Jump to content

dimitris-1

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About dimitris-1

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

dimitris-1's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Μπραβο ρε Κωστα ασπαστο και καλοταξιδο να ειναι. Και απλα να ενημερωσω τα παιδια που εχουν προβλημα με clutch master (μαγκωμα πρωτης-οπισθεν) οτι βρεθηκε λυση απο Νικο Γκικα (respect) Λεπτομερειες:Πριν απο ενα χρονο εβαλα ενα clutch master fx300 (gti s3 set up) σε καποιον Φωτη στη TESTA CORSE ο τυπος αυτος τα γνωστα "οτι χρειαστεις εδω ειμαστε..κτλ".Μετα απο 3 περιπου μηνες αρχισε η πρωτη και η οπισθεν να κουμπωνουν δυσκολα και καποιες φορες για να τις βγαλω εφτανα στο σημειο να σβηνω τ'αμαξι. Παιρνω τηλεφωνο Φωτη του λεω τι συμβαινει, και αφου ο εν λογω εκανε τηλεφωνικη αυτοψια μου απαντησε..."Δε φταιει το δισκοπλατο, τα κιβωτια σας (vw group) ειναι για πεταμα, οι βαλβολινες που εβαλες για τα σκουπιδια (red line 75/90)...κτλ" Για προσωπικους λογους δε το συνεχισα γιατι ηξερα την καταληξη και απλα απο τοτε εψαχνα να δω τι θα κανω. Απ'οτι αποδειχτηκε στη συνεχεια, 4 στους 5 με Clutch master σε golf-s3-cupra ειχαν το ιδιο προβλημα και κανενας δε μπορουσε να βρει λυση. Να μη το κουραζω αλλο το θεμα, ψαχνοντας βρεθηκα και στο Νικο Γκικα τον οποιο και τον ευχαριστω, οπου το παιδι τελικα βρηκε λυση και τ'αμαξι εγινε οπως επρεπε.
  2. Φιλε TSAKHS γνωριζω οτι δεν εχει αμεση σχεση ο μηχανησμος του quick shift με τις βαλβολινες στο κιβωτιο απλα προσπαθω να κανω οτι μπορω για να μαλακωσω την αισθηση του λεβιε που εχει σκληρηνει πλεον λιγο, περα απο αυτο (και το γρασσαρισμα που το εχω ηδη κανει) παιζει και κατι αλλο που μπορω να κανω?
  3. Μαλλον δεν θα ηταν ο ιδιος γιατι πηγα στην Αλιπεδου στον Πειραια. Και εγω γι'αυτο θελω να βαλω κατι καλυτερο απο τις εργοστασιακες για να μαλακωσει λιγο, περασα πριν απο μερικες μερες ενα quick shifter και μου σκληρηνε λιγο το κιβωτιο.
  4. Φιλε μου δεν ξερω προσωπικα τον Λαμπριανιδη για να σου πω αν ηταν ο ιδιος που με εξυπηρετησε παντως σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες . Απ'οτι βλεπω και εγω κατι που να καλυπτει και τις δυο προδιαγραφες θα παρω επιλεγοντας μια απο τις παραπανω εταιριες ελπιζοντας να ειναι καλυτερες απο τις εργοστασιακες.
  5. Και εγω ρε παιδια απο οτι ειχα καταλαβει και απο τις κουβεντες εδω gl-4 νομιζα οτι φοραμε, ΤSAKHS-EVIA οι βαλβολινες που μου ειπε το παλικαρι στον Λαμπριανιδη οτι δεν κανουν για το golf δεν ειναι οι παραπανω στη μαυρη συσκευασια, ειναι οι amsoil που ειχες αναφερει στο post#31.
  6. Καλησπέρα παιδια, Πήγα προχθες στο Λαμπριανίδη να πάρω βαλβολίνες (golfv gti ΑΧΧ) και όταν του είπα οτι θέλω τις amsoil mtg gl-4 μου είπε οτι ναι μεν καλές αλλα οχι για το golf γιατι παίρνει gl-5 μήπως μπορεί κάποιος ρε παιδια να πει με σιγουριά τι βαζουμε? ή να βάλω καποια που να καλύπτει gl-4 & gl-5 και να τελειώνει το θέμα, και απο αντιπροσωπια που ψάχτηκα δεν βρήκα άκρη γιατι αν και πάνε βάση πλαισίου η συσκευασία δεν γράφει τίποτα για GL.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.