Jump to content

peja16

Members
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

About peja16

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

peja16's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Δεν χρειάζεται το ακροφύσιο, ψεκάζεις κατευθείαν. Δεν διορθώθηκε τίποτα, όχι. Έκανα και γρήγορη βόλτα. Στο διαγνωστικό αναφέρει missfires σε κάποιον κύλινδρο από ότι θυμάμαι όταν το είχα πάει κάποια στιγμή.
  2. Τρέμουλο στην κρύα εκκίνηση και λαμπάκι που αναβόσβηνε μέχρι να πέσουν οι στροφές στο ρελαντί, όπου έσβηνε και όλα μετά οκ. Ο αφρός δεν έβγαλε κατάλοιπα από την εξάτμιση και δεν είδα καμία διαφορά μετά.
  3. Πάντως σε εμένα που έβαλα τον αφρό δεν είχε καμία, μα καμία επίδραση...
  4. Όλοι όσοι βάλατε τον αφρό της amsoil είδατε άσπρο καπνό από την εξάτμιση μετά τον καθαρισμό? Γιατί και εγώ το δοκίμασα, ακολούθησα τη διαδικασία και δεν έβγαλε απολύτως τίποτα! Με 100.000km στο μοτέρ GOLF V GT.
  5. Ο αντιπρόσωπος είναι ο Αγγελόπουλος από αυτό το site έτσι? Δεν είναι κάποιος άλλος ε? Θεσσαλονίκη το έχει κάποιος?
  6. Άσχετο, τον αφρό της AMSOIL τον παίρνουμε από το site streetdragfluids στο κόστος των 15 ευρώ όπως μου απάντησαν? Ή υπάρχει και άλλη επιλογή?
  7. Τα forum δεν είναι χώρος διαφήμισης, προσωπική άποψη. Αν θες προτείνεις και επιβραβεύεις την δουλειά κάποιου και διαθέτεις με pm πληροφορίες για όνομα, διεύθυνση κτλ.
  8. Καλά όλα αυτά ρε παιδιά, αλλά το όνομα του συγκεκριμένου μηχανικού γιατί το γράφετε και το ξαναγράφετε? Και μπράβο, και θα τον εμπιστευτώ σίγουρα, και τον προτείνω ανεπιφύλακτα, και, και, και..... Το εμπεδώσαμε, το πήραμε το μήνυμα
  9. Μακάρι να έχουμε όντως μαρτυρίες για καλά αποτελέσματα από κάποιο απλό και φθηνό προϊόν. Η απορία είναι όμως γιατί δεν το εφαρμόζει και προτείνει κανείς, από αντιπροσωπείες μέχρι συνεργεία της γειτονιάς...
  10. Όταν θα χρησιμοποιήσετε τους αφρούς, please μια αναφορά με τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ χρήσιμη για μας τους υπόλοιπους.
  11. Ok, δεν είμαι γνώστης, εσείς θα ξέρετε καλύτερα. Αν ισχύει αυτό θα δοκιμάσω και γω τον αφρό. Υπάρχει κάπου στην Θεσσαλονίκη ή μόνο από Αθήνα από τον αντιπρόσωπο?
  12. http://www.amsoil.com/storefront/apf.aspx Για κοιτάξτε το παραπάνω link από το site του κατασκευαστή. Κάτω κάτω γράφει Note ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε αυτοκίνητα με MAF sensor. Από ότι γνωρίζω τα TSi έχουν Maf sensor, σωστά?
  13. Ναι, πάντα ανέβαιναν οι στροφές με το άναμμα του κρύου κινητήρα, το θέμα είναι ότι πλέον αναβοσβήνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα η ένδειξη των καυσαερίων. Σβήνοντας και ξαναανάβοντας τον κινητήρα το λαμπάκι σβήνει και ο κινητήρας ξεκινάει κανονικά με κανονικές στροφές στο ρελαντί. Μου είπαν ότι αυτό δεν προκαλεί κάποιο πρόβλημα προς το παρόν και το έχουν παρουσιάσει αρκετά GT, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα κάποιο GT σε σημείο να έχει πρόβλημα. Πάντως ο Μανδύλας ανέφερε το update σαν επείγον για καλύτερη καύση, αλλιώς θα έχω πρόβλημα αργά ή γρήγορα. Και όσον αφορά τις αντιπροσωπείες, ΝΑΙ χρεώνουν αυτές που ανέφερα για το συγκεκριμένο update, ειδικά οι δύο της Θεσσαλονίκης ήταν κατηγορηματικοί, "ΦΥΣΙΚΑ και χρεώνεται, κύριε" (Η ΕΤΕΑ μάλιστα είπε ότι την χρέωση δεν την γνωρίζουν και ότι αυτή θα είναι ανάλογη με τον χρόνο του upload!!!). ΕΛΕΟΣ.
  14. Δεν αναφέρομαι στο πρώτο update, αυτό το έχω ήδη κάνει. Το update αυτό αφορά τον ψεκασμό στον κινητήρα και μου είπαν ότι χρειάζεται να το κάνω. Ενημερώνω λοιπόν για να γνωρίζετε ότι γύρω από την Θεσσαλονίκη οι εξής αντιπρόσωποι ΧΡΕΩΝΟΥΝ (!) το update, κάποιοι μάλιστα ανάλογα με το πόση ώρα θα μείνει συνδεδεμένο το αμάξι στον υπολογιστή. ΧΡΕΩΝΟΥΝ: ΕΤΕΑ, ΜΑΝΔΥΛΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ), VW ΚΟΖΑΝΗΣ, VW ΞΑΝΘΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ: VW ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ) Παρόλα αυτά το πρόβλημα με το ανέβασμα των στροφών στο ρελαντί μόλις ανάψει κρύος ο κινητήρας (κυρίως το πρωί) και το άναμμα της ένδειξης για τα καυσαέρια, δύσκολα διορθώνεται...
  15. Γνωρίζει κανείς κάτι για update του εγκεφάλου που ρυθμίζει την διαχείριση των καύσεων στον κινητήρα, όπως με ενημέρωσε ένας επίσημος αντιπρόσωπος ότι πρέπει να κάνω άμεσα, ότι έχει έρθει σχετική οδηγία πρόσφατα για τα GOLF GT (2006)? Και ότι επίσης πρέπει να πληρώσω για αυτό το update 64 ευρώ με την έκπτωση?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.