Jump to content

kifinas

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kifinas

  1. Σας ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας. Τωρα να πω οτι ειμαι ανακουφισμενος? Απο την μια γιατι δεν εχει προβλημα το αμαξι μου αλλα απο την αλλη λυπαμε για ενα τοσο καλο αυτοκινητο. Τοσα χρονια συμπληρωνω ας το παρω αποφαση οτι δεν θα αλλαξει κατι. Ισως σκευτω να βαλω και 10-40 αν και το θεμα με την βενζινη με καιει λιγο μιας και κανω 150χλμ καθημερινα.
  2. Παλικαρια εχω προβλημα εδω και περιπου δυο χρονια απο τοτε δηλαδη που περασα, τα 40000χλμ. Εχω το passat 2.0 tsi turbo βενζινη 200hp αγορασμενο το Ιουνιο του 2007, και μεχρι στιγμης εχει 130.000χλμ (κανω πολλα για την δουλεια μου). Το παραξενο ειναι οτι το αυτοκινητο δεν κανει πολλα χιλιομετρα στην πολη τακιδευω πολυ μεσω αττικης οδου, και καθε 3000χλμ θελει λαδι (βγαζει ενδειξη ελειψης λαδιου). Βαζω λαδι 5/30 που κανει 20€ το κιλο και καθε περιπου 3 γεμισματα θελει και ενα κιλο λαδι. Στην αντιπροσωπια λενε οτι ειναι φυσιολογικο και μου διαβασανε οτι το ενγχυριδιο γραφει οτι ειναι ελλατωματικος ο κινητηρας μονο αν καει λαδι 1 κιλο τα 1000χλμ!!!. Μου φενονται αστεια πραγματα, αυτοκινητο 35000€ γερμανικο και να κανει τετοιες μα..... Εχω εγγυηση ακομα 6 μηνες και ειναι καιρος να το ψαξω λιγο παραπανω. Το αμαξι δεν εχει χιλιομετρα στην πολη δεν ζωριζεται (δεν τρεχω πανω απο 150χλμ) και δεν το πλακωνω σχεδον ποτε ειμαιηρεμος οδηγος. Δεν χανει λαδια αλλα τα καιει. Το εχουνε ψαξει μηπως φταιει η τουρμπινα αλλα λενε οτι ειναι ολα οκ. Παρακαλω θελω την βοηθεια σας ενω το αμαξι ειναι οτι καλυτερο εχω καβαλησει τετοιο προβλημα απο γερμανικο αυτοκινητο δεν το περιμενα. Φιλικα περιμενω τις εμπειριες σας και τις συμβουλες σας. Χρήστος.
  3. Φιλοσιδης... 2η αλλαγη λαδιων στα 43000, τους λεω να αλλαξουνε τα τακακια. Οταν παω να το παρω, μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται ακομα, την επομενη φορα. Πηγα Ιταλια και εψαχνα να βρω που θα βαλω τακακια. Τα πισω ειχανε φτασει σιδερο. Ναι τα πισω ο μαγκας που το κοιταξε ειδε μονο τα μπροστα. Φτανω με τα Χιλια ζορια στην Πρεβεζα και εκει βρισκω ενα συνεργειο να αλλαξω τακακια. Το παω την αλλη εβδομαδα στον Φιλοσιδη να το δει το αμαξι γιατι ακουγετε ενας θορυβος περιπου απο τα 120χλμ και πανω στην ροδα, που υποθετω οτι ειναι επειδη στραβωσε η δισκοπλακα λογω ζεστης βεβαια. Ποιος ομως να παρει το αμαξι να το κανει βολτα, με 120χλμ/ω? Θελει Αττικη Οδο, και το αφησανε ετσι. Η απαντηση τους ητανε οτι το αμαξι ειναι μια χαρα. Αυτα απο Φιλοσιδη.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.