Jump to content

konpa78

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About konpa78

  • Birthday 08/15/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    konpa78@yahoo.gr

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

konpa78's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Όχι. Το κλειδί μπορεί να βγει μόνο στη θέση P. Στη θέση P το αυτοκίνητο δεν μπορεί να κουνηθεί ακόμη και να "ξεχάσεις " να τραβήξεις χειρόφρενο, οπότε δεν σου επιτρέπει να αφαιρέσεις τα κλειδιά για ασφάλεια. Το γράφει και στο manual
  2. Λοιπόν, το πρόβλημα λύθηκε σήμερα με reset των ηλεκτρικών του αυτοκινήτου (hard reset για την ακρίβεια με αποσύνδεση της μπαταρίας). Υπάρχει μια ηλεκτροβαλβίδα σε όλα τα αυτόματα αυτοκίνητα που επιτρέπει την έξοδο του κλειδιού από τη μίζα μόνο στη θέση Parking. Λοιπόν, αυτή είχε μπλοκάρει καθώς με τις χαμηλές θερμοκρασίες έπεσε το voltage της (η αλήθεια είναι ταλαιπωρημένης) μπαταρίας, με αποτέλεσμα να βγάλει off κάποια κυκλώματα. Το συμπέρασμα είναι ότι χρειάζομαι νέα μπαταρία και όλο αυτό το χουνέρι το έπαθα από "πεσμένη" μπαταρία.
  3. Δεν θα με πιστεύει καμιά ασφαλιστική ότι κόλλησε το κλειδί στη μίζα. Όλοι θα λένε ότι το άφησα σκόπιμα για να το ξεφορτωθώ και να πάρω καινούριο με τα ασφάλιστρα. Τα δοκίμασα αρκετές φορές όλα αυτά που μου προτείνετε αλλά γιοκ... Θα το πάω αύριο στο συνεργείο να το δούνε
  4. Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μπα, ούτε αυτό βοηθά... Δεν μου φαίνεται ότι είναι κάπου μπλοκαρισμένο, γιατί το κλειδί γυρίζει κανονικά στις θέσεις 1 και 2 και το αμάξι παίρνει μπρος κανονικά. Υποψιάζομαι ότι κάποιος αισθητήρας τα χει φτύσει και δεν αφήνει να βγει το κλειδί. Σαν να μην αναγνωρίζει ότι ο λεβιές είναι στη θέση Parking. Από όλες τις βλάβες που θα μπορούσαν να συμβούν, νομίζω ότι μου συνέβη η πιο κουφή... Και όσο κι αν ψάχνω τόσο στο site όσο και σε ξένα forums δεν βρίσκω να έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα.
  5. Thanx for the reply. Από το μεσημέρι που εμφανίστηκε το πρόβλημα αυτή τη δουλειά κάνω... Σαν να μην αναγνωρίζει ότι βρίσκεται ο λεβιές στη θέση Parking. Δεν θέλω να ζορίσω τα πράγματα περισσότερο (λεβιές, κλειδαριά κλπ) για να μην κάνω εγώ καμιά ζημιά. Τουλάχιστον δεν φαίνεται να καταναλώνει μπαταρία και παίρνει κανονικά μπροστά.
  6. Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όλους! Δεν μπορώ να βγάλω το κλειδί από το διακόπτη ανάφλεξης της μηχανής σε gti v 2006 με dsg κιβώτιο. Γυρίζω τον λεβιέ του dsg στην θέση P και δεν μου επιτρέπει να γυρίσω το κλειδί τέρμα πίσω, ώστε να μπορέσω να το βγάλω. Το αμάξι παίρνει μπρος κανονικά και οι σχέσεις του dsg δουλεύουν όλες κανονικά και σε όλα τα προγράμματα (D,S,R,manual τόσο από το λεβιέ, όσο και από τα paddles). Οδήγησα ως το συνεργείο χωρίς πρόβλημα, αλλά το βρήκα κλειστό(και πώς να μην είναι παραμονή πρωτοχρονιάς!).Τελοσπάντων γύρισα σπίτι και έσβησα τα πάντα (ραδιόφωνο, φώτα, clima,πλαφονιέρα) και κλείδωσα το αμάξι χειροκίνητα από την κλειδαριά της πόρτας με το δεύτερο κλειδί. Η οθόνη ενδείξεων έσβησε κανονικά μετά από λίγο και το αμάξι είναι κανονικά κλειδωμένο, πλην όμως το κλειδί είναι στην κλειδαριά ανάφλεξης του κινητήρα. Έχει κανείς καμιά ιδέα ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.