Jump to content

Lemarchand

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Lemarchand

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Αχαρνών
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lemarchand's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ψάξαμε με τον φίλο αρκετή ώρα, δεν φαινότανε εμφανές σημείο πού πάει και κουμπώνει.
  2. Σε Κινεζιά διαγνωστικό φίλου η μόνη βλάβη που βγάζει είναι η EGR. Τώρα κι ένας άλλος είχε ένα διαγνωστικό χειρός, ούτε ξέρω τί σόι διαγνωστικό ήτανε.
  3. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Εγώ το είδα όπως έγραψα κατά τύχη πριν μία εβδομάδα μαζί με τον τελευταίο μάστορα που είναι μηχανικός και φίλος αλλά δεν το ασκεί το επάγγελμα, κάνει άλλη δουλειά και αυτός μου το έδειξε κι απόρησε κι εκείνος.
  4. Χαίρετε. Πρώτο μου θέμα και θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Κάτοχος ολίγων μηνών ενός Polo 1.4 16V 75hp 2001 6N2. Μου έχουν δημιουργηθεί ψυχολογικά. 1. Το γνωστό σε όλους μας check engine λαμπάκι. Έχει αλλαχθεί αισθητήρας λάμδα μπροστινός, το λαμπάκι έσβησε για λίγες μέρες. Έχει καθαριστεί η βαλβίδα EGR, το λαμπάκι έσβησε για 2 ημέρες. Αλλαγή βαλβίδας EGR με άλλη μεταχειρισμένη (καθαρισμένη) ομοίως 2 μερούλες περίπου κράτησε η χαρά μου. Αλλάζοντας τα σωληνάκια βενζίνης από άλλο πρόβλημα και αφού χρειάστηκε να αφαιρεθεί το καπάκι παρατηρώ τυχαία πως ένα σωληνάκι κάτω από την EGR είναι κομμένο και δεν έχω ιδέα πού πηγαίνει επίσης. Υπάρχει περίπτωση αυτό να είναι η αιτία του κακού? Επισυνάπτω φωτό. Υπ' όψιν, για τα παραπάνω δεν έχω κάνει τίποτα μόνος μου. Το αυτοκίνητο έχει αλλάξει 3-4 μάστορες κι εγώ πολύ χρόνο περιμένοντας.. 2. Κάθε πρωί (6:30 - 7 παρά) εδώ και 2 εβδομάδες περίπου με σβηστό το αυτοκίνητο - αυτό μου κάνει εντύπωση - φαίνεται αχνά αναμμένο αυτό το λαμπάκι (φωτό). Η φωτογραφία είναι παραπλανητική με την έννοια πως δεν φαίνεται τόσο έντονα. Την μέρα δεν το παρατηρώ αναμμένο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τί μπορεί να παίζει? Καταρχήν τί ακριβώς δείχνει αυτό το λαμπάκι? Έχω κι άλλα αλλά να μην σας πάρω από τα μούτρα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Χρήστος
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.