Jump to content

Kostas Mouz

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kostas Mouz

  1. Polo 1.2 tsi. Διαρροή λαδιού κάτω από την πλαστική σωλήνα της τουρμπίνας. Πριν πάτε για έλεγχο βλάβης τουρμπίνας, ελέγξτε μια βαλβίδα που είναι ακριβώς από κάτω από την πλαστική σωλήνα. Λέγεται βαλβίδα αναθυμιάσεων στροφαλοθαλάμου ή βαλβίδα PCV. Μπορεί να έχει ξεραθεί ή σκιστεί και να βγάζει λάδι από εκεί. Αν είστε τυχεροί και είναι αυτό στοιχίζει 15-20 ευρώ και βγάζοντας ο μηχανικός την σωλήνα για να μπορεί να δουλέψει, αντικαταστά την βαλβίδα. Χρόνος 10 λεπτά.
  2. Polo 1.2 tsi. Διαρροή λαδιού κάτω από την πλαστική σωλήνα της τουρμπίνας. Πριν πάτε για έλεγχο βλάβης τουρμπίνας, ελέγξτε μια βαλβίδα που είναι ακριβώς από κάτω από την πλαστική σωλήνα. Λέγεται βαλβίδα αναθυμιάσεων στροφαλοθαλάμου ή βαλβίδα PCV. Μπορεί να έχει ξεραθεί ή σκιστεί και να βγάζει λάδι από εκεί. Αν είστε τυχεροί και είναι αυτό στοιχίζει 15-20 ευρώ και βγάζοντας ο μηχανικός την σωλήνα για να μπορεί να δουλέψει, αντικαταστά την βαλβίδα. Χρόνος 10 λεπτά.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.