Jump to content

akis460

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About akis460

Contact Methods

  • MSN
    kipoyros29@hotmail.com

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

akis460's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Συγγνωμη δεν το ηξερα για τα κεφαλαια .......κοιτα οι μηχανικοι θα κοιταξουν να σε κανουν να ματωσεις .... αν εχει κανει καποιος το συγκεκριμενο μοτερ απο golf 3 gti 2.0 16v να μου πει καποια γνωμη .........ευχαριστω
  2. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΤΕΡ TURBO ......ΤΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ? ΥΣΤΕΡΑ ΤΙ ΜΠΕΚ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕΤΑ ? ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ?
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΕΧΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ . ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΕΡΝΕΙ ? ΕΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ? ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ .
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΧΩ ΕΝΑ JETTA 1.8 16V ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ 1.8 G60 ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΦΙΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ Ο ΚΟΜΠΡΕΣΣΟΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ 16V KAΠΑΚΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ G60 ΓΙΝΕΤΕ ? ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ Η ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ? ΤΙ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ?
  5. δεν εχω βρει καπου σκισιμο σε σωληνεσ τα μπουζι καφε χρωμα παιζει ρολο το ρευμα πχ να κολαει καποια βαλβιδα η ρελε και να τα κανει αυτα ?
  6. μπορεις να μου πεις καποιον να παω για να φτιαξω πεταλουδα ι και ολο το λουφτ ? αθηνα μενω
  7. σαν να πνίγεται όταν του δίνω και τελευταία αργεί να κατεβάσει ρελαντί αν θες το msn μου είναι kipoyros29@hotmail.com επίσης καίει πολύ μάλλον από luft λες να είναι ? η κάτι άλλο Θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις μικρους ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους ορους χρησης του φορουμ.
  8. καλησπέρα σας με λένε ακη και έχω ένα jetta του 90 όλο μετατροπή από golf II gti 16v 1.8 μου παρουσιάζει κάποια προβληματάκια δεν πάει όπως πρέπει για τα 140 άλογα του δεν ακούει στο γκάζι τι βελτιώσεις γίνονται σε αυτά τα μοτέρ Θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις μικρους ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους ορους χρησης του φορουμ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.