Jump to content

b.p.m.

Members
  • Posts

    127
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by b.p.m.

  1. χτες βραδυ κεραστηκε τσαγακι 2 φορες απο φαναρι Golf VI Gti DSG

    γενικα δεν ανοιγω με vw το θεωρω ...καπως........αλλα ο τυπος μου ειχε

    σπασει τα νευρα......μου ειχε κολησει προφυλακτηρα στους 10 ποντους

    και με πηγαινε ετσι συνεχεια...εγω χωρις να ανοιγω απλα πηγαινα σβελτα

    εκανα τις σφηνες μου σχετικα χαλαρα στην καβαλας...αυτος εκει απο πισω! !

    Ρε ασε τις μαλακίες και πες την αληθεια!!!!! Πες οτι οποτε βγαίνεις έξω πας και κολλάς σε οτι group vag βλέπεις παλιο άθλιε!!!!!!!!!!!! Είναι ψέμματα οτι την άλλη φορα σε πετυχαν να κερνας τσάι ένα 5αρι GTi και ενα ΤΤ 2.0 TFSI με look S??????? ( εσυ ήσουν με ενα BMW και μου είπαν οτι πήγαινες γ@μιοντας )!!!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!

  2. Όχι ρε Γιάννη δεν ηρεμώ γιατί εδώ είναι μια κλασσική περίπτωση όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια,

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ειδικότερα από ανθρώπους που έχουμε μοιραστεί πολλά παραπάνω από ένα καφέ είναι ΝΤΡΟΠΗ.

    Δεν καταλαβες!!!!!! Δεν ειπα να κοψεις να τη λες στη μαιμου!!!!!!!!! Της αξιζει!!!! upyours.gifupyours.gif mouxaxaxaxax

    απλα ειπα οτι ελεγε για το σασμαν το Αντωνη!!

  3. Uncle Bens ενοείς παπαράκο την αλλαγή δίσκου πλατώ, που ενώ έπρεπε να το έχω κάνει με την μεγάλη αναβάθμιση όπως μου έλεγε και η ΜΤΜ γιατί δεν θα άντεχε το μαμά set up, εγώ περίμενα ένα ολόκληρο χρόνο μέχρι να παραδώσει πνεύμα ????

    Συνέχισε να γίνεσαι *μη επιτρεπόμενη λέξη* γιατί δεν λές ότι έχω αλλάξει και λάστιχα με τους άχρηιστους που έμπλεξα???

    Εσυ ηρεμησε το σασμαν ηταν για τον αλλο τρομπα τον Αντωνη!

  4. Χέσε με λοιπόν και δες μπροστά από την μύτη σου....

    Δεν είναι κακό να παραδέχεσαι κάποια πράγματα..ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...Δηλαδή, όταν βγήκα και έγραψα το στόρυ για το τι έχω περάσει όταν μίλαγα με τον Νίκο(γκίκα) ήμουν *μη επιτρεπόμενη λέξη**μη επιτρεπόμενη λέξη* ήμουν που πλήρωσα και έμαθα και θέλησα να μοιραστώ την γνώμη μου μαζί με όλους εσάς, ώστε να μην την πάθετε και εσείς...Αυτός είναι ο σκόπός του κάθε φόρουμ, αν εσύ, που όπως λες δεν έχεις την άνεση να ψάχτεις, πατάς σε βήματα που έχουν πατήσει άλλοι είτε λέγονται Νεοκλήδες , είτε Jimmakoi , είτε Ταμτάκοι... Όταν τα λέμε από κοντά θες συνέχεια να σου λεμε τι κάναμε , τι θα κάνουμε , αν είναι βέλτιστη η λύση κτλ...Αν λοιπόν είσαι έτσι γιατι να σου πώ εγώ τι έκανα και είμαι από τα δυνατότερα κ03 στην αθήνα?

    -Όπως επίσης , ρώτα τον θωμά που κυκλοφορούσε με το Ibiza του κρίτωνα όταν κάνανε Mafless το golf του....

    καλα εισαι τελειως ακυρος και το μονο που διαπιστωνω ειναι οτι εδω μεσα τελικα δεν μιλαμε ελληνικα!!!! Κοβω εδω γιατι εχεις και αμαξι να πουλησεις!!!!!Τα αλλα απο κοντα!!!!! και μωρη κυρια και εσυ για να μα8εις αυτα που ξερεις ρωταγες!!!! ποιο ειναι το προβλημα σου σε αυτο?

    Ναι να ρωτησω το 1ο πειραματοζωο ( που ηταν εις γνωσει του και το ειχε πει και μπραβο του) στο οποιο 8α εβγαζαν χιλιαδες ευρω!!!!! Τι να σου πω!

  5. Αληθεία ξέρεις και εσύ πως γίνονται τα προγράματα? Αν δεν υπήρχε η ΑΒΤ που από εκεί ξεκίνησε ο μαγεράκος , παπάρια θα έφτιαχνε τώρα....

    Εσύ αλήθεια με 0.86λ πώς τα πάς?Αλήθεια γιατι θές να βάλεις εισαγωγή?

    ΒΤW Το αμάξι έλειπε ένα μήνα...Αλήθεια άμα ο γιάννης δεν είχε δεύτερο αμάξι με τι θα πήγαινε στις δουλείες του?Με το ποδήλατο? :mellow:

    Καλα ρε πρεζακια αυτα θες και τα λες η απλα δεν τον επαιξες πολυ χθες??? Οχι δυστυχως στα τεχνικα κομματια πασχω και γι αυτο μπαινω εδω μεσα μπας και μαθω τπτ!! Το αμαξι μια χαρα ειναι και δουλευει και για αυτο που εγω το ηθελα με εχει καλυψει και με το παραπανω!!

    Και ναι ρε κουμπι θελω να δυναμωσω κι αλλο το αμαξι και επειδη δεν ειμαι οικονομικα ανετος 8α παω σε αλλη λυση εκτος ΜΤΜ αλλα με αυτα που βλεπω σιγουρα θα μεινω ως εχει!!!!!!! Αν τα ειχα ομως να εισαι σιγουρος οτι ΜΤΜ 8α πηγαινα!!!!

    Εσυ ρε τρομπα αν αφησεις ενα μηνα το αμαξι στoυw e-tuners ή στον ΜΑΜΟ ( εδω γελαμε x10) 8α σου δωσει αμαξι αντικαταστασεις?

  6. Ποια 70.000¤; Εδώ από τα 60.000+ ξεκινάει το ΤΤs. Είναι πολλά τα λεφτά ¶ρη...

    Σε τέτοιο budget, πέρα από κάτι κουκλεντέδες (βλ. Puck) που θέλουν κάτι γρήγορο που να μην τους σκοτώσει λόγο κουλαμάρας και με αρκετά εφέ, δεν νομίζω να το επιλέξει κάποιος άλλος.

    Μα συγκρίνετε τώρα μια Cayman με αυτή τη χελώνα;

    +1 στο κουκλεντε (βλ. Puck)!

  7. Οι υποχρεώσεις σου εσένα αρχίζουν από Κ και τελειώνουν σε Ο4? tongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.gif

    Οι υποχρεώσεις αρχίζουν απο μαλ και τελειώνουν σε κίες..!!!!

    Εσυ ρε τρομπα υψηλής δεν είχες πεί οτι δεν 8α ξανα postaris? upyours.gifupyours.gif

  8. Τι μου θύμισες τώρα... Ωραία ρομαντικά βράδυα πριν 7 χρόνια που ξεκινούσα με τη σύζυγό μου να πάμε νυχτερινή βόλτα και επιστρέφαμε στην καρότσα της Express Service γιατι είχαμε μείνει από πολλαπλασιαστές. Ή εκείνο το ατμοσφαιρικό ταξίδι στη Φοινικούντα, κυριολεκτικά ατμοσφαιρικό γιατι έκλασε η Ν75 και δε μπορούσα να προσπεράσω ούτε δέντρο φυτεμένο στο πεζοδρόμιο. Ή τις προάλλες στους Αγίους Θεοδώρους που έσκασε το κολλάρο της τουρμπίνας και γυρίσαμε ρετάροντας. Στον Λούη, δίπλα στα Samco έχει μια πλακέτα με τη φωτογραφία μου και τη λεζάντα "Μέγας Ευεργέτης". Μετά έσκασε και η ίδια η τουρμπίνα αλλά αυτή τουλάχιστον με πέτυχε στην Αγία Παρασκευή. Αμ τότε με το safe mode που η N249 έπαψε να λειτουργεί γιατι το πλαστικό 'Τ' έσπασε από τις θερμοκρασίες? Δε θα ξεχάσω ποτέ και εκείνη την άλλη φορά που πήγα να φρενάρω και δεν είχα ABS γιατι είχε χαλάσει ο αισθητήρας πλευρικής επιτάχυνσης. Μεγάλη πλάκα είχε και το καντράν που έδειχνε ό,τι ήθελε: Έστελνα με ΜΜS φωτογραφίες στα 260km/h με 3.000 rpm και γελούσαμε με τους κολλητούς μου. Πάντως όταν έμεινα από βενζίνη γιατι τα φλοτέρ είχαν κολλήσει με βοήθησε ενα παλικάρι στην Αττική Οδό με ενα μεγαααααάλο κίτρινο φορτηγάκι και ενα βελάκι που αναβόσβηνε από πάνω σα να έλεγε "ΙΔΟΥ Ο *μη επιτρεπόμενη λέξη*...". Τι σημασία έχουν όλα αυτά, ή η πρόσοψη του κλιματρόνικ που κόστιζε όσο ο Skynet ή ακόμη και ο ήχος των αντιστρεπτικών που θύμιζε ξεχαρβαλωμένο κρεβάτι στο 3xxx μπροστά στην αίγλη που μου έδινε το ΤΤ 225 Quattro? Quattro, το λέω και ανατριχιάζω. Ευτυχώς ο Haldex άντεξε 6 χρόνια στα χέρια μου. Ειλικρινά θα μπορούσα να ζήσω με όλα αυτά τα προβλήματα, με το να πηγαίνω ταξίδι με ενα επιπλέον σακ-βουαγιάζ με εργαλεία, σκάστρες, κολλάρα, MAF, αισθητήρες, μπουζί, λάδια, παραφλού, ασφάλειες κλπ κλπ κλπ αλλά μια μέρα που το έβαλα μπρος και έκανε σαν ατμόπλοιο από ρήγμα στο καπάκι δεν άντεξα, το έφτιαξα και το έδωσα.

    Όντως, αξιόπιστα τα μεταχειρισμένα S3/TT. Υπάρχουν και χειρότερες επενδύσεις, θα μπορούσες π.χ. να ρευστοποιήσεις όλη σου την περιουσία και να αγοράσεις μετοχές Κλωνατέξ.

    Χαχαχαχαχαχα S8N is back.... worthy.gifworthy.gif

    Το 8εμα ειναι λαχειο πλέον!. Ολές οι εταιρείες έχουνε και τις αστοχίες τους,αλλες λιγότερο άλλες περισσότερο.Απλα η VW στατιστικά βγαζει λιγοτερα ελλατωματικά η BMW ακομα λιγότερα κ.ο.κ!

  9. Kώστα καλά τα λες αλλά μην ξεχνάς οτι οι : PUCK (NEOKΛΗΣ), JDL9 (ΓΙΑΝΝΗΣ), TONINO (ΑΝΤΩΝΗΣ), JIMMAKOS (ΔΗΜΗΤΡΗΣ), TOM (ΘΩΜΑΣ), S8N (ΑΡΗΣ), BPM (ΓΙΑΝΝΗΣ), RAVEN (ΜΙΧΑΛΗΣ), PANOSITOS (ΕΡΜΗΣ), ARISGTI (ΑΡΗΣ),

    KOSTAS GTI (ΚΩΣΤΑΣ), COOL GTI (ΧΡΗΣΤΟΣ), GEOPAN (ΓΙΩΡΓΟΣ), BLACK V GTI (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ), FANIS GTI (ΦΑΝΗΣ) ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον είμαστε πια μια παρέα που πίνουμε κάθε παρασκευή το καφέ μας και έχουν αναπτυχθεί φιλίες άλλες μεγαλύτερες άλλες μικρότερες και δεν υπάρχουν τα φαινόμενα που αντανακλώνται στο forum, δεν θέλω να θίξω καταστάσεις αλλά κάποιοι έχουν ενα τρόπο γραφής που χωρίσ να προσφέρουν ουσιαστικές γνώσεις καταφέρνουν να πυροδοτούν μόνιμα το κλίμα.

    Αυτό είναι το προτελευταίο μου post..........

    Σου είπε ρε π@π@ρ@ κανείς εσένα οτι έχει γίνει φίλος σου?Επειδή κά8ε φορά σε ανεχόμαστε πάει να πεί οτι είσαι φίλος με κανέναν?

    Α, και κάτι άλλο μας συγκήνισες με το "προτελευταίο" σου post...να δω που 8α χαραμίσεις το τελευταίο σου!? withstupid.gifpopeye.gif

  10. Φοβερή βραδιά σήμερα για τούς owners, με highlight το άνοιγμα στήν Εθνική του S8N ο οποίος είχε έρθει με γερμανικό αυτοκίνητο έκπληξη

    με ενα Skoda που το παλικάρι λέει ότι είναι 320 τροχό απο ρολλαριστές δευτέρες.......... worthy.gif

    ¶ρη είσαι όλα τα λεφτά. :) :) :(:lol: :lol: :lol: :lol:

    Και εσυ είσαι μ@λ@κ@ς και αργος!!!! popeye.gifknife.gifupyours.gif ιιιι χααααααααααααα sillyhorse1rb5.gif

  11. oxi με την Μαρια :D

    Κατάλαβα....πάλι θα τον ψάχνουμε τον Αντωνάκη!!!!!!!

    Να το προσέχεις το διτούρμπινο τώρα μη σου μείνει κανένας σβέρκος στο χέρι........ε σασμάν ήθελα να πώ!!!!! :):D

  12. Να δούμε πού θα πάτε χωρίς βενζίνη στα πρατήρια....

    Επίσης να σας θυμίσω πως οι συναντήσεις που οργανώνονται, οργανώνονται από τους διαχειριστές για όλα τα μέλη, και σε 2 ημέρες για όσους δε μπορούν τη μία μόνο (ήτοι, τις προγραμματισμένες Κυριακές). Το να γίνονται τώρα εκδρομές και εξορμήσεις με σημείο προγραμματισμού εδώ μέσα, ΕΚΤΟΣ των προγραμματισμένων, είναι λίγο αντιδεοντολογικό. Πιστεύω πως αν θέλετε να πάτε κάπου σαν gti αποκλειστικά, οι πιο πολλοί είσαστε γραμμένοι στο ανάλογο club (από όσους ξέρω και έχω δει), και μπορείτε να το οργανώσετε εκεί.

    Το να το οργανώνετε εκεί, και να το ρίχνετε σαν ιδέα και εδώ μέσα, εγώ προσωπικά το θεωρώ μεταφορά των τόπικ από το ένα club στο άλλο, και αυτό δε μου αρέσει. Γιατί αν το πάμε έτσι, θα πρέπει όλα τα παρακλάδια του vw club, όπως κι αν λέγονται αυτά (golf, polo, golfVgti κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ...), ΑΦΟΥ οργανώνουν τη συνάντηση στο φόρουμ τους, να έρχονται και να το λένε και εδώ μέσα...

    Και θα παρακαλέσω αν κάποιος θέλει να προβάλλει κάποιο επιχείρημα σε αυτό που λέω, να μην πει πως "και το audi club μας λέει πως θα πάει Πανελλήνια", γιατί εκεί μιλάμε για Audi & VW, και όχι για έναν τύπο και άλλο τύπο της ίδιας εταιρίας...

    Και πιστεύω ξέρετε οι πιο πολλοί πως αν εγώ ή ο οποιος άλλος από εδώ, πάει σε ένα άλλο club και πει πως "to vw club θα κάνει συνάντηση εκεί, και εκείνη τη μέρα", το λιγότερο θα είναι να φάει κανένα warn...

    Αυτά, και σας ευχαριστώ. Ελπίζω να το πιάσατε το νόημα...

    Καλα απο πότε πρέπει να πέρνουμε την άδεια σου για να κάνουμε meeting!!!lol sorry αλλα ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΑ(χωρίς παρεξήγηση) withstupid.gif

    Και για πες μας εσύ σε πιο άλλο φορουμ είδες να κανονίζουμε και πότε εμεις είπαμε ή αναφέραμε οτι είναι επίσημο ?Απλά ρίχνουμε την ιδέα εδώ αρχικά και μετά μιλαμε μεταξύ μας....μήπως έπρεπε να παρουμε και για αυτό την άδεια του club!?

    Α, και κατι άλλο... νομίζω αλλα λέω ΝΟΜΊΖΩ οτι το thread λέγεται GTi owners δεν νομιζώ να χαλασε κανεναν!!!!!! withstupid.gif

  13. πετανε και λαιμο τα opc. κοιτα ρεεε

    τραβας κανα ζορι φιλαρακο?αμα γουσταρεις ελα να το συζητησουμε και απο κοντα. οσο για το καλαμι μαλλον εσυ θα το καβαλησεις, τωρα τι καλαμι θα ειναι αυτο θα δεις απο κοντα...

    Για να μην ψαχνετε τι και πώς αυτο που γράφει ο Αντώνης του έσκασε π.μ. ... τώρα πιο είναι το όνομα του μέλους που του το έστειλε και τι ..θα το μάθουμε απο Τετάρτη που θα γυρίσει ο Αντώνης..

    file auber002b για το Αstra OPC μιλάνε

    όντως άμα 8έλει ας το φέρει καμια βόλτα σε καμια συνάντηση το παιδι... ;):cry:;) δεν δαγκώνουμε .....................πολύ :whistling:

  14. Ρε ρεμάλια δεν κανονίζουμε σήμερα να τα πούμε καμμία παραλιακή που έχει και ωραία μέρα και όπως φαίνεται θα έχει και ωραίο βράδυ!!!!

  15. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ Μς ΦΙΛΟΥ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ TSIPOWER!!!!!S3 POWER ΘΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!

    ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΔΗΓΑΣ ΕΝΑ GT K ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Χμμμ, τελος παντων το θέμα γ@@@@@@ε μετα απο σχολιο σου για το turbo μεχρι τον κόφτι και μιλας ασχημα σε άτομα που ούτε καν τους ξέρεις. Και για να πώ και την δικία μου γνώμη περί turbo αυτα που λες είναι τελείως μ@@@@ς!!!!

    GolfRS που είσαι τα ακούς?

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.