Jump to content

2.0TFSI

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 2.0TFSI

  1. Το ιδιο και η αντλια των TSI. Ειναι ΟΕΜ για TSI. Ουτε εγω συμφωνω για RS4 γι αυτο ειπα ΕΑΝ. Απλως θελω να πω οτι η κουβεντα να βαλουμε την αντλια των TSI ειναι ουτοπική και δεν αξιζει. Δεν θα σου πω τι εχω δει εγω αλλα στο Power εγινε παρουσιαση Octavia 5 με κιτ εταιριας που εβγαλε 450. Δεν ξερω αν ειναι τοσα και ουτε με ενδιαφερει απλως λεω οτι τα προβληματα τροφοδοσιας του TFSI μεχρι καποιο βαθμο φαινεται να λυνονται με aftermarket αντλια και μπεκ. Οποτε αν εγω εχω καυσιμο για περιπου τοσα αλογα τι με νοιαζει αμα η αντλια μου δουλευει 130 bar κ οχι 150 η 165 ; Γι αυτο ειπα εκτος αν πας 500+ που δεν εχουμε δει κανενα..
  2. Αν ειναι θεμα "ΟΕΜ" το πουλας και παιρνεις TSI. Σε συμφερει πολυ περισσοτερο απ το να αλλαξεις μονο την αντλια την κεφαλη το ρολλερ και δεν ξερω γω τι αλλο. Αλλιως ΕΑΝ τίθεται θεμα τροφοδοσίας βαζεις την Apr και τα "ΟΕΜ" RS4 και εισαι κομπλε π.χ μεχρι 450+. Απλως πρεπει να χεις το νου σου στο cam follower. Αν πας για 500+ αλλαζεις αυτοκινητο απλά πραγματα
  3. Δεν καταλαβαινω για ποιον λογο οι κατοχοι tfsi να μπαινουν σε τετοιες σκεψεις, απ την στιγμη που ολοι τοσον καιρο εδω διαβαζουμε, οτι με aftermarket αντλια και μεγαλυτερα μπεκ μπορουν να λυθουν τα οποια ζητηματα τροφοδοσιας για παραπανω ιπποδυναμη.
  4. Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι πολυ δυσκολο αν αναλογιστεις ποσα πραγματα πρεπει να αλλαχτουν. Αλλα αν γινεται θα εχει πολυ ενδιαφερον. Του Κωστα το αμαξι φοραει μπεκ RS4 και ειναι λογικο να ειναι πολυ μπροστα απο καθε tfsi με μπεκ S3. Το ερώτημα που εχω να κανω εγω ειναι το εξης: Αν βάλει και ενα Cupra/Edition30 μπεκ RS4 και ρυθμιστεί τερμα οπως του Κωστα με ολα τα περιφερειακα κλπ, θα ειναι πιο δυνατο λογω ροικοτερης κεφαλης και καλυτερων μεταλλων, ναι η οχι και γιατι;
  5. Μάλιστα. Οπότε Στέλιο ούτε λίγο ούτε πολύ λες ότι αν δεν είσαι προετοιμασμένος να αλλάξεις μπιέλες και ποιος ξέρει τι άλλο και θες να χεις το κεφάλι σου "ήσυχο" κάτσε με την Κ04 και τα μπεκ S3 στα 360+hp και μην πας γυρεύοντας. Πολύ λογικό και ξεκάθαρο μου ακούγεται και έτσι είναι.
  6. Καλησπέρα, να ρωτήσω και γω κάτι τον Κρίτωνα. Αν καποιος με 200αρι μοτέρ θέλει να βγάλει την μέγιστη ιπποδύναμη από το μοτέρ του αλλά χωρίς να μπει στην διαδικασία να το ανοίξει και να βάλει μπιέλες (τουλάχιστον για κανα 2 χρόνια μετά), τι είναι πιο συμφέρον και αξίζει περισσότερο, να βάλει ΒΤ πχ GT28RS/2871R και να βγάλει 380+ άνετα και ωραία ή να περιοριστεί σε πιο φτηνή, ΟΕΜ και λιγότερο μπελαλίδικη λύση (Κ04) μιας και αυτή τερματισμένη ειναι 385+;
  7. Γεια χαρα σε ολους παιδια και καλα χιλιομετρα.. Να κανω και γω μια ερωτηση, η Milltek βγαζει cat back 76αρι; Μπήκα στο awesome-gti και δεν βρηκα κατι η το εχει αλλα δεν λεει τα χιλιοστά..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.