Jump to content

thanasiskap

Members
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

About thanasiskap

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Tiguan

thanasiskap's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Κοίτα με 10 χιλιάρικα αγορά μεταχειρισμένου Suzuki μια ανάρτηση old man emu 4 λαστιχάκια cooper mud από τον attart (Στέφανο ) ένα air locker πίσω και ένα εργάτη κάνης να τρίβουν τα μάτια τους τετρακίνητα πολλών χιλιάδων ευρώ. Συμφωνω, πες μου ομως, πως θα παω Καρπενησι με ενα Suzuki(με αναρτηση old man emu κλπ,κλπ)???? Στην εθνικη θα πηγαινω με 80χλμ και αν φτασω(...γιατι παιζει κανα δυσκολο φρεναρισμα και κανενας επικινδυνος ελιγμος), θα μου εχουν σπασει τα νευρα!!! Οποτε καλυτερα τετρακινητα πολλων χιλιαδων ευρω παρα φτιαγμενα Suzuki με δυσκολια στην ασφαλτο και στο φρεναρισμα Πανω απο ολα θελω να φτασω ζωντανος εκει που θελω να παω....
  2. και ομως κυριοι δεν εχει προβλεφθει τιποτα! Η επισημη αντιπροσωπεια Autonet(Βαρης-Κορωπιου) και η Karenta(Αλιμος) δεν γνωριζουν τιποτα, δεν παει το μυαλο τους και γενικα δεν ξερουν πως ειναι μεσα το tiguan!!!! Οσο για το κλειδι, μαλλον θα πρεπει να εχω ενα δεκαρακι στα εργαλεια μου γιατι ουτε αυτο το προβλεψαν!
  3. ακριβως ετσι, εβαλα αλαρμ,χειροφρενο και οταν γυρισα ειχε μπλοκαρει το χειροφρενο! χωρις να λυσω πολο μπαταριας(δεν υπηρχε αναλογο κλειδι στα εργαλεια) ,φωναξα οδικη βοηθεια.Μετα απο 15' ξεμπλοκαρε το χειροφρενο μονο του!!! Η επισημη αντιπροσωπεια δεν ξερει τιποτα, οι τεχνικοι της δεν γνωριζουν παρα μονο τα βασικα! πρωτη φορα το ακουγαν, αν ειχαν ψαξει στο ιντερνετ για ενημερωση, θα βλεπαν πολλες περιπτωσεις μπλοκαρισματος του χειροφρενου.
  4. επιτρεπεται σε αυτοκινητο 30000¤ να βγαζεις τον πολο της μπαταριας? δεν εχει προβλεφθει κατι μηχανικο οπως στις κλειδαριες? αν θυμαμαι καλα ,κλειδι για να βγαλεις τον πολο της μπαταριας δεν εχει το tiguan στα εργαλεια
  5. νομιζω πως ναι. οι φωτο ειναι στα χιονια(Καταρα), σε ποταμι, σε δασος. περιμενω σχολια....
  6. σε περιπτωση που μπλοκαρει το ηλ.χειροφρενο ,τι κανουμε? ξερει κανεις? η VW δεν σκεφτηκε να βαλει κουμπι reset! περιμενω απαντησεις, εγω ξερω γιατι το επαθα!!! ευτυχως δεν μου συνεβηκε στα χιονια ή σε κανα ποταμι !!! περιμενω απαντησεις
  7. για δειτε αυτες τις φωτο
  8. Εχω ηδη 1500χλμ. τα περισσοτερα σε ταξιδι με καταρακτωδη βροχη! Με 6η και 120-130χλμ. στις 3000 στροφες η καταναλωση ειναι 8.8-9.0λτ/100χλμ Στην πολη δεν ξεπερνω τα 10λτ/100χλμ, βρισκομαι ομως πανω στο ροταρισμα(οχι πανω απο 4000στροφες) Η μεση καταναλωση ειναι στο 9.2λτ/100χλμ αλλα αλλαζει συνεχως αναλογα με τις συνθηκες οδηγησης(κινηση,βροχη) Εχω να πω οτι με το off-road ενεργο, περασα την διαβαση της Καταρας πολυ ομορφα χωρις κανενα προβλημα και πατωντας πανω σε χιονι(μιλαμε για πολυ χιονι).
  9. παιζει και κεραια καρχαριακι(πολυ ομορφη)!
  10. καλησπερα σας, με μεγαλη επιφυλαξη και στα πρωτα 150 χλμ στην πολη, η ενδειξη μου ειναι απο 8,5 εως 10,5 λτ/100χλμ. Αυριο φευγω για Ζαγοροχωρια οποτε θα γυρισω με 1500 περιπου χλμ και θα πω καταναλωση στο ταξιδι!
  11. thanasiskap

    Vw Tiguan

    σωστος!!!!!!!! εχω παραγγελει το ιδιο με 17'' los angeles και ερχεται σε 10ημερες στο τελωνειο! Ερωτηση: test drive(σε off-road) με την σπορ εκδοση εκανες; εγω εκανα και ηταν ο λογος που διαλεξα escape
  12. thanasiskap

    Vw Tiguan

    και εγω δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν αλλα εχω την εμπειρια απο αγορα 3 vw και τωρα με το tiguan 4 στα 3 τελευταια χρονια.Η εβδομαδα παραγωγης ειναι συγκεκριμενη και δινεται απο το εργοστασιο.Μπορεις να το μαθεις με ενα καλο βυσμα και τον αριθμο παραγγελιας που κανει η αντιπροσωπεια σου στην kosmocar.Οχι με τον αριθμο αιτησης που σου δινει η αντιπροσωπεια. φιλε μου καλοριζικο πρωτα-πρωτα Υπαρχει τεραστια διαφορα στις δυο εκδοσεις.Εχω κανει και τα δυο test drive.Με το σπορ ο προφυλακτηρας εξυνε το εδαφος σε off-road καταστασεις(παρυφες Υμηττου,απο Κορωπι) ενω το escape δεν καταλαβαινεις τιποτα και πας παντου.Η διαφορα των 10 μοιρων που εχουν στην προσεγγιση ενος εμποδιου ειναι σημαντικοτατη.Υπαρχουν βιντεακια στο youtube που μπορεις να δεις οτι το σπορ δεν παει σε off-road δρομο.Ειδικα σε ενα βιντεακι ο προφυλακτηρας ξυνει το χιονι και ακουγεται ανατριχιαστικος ηχος.Βεβαια στο χιονι δεν παθαινει και πολλα ο προφυλακτηρας,αλλα για φαντασου να ειναι πετρωδες το εδαφος...!
  13. thanasiskap

    Vw Tiguan

    ειμαι πολυ σιγουρος. η εβδομαδα παραγωγης δινεται απο το εργοστασιο.Στο τελωνειο θα βρισκεται 10η εβδομαδα 08.Το αμαξι ειναι παραγγελια και οχι ετοιμοπαραδοτο.Τα ετοιμοπαραδοτα εχουν αρχισει και κυκλοφορουν.Ο κουμπαρος μου το παρηγγειλε την ιδια ημερα με σενα και του εδωσαν 17η επιθημητη εβδομαδα παραγωγης και οχι εγγυημενη.Καποιος αλλος θα πηρε την σειρα του... Μηπως εχεις παθει το ιδιο?
  14. thanasiskap

    Vw Tiguan

    καλησπερα, η παραγγελια εγινε 28/1 και εχω εβδομαδα παραγωγης 7η 2008.Η εβδομαδα που θα ειναι στο τελωνειο ειναι 10η 2008.Δηλαδη κατα τις 3-5 Μαρτιου θα το εχω. Ασπρο, escape, με 17''αρες.Ανυπομονω! Εχω δει στο δρομο 3 TIGUAN,οχι test drive.Εχουν αρχισει οι παραδοσεις.Απο πληροφοριες που εχω ,τα 3500 αυτοκινητα που μπορει να βγαλει το εργοστασιο για την Ελλαδα εχουν ηδη παραγγελθει! Καλοριζικα!!!
  15. thanasiskap

    Vw Tiguan

    καλησπερα σας, εχω να πω και'γω δυο λογια-παρατηρησεις για το tiguan. -Ακουστηκε κατι για πλευρικη στηριξη.Οπως νιωθω στο golf, νιωθω και στο tiguan.Πλευρικη στηριξη εχω.Βεβαια ειμαι +120κ. και λιγο πιο κατω απο 2μ.,ισως αυτο να παιζει ...ρολο! Τα καθισματα προσφερουν την μεγαλυτερη αποσταση, σε σχεση με τον ανταγωνισμο, απο το καθισμα μεχρι την οροφη(...το ξερατε; εγω λογω υψους το εμαθα!).Πισω καθομαι ανετα,δεν ξαπλωνω αλλα πηγαινω ανετα ταξιδι. -ο κινητηρας εχει μεγαλη διαφορα απο τα υπολοιπα suv.Στο site των 4τροχων(και της ελευθεροτυπιας) τα 0-100 ερχονται σε 9,3'' ενω σχεδον διακοσαριζει(οπως ολα) -ειναι λιγο πιο μακρυ απο το compass,maverick.Πολυ πιο μακρυ απο το rav4.Εχουν ολα το ιδιο υψος περιπου. -μαζι με το crv,qashqai εχουν την χαμηλοτερη καταναλωση. -οσο για το θεμα του ταμπλο.Μηπως υπαρχει κατι καλυτερο στον ανταγωνισμο; -το πορτ μπαγκαζ ειναι μικρο αλλα εχει ενα πλεονεκτημα.Ειναι τετραγωνισμενο και δεν εχει νεκρα σημεια απο θολους.Ο φιλος που το ανεφερε θα ξερει σιγουρα οτι τριπλασιαζεται ο ογκος του και φτανει τα 1500λιτρα! με 28.300 και το κλειδι στο χερι, εχω esp,offroad,climatronic,17''ζαντες,mp3,υποβραχιονιο,προβολεις ομιχλης,autohold,δερματινο τιμονι,ραγες οροφης,cruise control, εχετε τιποτα καλυτερο; εχω κανει ηδη την παραγγελια και στα τελη Μαρτιου θα το εχω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.