Jump to content

Shaddow20

Members
  • Posts

    451
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Shaddow20

  1. Ξέρεις, τα άλογα δεν μετρώνται ως απόλυτη τιμή. Σημασία έχει να έχεις πολλά άλογα σε μεγάλο εύρος στροφών για να μπορείς να είσαι ο γρηγορότερος.

    Με την αντλία υψηλής πίεσης μπορείς να έχεις μεγάλη πίεση στις μεσαίες, χωρίς φόβο για στεγνώματα και προβλήματα με την αντλία υψηλής.

    Έτσι όπως είναι οι ρυθμίσεις μας, αποκλείεται να καταφέρεις να λιώσεις το παραμικρό στο μοτέρ σου. Αν είχες όμως αντλία, θα είχες και μεγαλύτερο φάσμα ισχύος γιατί

    θα σήκωνες περισσότερη πίεση (=ροπή) στις μεσαίες.

    Η πολιτισμένη οδήγηση σίγουρα δίνει μεγαλύτερη ζωή στον κινητήρα. Ωστόσο δύσκολα θα δεις το τέλος του, εκτος κι αν κάνεις τίποτα περίεργο στο κιβώτιο ταχυτήτων πάνω στη χαρά σου!

    Στην επόμενη έκδοση του κινητήρα TSI - εκείνη με τους 160 ίππους- η αντλία έχει βελτιωθεί και φαίνεται να αντέχει αρκετά περισσότερη ροπή στις μεσαίες χωρίς να παρουσιάζει πρόβλημα.

    Στελιο για ποση πιεση αναφερεις στις μεσαιες??και ποσο οβερ??να δω σε σχση με μενα τωρα δλδ..

  2. Γιατί Τάσο; Σε πείραξε που απλά μαθεύτηκε η αλήθεια; Δεν έγραψα τίποτα παραπάνω πέρα από μία απλή αναφορά στο συμβάν.

    Δεν δείχνω ενδιαφέρον ούτε για σένα, ούτε για το αυτοκίνητο σου. Απλά θεωρώ ότι όπως τότε στις αρχές, μιλούσες με τις ώρες για το αμάξι σου, το πρόγραμμα σου, την κάθοδο των Άγγλων και άλλα πολλά, έτσι και τώρα, έπρεπε να γραφτεί και αυτό. Όχι όταν όλα πάνε καλά να είμαστε παρόντες και όταν συμβεί μια "ατυχία", ένα παραστράτημα βρε αδερφέ, να μην έχουμε το θάρρος να πούμε τι έγινε.

    Πραγματικά πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να ξανα-ασχοληθώ με το αυτοκίνητο σου. Καλή συνέχεια από εδώ και πέρα και εύχομαι όλα να πάνε καλά!

    ++111...και οταν απο οτι θυμαμαι ο Τασος μιλαγε για επιθετικα προγραμματα σε αλλα S3 set up..τελος παντων καλη συνεχεια και απο μενα..

    Υ.Γ.ρε παιδες αποφασιστε τι θα λεμε μονο τα καλα ή και τα κακα ή ολα??το site exei γινει Dolce Vita πια δυστυχως, με αποτελεσμα να μην βγαινουν ασφαλη συμπερασματα..

  3. Γιωργο,

    αν νομιζεις (και εχεις δει πραγματικα) οτι τα ποστς μου δεν ειναι επι του θεματος (για προγραμματα στα tsi και οτιδηποτε καλο/κακο επι του ζητηματος δεν ειναι το αντικειμενο?) παω πασο, δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο.

    Δεν μπορεις ομως να μιλας εκ μερους και των υπολοιπων που διαβαζουν εκτος αν ξερεις κατι που δεν ξερω εγω.

    Τελος παντων, βλεπεις δημιουργειται ενα θεμα ασχετο και εκ του μηδενος, που δεν νοιαζει και κανεναν αλλο στο κατω κατω.

    Αστο να παει να μην χαλαμε και τις καρδιες μας χωρις λογο.

    Σορρυ και απο μενα τοτε..δεν ειπα οτι μιλαω εκ μερους αλλων.ας το ληξουμε..

  4. Φιλε Shaddow, δεν καταλαβαινω τι εννοεις.

    Οτι εχω κοντρα εγω με τον Κριτωνα? Απο που φαινεται? Επειδη του λεω οτι τα στοιχεια που εγραψε ειναι λαθος?

    Που αντιδικω φιλε μου, οταν λεει οτι με το προγραμμα που εχω εχω βγαλει 181 και οχι 203 οπως ειναι πραγματικα?

    Αυτο για σενα ειναι αντιδικια? Δηλ αν διορθωσεις καποιον που δινει λαθος στοιχεια ειναι αντιδικια και φταιει αυτος που

    εχει τα σωστα στοιχεια και οχι αυτος που λεει τα λαθος?

    Αν αυτο εννοεις τοτε πρεπει να αλλαξουμε την ορολογια των λεξεων.

    Ποια ευκαιρια βρηκα? Νομιζεις οτι δεν εχω αλλη δουλεια απο το να ασχολουμαι με το θεμα?

    Εσυ αν ο Κωστας/ Ο Κυριλλος η ο οποιοσδηποτε αλλος εβγαινε και ελεγε οτι ειδα σε μετρηση το αυτοκινητο του Shaddow στα 180 αλογα (απο τα 220 που λει) τι θα εκανες, δεν θα απαντουσες? Και μαλιστα χωρις να εχω δωσει εγω το δικαιωμα να δει καποιος τα δικα μου μετρηματα, το οποιο μαλιστα το περασα αβλεπι για να μην κανω θεμα!

    Το ποιος ειναι μεροληπτικος υπερ των etuners φαινεται καθαρα, οταν εσυ χωρις να εχεις κανενα λογο μιλας για 'ντροπες'

    οτι σε καθε ευκαιρια αναφερω το θεμα, οτι ολοι οι αλλοι πρεπει να εχουν την ιδια αποψη με σενα, οτι πρεπει ΕΓΩ να κοψω το θεμα, λες και εγω εχω οφελος κλπ,κλπ.

    Δυστυχως τα πραγματα πρεπει να λεγονται με το ονομα τους και οσοι ενοχλουνται ας μην διαβαζουν, δεν ειναι εξ'αλλου υποχρεωτικο.

    Κατα αρχας δλδ εσυ πιστευεις οτι εγω μεροληπτω υπερ των E-tuners με αυτο το ποστ που εκανα??ακου να δεις φιλε ωραια απαντησες για τα αλογα δεν λεω οτι δεν εχεις δικιο..αλλα καθε 3και λιγο λες τα ιδια και τα ιδια και τπτ καινουργιο..τα βγαλλαμε τα συμπερασματα μας αο αυτο που ηθελες να περασεις το ειπες μια,δυο,δεκα..οκ φτανει αυτο εννοω..στο κατω κατω σου λεω εδω ειναι Θεμα΄''Εφτασαν τα 200αρια''....

    εχεις να πεις κατι πανω σε αυτο καινουργιο??ή θα λεμε παλι το ιδια και τα ιδια..και δεν μιλαω για αυτο το ποστ σου..απλα τοσο καιρο σε αυτο το θεμα οποτε ποσταρεις λες τα πραγμτα που σου ανεφερα..κανε αλλο θεμα απλα και γραψτα παλι..εγω δεν καταλαβαινω γτ πρεπει να διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια απο σενα σε αυτο το θεμα δεν καταλαβαινω..και στο ξαναλεω δεν ειμαι τπτ με τους E-tunerς,απλα ετυχε να γινω πελατης τους γτ οταν εβαλλα προγραμμα δεν ειχε αλλος για τον εγκεφαλο μου(δεν το μετανιωσα βεβαια στο ελαχιστο μεχρι σημερα)..και Revo να ειχα τα ιδια θα σου ελεγα..

    Φιλικα Γιωργος.

  5. Το Safe Mode δεν κοβει απλα το γκαζι, το καταργει, για 3-4 δευτερολεπτα τουλαχιστον, πατας και απλα δεν κανει τιποτα,

    οποτε αν εισαι σε προσπεραση βγαλε ποδι, σπρωχνε και προσευχησου, γι'αυτο και το θεωρω επικινδυνο.

    Εμενα δεν μου το εκανε τους πρωτους δυο-τρεις μηνες που ειχα το προγραμμα, αρχισε με τα πρωτα ταξειδια μου και τις πρωτες ζεστες τον Ιουνιο και δεν το εκανε και παντα.

    Ρε Παντελη δεν σε ξερω ετσι..ουτε αυτα που θα πω τα κανω για να παρω το μερος του Κριτωνα..Εφ οσον αλλαξες προγραμματιστη και διορθωθηκε το θεμα που ειχες και εισαι ευχαριστημενος,γτ αναλλωνεσαι στα ιδια και ιδια..Ωραια καταλαβαμε οτι δεν σου αρεσε το προγραμμα των Ε-tuners και δεν δουλεψε στο αμαξι σου και αλλα σου ειχε ταξει ο Κριτωνας και αλλα ειδες εσυ...αλλα εχω βαρεθει δεν ξερω αν οχι και οι αλλοι να αντιδικεις συνεχεια με τον Κριτωνα με την καθε ευκαιρια που βρισκεις..

    Κοψτε το εδω να τελειεωνουμε ή κανε ενα αλλο θεμα εναντιον των E-tuners..

    πιστευω και αλλα παιδια εχουν την ιδια αποψη με μενα αλλα ντρεπονται να το πουν στα ισια..

  6. ok aporia Του 20βτ σηκωνει χωρις να ανοιξεις μηχανη μεχρι απο οτι ακουω 350 αλογα στο τσι παει τοσο????παντα με κλειστα σωθηκα του κινητηρα,ποιο ευθεως ερωτηση αν δεν καταλαβε καποιος ποσο σηκωνει το τσι σε αλογα χωρις να το πειραξεις τα μεταλλα...

    με την μαμα τουρμπινα παει 350 εννοεις..δεν παιζει αυτο αν εννοεις αυτο..εκτος αν εννοεις με τις ιδιες μπιελες πιστονια και αλλη τουρμπινα..που δεν το ξερω αυτο..

  7. Η εκδρομή μέσο 5 φίλων και γνωστών όπου δεν είναι forumistes.. έχει σαν σκοπό μια κόντρα login ??

    5 αυτοκίνητα tsi 140 hp .. όλων εναντίον όλων... revo , skn , e-tuners , mtm pazaropoylos , oenttiger.. θα περάσουμε από πιστά μεγάρων, θα τα οδηγήσουμε το κάθε ένα ξεχωριστά σε γρήγορους ρυθμούς... και θα πάρουμε δεδομένα

    και μετά από την χρονομέτρηση και την καταπόνεση του κάθε κινητήρα θα παμε στην η λίμνη δόξας εκεί θα είμαστε δικαβαλοι με 5 vagcom.. και θα κάνουμε ότι κάναμε και στην πιστά... ανοίγματα από repriz .. κόντρα από στάση , και με 4η από 2000 rpm – κόφτη

    έτσι θα λυθούν απορίες ,, πιο είναι το πιο γρήγορο , πιο είναι safe γιατί παει , γιατί δεν παει .. γιατί σπάει??

    Video δεν ξέρω εάν πρέπει να το σηκώσουμε ,, εγώ παντός είμαι εκτεθειμένος στον φίλο που αντιπροσωπεύει την εταιρία μου γιατί του έχω δόση γραπτή εγγύηση

    Και σίγουρα με το παραμικρό θα είμαι υπόλογος στην ζημία εάν γίνει...τα αυτοκίνητα θα τα κουράσω μέσα στη πιστά ... όποιος έχει δει το video με το golf και το Mazda θα καταλάβει ..

    Από την άλλη εβδομάδα θα ξέρουμε

    Να και μια σωστη κινηση επιτελους..μπραβο Νικο.τα αυτοκινητα θα ειναι μονο προγραμμα??ή 1το σταδιο..και που βρηκες τοσα διαφορετικα αυτοκινητα με προγραμματα..ιδιωτες ειναι??

  8. Γιωργο , θα σε ενημερωσω πριν παραγγειλεις την αντλια , για το αν φερνει το ιδιο αποτελεσμα με την Autotech ( που ειναι δοκιμασμενη εδω και 1 χρονο και 25000χλμ ) . Θεωρητικα , πρεπει να ειναι το ιδιο πραγμα .

    Ωστοσο , η αντλια ΥΠ επιτρεπει ουσιαστικα πιο "φουσκωμενο" - ροπατο μοτερ στις 3500-5000σαλ , καθως στις υψηλες σαλ που βγαινει και η μεγιστη ισχυς (6000+ σαλ) και η εργοστασιακη αντλια επαρκει , ακομα και με 99% Ν75 και πλουσιο μιγμα.

    ok Κριτωνα πες μου..γτ κατι βρηκα για να την στειλω..

  9. δεν ξερω ποια τουρμπινα ειναι αυτη τι specs εχει κλπ αλλα απο την στιγμη που λενε τα παιδια οτι ειναι μεγαλυτερη απο την εργοστασιακη σας λογικα θα εχει με ενα σωστο προγραμματισμο και παραπανω αποδοση απο την μαμα και σιγουρα θα ειναι πολυ πιο ξεκουραστη...

    στο θεμα μας (αν ειναι αυτο τελικα)

    βρεθηκα με ενα παιδι οπου εχει σε tsi προγραμμα ΜΟΝΟ και δηλωνει 195 αλογα εγω με εισαγωγη και dp και dsg αλλα σε leon fr οχι gti...ημουν 1-2 αυτοκινητα μπροστα στα 700 μετρα περιπου!!!λογικα κερδισα απο τις αλλαγες...

    ωραιος φιλε μπραβο..μια χαρα τα πηγες..ποσο το υπολογιζεις το δικο σου??

  10. Ναι όντως είναι πολύ φθηνότερες

    Eπειδη ειναι φθηνοτερη και κανει για την δουλεια που την θελω ρωταω..με αυτην θα μπορουμε να κραταμε περισσοτερη σταθερη πιεση και θα ειναι πιο safe το μοτερ.. ;)

  11. Γιατί οχι Walbro ?

    επειδη προκειται να μπει σε 1.4 τσι και επειδη μπαινει μονο με πατεντα και επειδη ηδη εχει μπει σε ενα tsi kmd γι αυτο θελω αυτην.. tongue.giftongue.gif

  12. Ποιά ?

    σορρυ..επειδη το γραψα στον τιτλο το ξεχασα και δεν το εγραψα μεσα..μιλαω για αντλια Kmd..αμα βρει κανεις κανενα σιτε που να στελνει ελλαδα..ας το στελει εδω..

  13. Παιδια επειδη ειμαι λιγο ασχετος..και επειδη εψαξα στο site δεν βρισκω τπτ να ερχεται ελλαδα γτ δεν εχει επιλογη για ελλαδα..ξερει κανεις πως μπορω να την παραγγειλω??

  14. Εγώ πάλι με το Golf Variant με 195ps είμαι καθαρά μπροστά από Saxo ΦΠΕ φίλου που έχει φέρει πολλά καλά αποτελέσματα, και θεωρείται από τα καλά της πιάτσας. Από στάση στην μαύρη τρωγόμαστε 1ες-2ες, και μετά πέφτει ξύλο, με αποτέλεσμα 3 καρότσια μπροστά το Golf στην γεμάτη τετάρτη. Στα 400 έχει ήδη καθαρίσει άνετα η κόντρα.

    Αν βέβαια το Saxo ψαχτεί με semislick κλπ, αλλάζει το πράμα.

    Nαι οταν ημουνα σε μαμα κατασταση μιλαω..μολις εβαλλα φιλτρο εξατμιση.ημασταν μαζι λιγο μπροστα το ραλλυ με σκουπα εξατμιση 13αρι μετατροπη σε 16αρι που ειναι ακομα πιο ελαφρυ..οταν εγινα 1το σταδιο ημουνα μπροστα απο οτι φπε φλατζα ξερω..απο σταση γτ απο ρολλ ημουν ηδη μπροστα..

  15. Λοιπον εχω μια απορια για το καλυτερο 0-400..

    Αυτες τις αλλαγες ΠΟΥ να τις κανω? 5000σαλ(λιγα)5800(εκει τις κανω)6000++(Κρεμαει) ΑΛΛΑ παει μεχρι 6.700 ι και παραπανω δεν το εχω παει !

    Δεν ειναι δυνατον να με περναει ενα Ραλλακι 1.6 8v ... (σκουπα-εξατμιση)

    1ον. Γ....Ω το κολοηλεκτρογκαζο. 2ον. Γ...Ω τα 1300 κιλα. Γ...Ω την αγορα τον 23.000 ευρω που πηγα και εκανα και χανω απο το τσιχρικι 3000ευρω..!

    Συγνωμη αν καποιος θεωρει το ποστ μου προκλητικο...αλλα ειναι φρεσκο το τσαγακι που ηπια!

    10 Ημερων αμαξι και θελω αυριο κιολας να του βαλω ΠΦΕ!

    Φιλε μου συγγνωμη που θα σε στεναχωρησω εγω εχω golfv gt με τα 170..απο σταση τα σκουπα εξατμιση ραλακια σαξακια ειναι μπροστα τουλαχιστον για 400 μετρα..στο λεω γτ εχω ανοιξει με πολλους φιλους..το γτ θα το βρεις αν κανεις κιλα ανα ιππο...

  16. ====

    Βλέπεις, πριν από 3 μέρες μου δώθηκε ευκαιρία και αρκετός χρόνος να δώ με τα μάτια μου κάποια πράγματα.

    Και πλέον υποστηρίζω αυτά που είπα πιο πάνω.

    Ωραια και πως λοιπον ειδες οτι το ρεβο ειναι το καλυτερο σε αποδοση προγραμμα??υπαρχουνα καποια επιχειρηματα γι αυτο που λες???θα ηθελα παρα πολυ να μου το τεκμηριωσεις αυτο..

    Και θα στο πω ακομα μια φορα..εαν ειναι το ρεβο καλυτερο σε αποδοση θα παω σε αυτους..απλα προσπαθησε να με πεισεις και μην το λες μονο ετσι στον αερα..

  17. ====

    Σωστός.

    ====

    Μη μπαίνεις.

    Και μην ακούς κανέναν ζηλιάρη που ανακοινώνει φτωχά μείγματα κλπ.

    Και ούτε φτωχά είναι ούτε έχουν βγάλει την δικλείδα για safe mode της τρόμπας.

    Είναι ΚΑΙ γρήγορα ΚΑΙ αξιοπιστά τελικά.

    Nα σου πω κατι χωρις να θελω να σε παρεξηγησω πραγματικα..το οτι λες αυτο που λες για την αποδοση δεν το λες για να υποστηριξεις τα ρεβο..αλλα για να πικαρεις τους E-tuners..παλια τα ελεγες πιο αντικειμενικα τα πραγματα.αλλα στο βωμο του ανταγωνισμου..

    και εμενα πραγματικα δεν με νοιαζει ποιος θα μου βαλλει προγραμμα το θεμα ειναι να βγει κατι σαν αποτελεσμα πολυ καλο..αν το δικο σου ηταν καλυτερο θα ερχομουνα σε σενα πραγματικα..αν το ρεβο ειναι καλυτερο θα παω σε ρεβο.(για το ρεβο δεν μπορω να κρινω ακομα εφοσον δεν εχω πετυχει κατι αντιστοιχο με το δικο μου..)

  18. εγω πλεον ξερω πως τα σκιπτρα οσον αφορα τα tsi μοτερ τα εχει παρει η revo ,απο αποψη δυναμης - αποδοσης , τωρα για την αξιοπιστια μπαινω σε σκεψεις :lol:

    Το συμπερασμα σε σχεση με τη δυναμη απο που το βγαζεις??

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.