Jump to content

GTpanos

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GTpanos

  1. φιλε μ θα τους το πω για την στεγανωποιηση !!δεν εχουν κανει καμια κινηση μεχρι τωρα περιμενω απαντηση για την εγγυηση.Μολισ εχω νεοτερα θα το ποσταρω!

    Λογικα αυριο θα με παρουν ν μου πουνε! ;)

  2. Λοιπον δεν ξερω αν εβαλα σωστα το ποστ!!!!

    1.golf GT 170hp 134.000χλμ αναψε το λαμπακι του κινητηρα το παω ταυτοχρονα και για γενικο σερβις!!με παιρνουν τηλεφωνο και μ λενε οτι το αμαξι μ εχει προβλημα(χαιρω πολυ) και μ λεει ΛΑΔΩΜΕΝΑ μπουζι!!!!!!(πιθανοτατα απο τσιμουχες η φλατζα)που σημαινει ανοιγμα καπακιου!!Μετα το κλασσικο κατεβασαμα κιβωτιου για συνχρονιζε 2ας.επισης μια αντλια νερου και ενα σωληνακι υποπιεσης(δεν θυμαμαι απο τι γτ ειχα νευρα) new_grrrr.gif +το γενικο σερβις και μ λεει ο τυπος οτι θα στειλει ενα δελτιο με τα ανταλλακτικα και να του απαντησουν να δουν τι καλυπτει η εγγυηση(εχω πληρωσει κ για την επεκσταση) δηλαδη σε φαση οτι τα περισσοτερα 8 τα πληρωσω εγω!!!!!!!!!!!!!!!!και εγω απλα ρωταω γτ στο @#@$&* πληρωσα εγγυηση και αν με κοροιδευουν .

    Ολα αυτα εγιναν στο Φιλοσιδη thumbsdown.gifthumbsdown.gifthumbsdown.gif .

    αν ξερει καποιος ας μ πει τι στο καλο καλυπτει αυτη η εγγυηση η κατι..... fire.giffire.giffire.giffire.gif

    ευχαριστω προκαταβολικα!!

  3. γεια σε ολους.εγω αλλαξα τα πρωτα λαδια στα 1.500χλμ και τωρα θα το παω για τα δευτερα στα 15.000χλμ.εμενα μου εβαλαν 5-30 της castrol στο φιλοσιδη.αξιζει να πω οτι τα 15.000χλμ τα εχω κανει σε 4μηνες.πολλα εεε???τι να κανουμε δεν κα8εται κα8ολου ησυχο.....

    :thumbsup:

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.