Jump to content

ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ΠΕΤΡΙΔΗΣ

  1. Για την ακρίβεια άλλαξα την καδένα και μετά το αυτοκίνητο είχε κάποια θέματα, δεν δούλευε σωστα,μετα απο πολύ ψάξιμο στο συνεργείο καταλήξαμε σε ελαττωματικό ανταλλακτικό και αφού διορθώθηκε κι αυτό το αμάξι από τότε καίει λάδια κι έχω αλλάξει και την βαλβίδα egr. Μέχρι πριν την καδένα το αμάξι στα 17 χρόνια μου έκαψε μόνο 3 πολλαπλασιαστές καμία άλλη ζημιά
  2. Όχι δεν ήταν εξουσιοδοτημένος, την άλλαξα στο συνεργείο που το πηγαίνω τόσα χρόνια..
  3. Θεσσαλονικη είμαι, αντιπροσωπεία εννοείς να το πάω η σε κανένα καλό συνεργείο της πόλης. Αν ξέρει κανεις ας μου προτείνει κάποιο
  4. Καλησπέρα στην ομαδα, έχω ένα golf 1.6 FSI (2005) και το καλοκαίρι του άλλαξα καδένα χρονισμού, από τότε το αυτοκίνητο καίει λάδια και θέλει συμπλήρωμα (7μηνο περίπου).Μεχρι τότε δεν είχα συμπληρώσει ποτε λαδι. Υπαρχει περίπτωση να μην έγινε σωστή δουλειά κατά την αλλαγή της καδενας !
  5. Έχω golf 5 του 2005 με εργοστασιακές ζάντες αλουμινίου, σήμερα έπαθα λάστιχο έβαλα ρεζέρβα και κάπου εκεί χάθηκε το μπουλόνι ασφαλείας. Υπάρχει τρόπος τώρα να αλλαχτεί,η μηπως κάποιος που να έχει το ίδιο αμάξι με τις ίδιες ζάντες να με εξυπηρετήσει να βγάλω τουλάχιστον την ρεζέρβα , μένω καλαμαρια θεσσαλονικης.
  6. Μετά από ενδελεχή έλεγχο ο μηχανικός κατέληξε ότι είναι από το σερβοφρενο,παρήγγειλε νέο και μόλις το αλλάξω θα σας ενημερώσω αν ήταν όντως αυτό που δημιουργούσε το πρόβλημα..
  7. Όχι, του μηχανικού μου, το πήγα ξανά,μέχρι στιγμης κοίταξε ξανά το χρονισμό και όλα καλά από εκεί μου είπε. Περιμενω τι θα μου πει όταν τα δει όλα πάλι..
  8. Το διαγνωστικό δεν δείχνει καμία βλάβη, το αμάξι περπατάει και δουλεύει κανονικά, το μόνο που παρουσιάζει είναι στην εκκίνηση και μόνο αν είναι ζεστό
  9. Ο μηχανικός το κράτησε 3 μέρες τα είδε όλα από την αρχή και δεν βρήκε κάτι, το κροτάλισμα που Ακουγόταν πριν τώρα δεν ακούγεται και το αμάξι δουλεύει χωρίς να ακούγεται τίποτα απλά τώρα έχει αυτό το θέμα στην εκκίνηση όταν είναι ζεστό..
  10. Καλησπερα, εχω ενα golf 5 1.6 FSI και μετα απο αλλαγη καδενας και ακρομπαρων που εκανα το αυτοκινητο οταν ειναι ζεστο για να παρει μπροστα πρεπει να το μαρσαρεις αλλιως δεν παιρνει. Το κανει μονο οταν ειναι ζεστο, οταν ειναι κρυο παιρνει απευθειας, στο προγραμμα δεν δειχνει καποια βλαβη. Το προβλημα παρουσιαστηκε απευθειας μετα το συνεργειο, ο μηχανικος μου δεν μπορει να βρει τι ειναι. Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει η που να ειχε αναλογο προβλημα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.