Jump to content

tmavri

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tmavri

  1. Σε Golf 2007 tsi δύο φορές κλειδώθηκε το imobilazer από μπαταρία και ήθελε κωδικό από αντιπροσωπεία. Την τελευταία φορά ο μηχανικός μου είπε ότι άλλαξε τη ρύθμιση και ότι αν μείνει ξανά από μπαταρία μετά από 3 λεπτά μπορεί να ξεκλειδώσει βάζοντας το κλειδί στη θέση ΟΝ.
  2. Φεβρουάριος 2012 και μετά από 77.000 Κm με το Golf Tsi 140 (μοντέλο 4/07) ο μαγνητικός συμπλέκτης (με ενσωματωμένη την αντλία νερού) έπαψε να λειτουργεί. Κόστος αντικατάστασης με την εργασία 380 € στην αντιπροσωπεία της Καβάλας (έλλειψη εναλλακτικών επιλογών στην πόλη μου). Δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω νέο θέμα αλλά τα βάσανα με τη "Γερμανική Τεχνολογία" συνεχίσθηκαν καθώς τον Ιούλιο 2012 και μετά από 82.500 Κm και αφού το αμάξι στο ρελαντί κάπνιζε σαν το "μουτζούρη" αλλά με άσπρο καπνό και τρεις επισκέψεις για έλεγχο στο συνεργείο διαπιστώθηκε χαλασμένη τουρμπίνα. Κόστος αντικατάστασης με την εργασία 1.200 € μετά από έκπτωση 10% λόγω γνωριμίας με τον αντιπρόσωπο. Επίσης τον Ιούλιο 2012 και μετά από 83.000 Κm το αμάξι έμεινε από μπαταρία (τρίτη φορά από την αγορά του) στην πυλωτή του σπιτιού και μετά από την ταλαιπωρία μεταφοράς του στην αντιπροσωπεία επειδή κλείδωσε το immobilizer και δεν αναγνώριζε το κλειδί και το απαραίτητο ψάξιμο γιατί αυτή τη φορά υπήρχε εγγύηση στην μπαταρία (οι προηγούμενες δύο αλλαγές έγιναν με δική μου επιβάρυνση επειδή δεν καλύπτονταν από εγγύηση) αποφασίσθηκε από τα κεντρικά ότι δύο αναβαθμίσεις στην ηλεκτρονική διαχείριση ήταν αρκετές και δεν χρειαζόταν αλλαγή της μπαταρίας. Μετά από άρνηση παραλαβής του αυτοκινήτου σε αυτή την κατάσταση αλλάχθηκε η μπαταρία με καινούργια με επιβάρυνση του τοπικού αντιπροσώπου. Αυτά τα λίγα για το τελευταίο 5μηνο και βλέπουμε για το μέλλον!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.