Jump to content

tolisgti

Members
  • Posts

    827
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by tolisgti

  1. ειναι σκυλος ο G!εχω ριξει αρκετα ευρωπουλα.τον εχω φτιαξει RS με διπλο ιμαντα στη RPM γερμανιας με παροχη εως 276ps στο 1.6bar. μου κοστισε η μετασκευη του μαζι με μεταφορικα 1300 ευρω.

    • Like 2
  2. Δλδ ρε μεγαλε πολυξερε αυτός που έχει την ε200 που είναι 1800 κυβικά η γενικά όλα τα πολυτελή 18αρια που κοστίζουν 40-50 χιλιαρικα είναι οι σωστοι αξιοπρεπείς ελληναρεσ που δεν έχουν να πληρώσουν!γιατι δεν σηκωσαν το κεφαλι ψηλα όπως ο μιζερος έλληνας πακετας που πηρε το μεταχειρισμένο 2λιτρο γρήγορο hatchback που το λιγουρευοτανε καμία 5ετια η ο οικογενειάρχης που πειρε το κορεατικο 2000++ κυβικά με 20 χιλιαρικα καινούργιο όταν του το επέτρεψε η κυβέρνηση και μάλιστα τον παρότρυνε να δώσει το ερείπιο 20αετιας και να πάρει το αδασμολογητο καινούριο μεγάλων κυβικών ..πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τον φθόνο που προκάλεσαν στο αξιοπρεπή γείτονα με το γκολφακι τον 1400 κυβικών που προέβλεπε το μέλλον!!..αυτά τα μίζερα ανθρωπακια δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα σε 2λιτρο έτσι επειδή δεν αφήνει η κυβέρνηση και το τρίσάθλιο μυαλό σας!ειναι όντως τεράστια και μη συγκρισημη πολυτέλεια το χιουνταη σονατα έναντι του αουντι α4 1800 τσι....εγώ παντός σας εύχομαι να αποκτήσετε μια μέρα το αμάξι που γουσταρετε οτι κυβικά και αν έχει και να μην έχετε στο κεφάλι σας ούτε φόρους ούτε χαράτσια και να το χαίρεστε..

    πεστα χρυσοστομε!!!!!

    μονο κακομοιρης δε νιωθω εχοντας το 2λιτρο,αλλα λενε αν ητανε η ζηλια ψωρα θα ειχε γεμισει ολη η χωρα.....

    • Like 2
  3. φρενα μπροστα πισω απο s3, ιντερκουλερ απο s3 μπροστινα ψαλιδια απο s3 , ζαντεσ 8χ18 Enkei, εξατμιση Milltek, δοχειο αναθυμιασεων bsh, αντιστρεπτικες μπροστα eibach και πισω bsh,αναρτηση Bilstein ρυθμιζομενες σε υψος σκληροτητα, και φιμε μονο στα πισω τζαμια!!!και προγραμα αλλα αυτο οπως ειπες δεν φαινετε και δεν εχω προβλημα αλλα για ολα τα αλλα?????

    για ζαντες-φρενα-αναρτησεις θα σου ζητησουν τιμολογια οτι ειναι καταλληλα για τον τυπο του αυτοκινητου μιας και ειναι αυτοκινητο εισαγωγης και θα σε παιδεψουν χωρις λογο,η βαζεις τα μαμα μεχρι να περασεις TUV και αργοτερα βλεπεις τι θα κανεις.για την εξατμιση δεν το συζητω,τη πετας απλα Χρησταρα!!!!!!!

  4. οι περισσοτεροι που ερχονται γερμανια πανε για οδηγοι-σερβιτοροι-καθαριστες.ποσες θεσεις εργασιας να υπαρχουν σε αυτους τους τομεις????αν δεν εισαι δασκαλος-καθηγητης-τεχνιτης η παλαιος κατοιχος γερμανιας δεν προκειται να κανεις προκοπη,εγω αυτο εμαθα σαν τεχνιτης,ειχα εχω και θα εχω δουλεια οπως απο τη μερα που πατησα το ποδι μου εκει,δεν εκατσα ουτε μια εργασιμη μερα για να χαζεψω τα αξιοθεατα.

  5. τα φαναρια τα αγορασα απο το ebeay ολοκαινουρεια

    1. οταν αναψω τη μηχανη αναβουν τα φωτα ημερασ(led),αναβω τις ψηρες και τα led δουλευουν με μικροτερη ενταση,μεχρι εδω οκ    μολις αναψω τα πορειας σβηνουν αλλες φορες τα αριστερα led και αλλες τα δεξια, αν σβησω τα φωτα και τα ξανα αναψω κανενα 2 φορες αναβουν κανονικα φωτα πορειας και led

    2. εχω βαλει xenono 6000κ , σε ανομαλιες του δρομου στο φως που βγαζουν τα ξενον βλεπω οτι κουνιεται ο προτζεκτορας, λιγο αλλα αισθητα.

     

    Τα φαναρια δεν εχουν προβλημα γιατι ειναι το δευτερο σετ που βαζω . τα πρωτα που μου ειχαν στηλει ειχαν ξεκουμποτο τον ρυθμιστη και τα εστειλα πισω, ομως και εκεινα εκαναν τα ιδια τρελα με τα led.Οπως βλεπεις δεν ειμαι και πολυ τυχερος με τα συγκεκριμενα φαναρια,

    Μηπως χρειαζεται καποιο προγραματισμο η καμια αντισταση;;;;

    Τα δικα σου δουλευουν αψογα;

    Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και το ενδιαφερον....

    ποιες ψηρες?δεν εχουν ψηρες αυτα τα φαναρια,μονο led.

  6. Οικονομια και προγραμμα σε GTi δεν μπορουν να συμβαδισουν απ οτι φαινεται εγω παραδινομαι.... :blink:

     

    μαζι σου φιλε,δεν υπαρχει ποιο απλος τροπος να το εξηγησεις 

    Νομίζω ότι χρωστας μερικές ερωτήσεις / απαντήσεις στον εαυτό σου.

    Τα θες τα 60-80 παραπάνω άλογα. Αν ναι που ; Οταν θα πηγαίνεις στην δουλειά ή στην βόλτα και το ταξίδι. Διότι αν το Αυτοκινητο το θες για να πηγαίνεις στην δουλειά θα αναλαβεις ένα επιπλέον έξοδο σε καύσιμα που πρέπει να το προυπολογισεις.

    Ενα αλλο ερώτημα ειναι αν θέλεις να μπεις στην σουρεαλ , κατα την άποψη μου διαδικασία ότι ένα Αυτοκινητο σαν το δικό σου με εναν εξαιρετικό κινητήρα , πρέπει να μπεις στην διαδικασία των επικαθήσεων κλπ κλπ.

    Ενα αλλο ερώτημα ειναι αν μπορείς να πιστεψεις η να μπεις στην διαδικασία να προσπαθήσεις μα πετύχεις με ένα Αυτοκινητο 200 ίππων και 1500 κιλών καταναλωσεις της τάξης των 6,5. Διότι τέτοιες με αυτο που ονομάζουμε νορμαλ οδήγηση δεν μπορείς να το πετύχεις , χωρις τουλάχιστον να χάσει το Αυτοκινητο τον χαρακτήρα του.

    Σκέψου αυτα , και μερικά ακόμα και θα έχεις ασφαλή απάντηση για το προγραμμα.

    Οσον αφορά την ρεβο , εγώ ήμουν ευχαριστημένος , και πίστεψε με είχα ένα απο τα πιο γρήγορα gt 170 το οποιο δεν έκανε ούτε κιχ. Σίγουρα θα σου πουν και για άλλες εταιρείες το ίδιο. Εγώ λέω για αυτο που είχα ως εμπειρία. Τώρα για φτωχά μείγματα , για ανεπαρκή φρένα κλπ , Άστο καλύτερα. Δεν παίζουν , ποτέ δεν έπαιζαν.

    +1000

     

    Πατροκλε εχω μπερδευτει,GTI εχεις?

  7. για θεμα οικονομιας δεν ειμαι ο καταλληλος να σου απαντησω για το GTI,σπανια θα το παω οικονομικα,δεν εχει ουσια.για να γλυτωνω καυσιμα εχω το lupo.τωρα για αντιπροσωπειες που προτεινουν προγραμμα για καλυτερη λειτουργεια του κινητηρα μου θυμιζει τα αθωα προβατακια που βγαινουν βολτα αλλα πανε για σφαγη...

    η APR ειναι μια εταιρια οπως η REVO,τον ιδιο σκοπο εχουν...

    χωρις προγραμμα και εγω μπορω να πετυχω καλυτερες τιμες απο αυτες που εχω αναρτησει.χειροκινητο η DSG ειναι το αμαξι σου;

  8. Γαματες φωτο!!!!!!! Αλλα πιο γαματος ειναι ο φωτογραφος εεεεεε!!!!! Δεν παιζομαι ο ατιμος!!!! :)

    ασχετο αλλα το ειδες το περιπτερο της DECTANE?της ποπης απο φαναρια γινοταν!ειχα μεινει 10 λεπτα κοκκαλο προσπαθωντας να βγαλω ακρη!

  9. απο αυτα που διαβαζω μου δειχνεις οτι εισαι της πολυ οικονομικης οδηγησης,γιατι ψαχνεσαι για προγραμμα?

    να σου προτεινω και εγω κατι εφοσον σκεφτεις να το προχωρισεις,γιατι δε βαζεις APR και οποτε γουσταρεις να το ενεργοποιεις-απενεργοποιεις?η χαμηλωτερη καταναλωση που εχω δει ποτε ειναι 8.4 με τον αυτοματο στα 120χ.α.ω και σε αποσταση 160 χιλιομετρα μετα απ την αφετηρια.μεσα στη πολη ποτε δεν μου εγραψε κατω απο 9,0.

    καπου διαβασα παραπανω οτι το μονο που θελει το αμαξι ειναι φρενα,ε ημαρτον ρε παιδια που δεν πιανουν τα φρενα στο GTI,θα ακουσω και αλλα τετοια?? :lolu:  :lolu:  :lolu:  :lolu:  :lolu:  :lolu:  :lolu:  :lolu:  :lolu:  :lolu:  :lolu:  :lolu:

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.