Jump to content

elenik

Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by elenik

  1. γαι την ελένη μιλάμε....δεν με παρεξηγεί...ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...!!!

    Καλά σου λέει ο Peris! Από την άλλη όμως, όπως λέει κι ένας φίλος μου (ωραίο, ψηλό, μελαχροινό, έξυπνο παλικάρι): η γριά κότα έχει το ζουμί! χι χι χι ... ¶λλωστε τον ξέρουμε τον Γιάννη, με τον καλό λόγο στο στόμα είναι πάντα και του αρέσει να μας πειράζει. Γι'αυτό κι εγώ του κάνω το χατήρι. Γιαννάκη, τί θα έκανα χωρίς τα σχόλιά σου; ;) Πώς θα ζούσα; tongue.gif

    Grave digger, σ'ευχαριστώ πολύ κι εσένα για τις ευχές. Να'σαι καλά!

  2. Παιδάκια, περάσαμε τέλεια! Το ξενοδοχείο ήταν πολύ ωραίο, η οργάνωση ήταν πολύ καλή και τα δώρα ... πολλά! Μπράβο παιδιά. Κάνετε πολύ καλή δουλειά.

    Χάρηκα που είδα τόσο κόσμο μαζεμένο, τα παιδιά από τα Γιάννενα και τον PAGOURISTA που είχα πολύ καιρό να τον δώ, όπως και τον ¶ρη με την Ιωάννα, τον Φάνη με την κούκλα του ... (χιχιχι.... πολύ καλή ιδέα) και τα υπόλοιπα μέλη από την Λαμία. Μπράβο στα παιδιά από την Μήλο που ήρθαν... Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Λυπήθηκα που δεν είδα συμμετοχή από τα μέλη της Θεσσαλονίκης. Ίσως τους δούμε σε άλλη συνάντηση, δεν πειράζει, να'ναι καλά και να συνεχίζουν να είναι κομμάτι της παρέας μας.

    Όλα καλά! Χάρηκα πολύ που μπόρεσα και έζησα αυτό το ταξίδι με όλους σας. Ευχαριστώ πολύ για τις ωραίες αναμνήσεις. Σας φιλώ γλυκά...

  3. κουνελακι εχουν αλλαξει πολλα.....εχεις καιρο να ρθεις φαινεται!!!βρωμικο κουνελακι :):D:ninja::unsure:^_^

    Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω έρθει ποτέ να πλυθώ σ'εσένα. Μόνο σαν επισκέπτης με τον petrose. Θα ήθελα πολύ να έρθω και θα έρθω... αν καταλάβω πού είναι το μαγαζί γιατί δεν ξέρω καλά τους δρόμους της περιοχής σου. Κι όταν ήρθα με τον petrose... με πήγε μέσα από στενά, βουνά, ποτάμια, λαγκάδια... πού να προσανολιστώ η γυναίκα! Θα το βρώ όμως και θα έρθω στο υπόσχομαι. Θα ξεκινήσω απ'το πρωί μια μέρα, ε, κατά τις 7 το απόγευμα, πιστεύω να το έχω βρει... B) Θα έρθω, κάνεις καταπληκτική δουλειά, άλλωστε!

  4. Γιαννάκη μου, το μαγαζάκι σου είναι super κι εσύ ο καλύτερος οικοδεσπότης! Σου έχω πεί όμως τη γνώμη μου για το ... ντεκόρ. Ωραίες οι φωτογραφίες "γυναικών" στους τοίχους άλλα δεν συγκινούν τις γυναίκες. Ή μάλλον μερικές από αυτές Σου λείπει αυτό το ... "woman's touch" μέσα στο μαγαζί. tongue.giftongue.giftongue.gif χιχιχιχι... Μην είσαι ξεροκέφαλος! Φτιάξε ένα μπαράκι, με λουλουδάκια, ένα spa βρε αδερφε! <_<

  5. Θανασάκη μου, (bad boy) θέλω να σου πω κι εγώ τα χρόνια μου πολλά, έστω και καθυστερημένα μέσω club γιατί ξέρεις οτι δεν έχω Η/Υ σπίτι μου! Χρόνια σου πολλά λοιπόν, ότι επιθυμείς και πάντα ευτυχισμένος!

  6. Πραγματικά λυπάμαι να ακούω τέτοια πράγματα, ειδικά απο έναν άθρωπο "του χώρου", και πόσο μάλλον κάποιον που μερικοί εδώ μέσα ίσως έχουν σε εκτίμηση.

    Επειδή όμως ευτυχώς τελικά υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν συνέχεια τη γλώσσα τους βουτηγμένη στο μυαλό τους (κοντέυει να παπαριάσει), αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι και το φόρουμ είναι μία μικρογραφία της ζωντανής πραγματικότητας και δή της Ελληνικής.

    Εγώ ομολογώ δέν γνωρίζω τον κ.Pete και για να είμαι ειλικρινής μετά απο μια τέτοια επιθετική και εκνευρισμένη απάντηση δέν θα ήθελα κιόλας.Για να απαντήσω λοιπόν σε ορισμένα απο τα παραπάνω έχω να πω τα εξής...

    Καλά σας είπε ο Γιώργος και την άλλη φορά καλά θα κάνετε να τον ακούσετε.Ίσως μάθετε κάτι παραπάνω.Η τουρμπίνα που φοράει λοιπόν το Polo Gti 9n3 με κωδικό μηχανής BJX έχει κωδικό 06Α 145 713 Ν στην τελευταία της έκδοση, τη ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ δηλαδή τουρμπίνα που φοράει το Ibiza FR του ίδιου ΜΥ.

    Και για του λόγου το αληθές...τα ακόλουθα...

    Για όποιους δέν γνωρίζουν το ΕΤΚΑ, στο 1 φαίνεται η εταιρία (VW ή SEAT), Στο 2 ο κωδικός κινητήρα (στην προκειμένη περίπτωση BJX, και στο 3 ο αριθμός ανταλακτικού, με τα Revisions στην ουσία να καταδεικνείονται απο το τελευταίο γράμμα.Tο Polo στην προκειμένη περίπτωση revisions Ε και Ν και το Ibiza D και N.Και πρίν κάποιος προτρέξει να πεί ότι το D και το Ε είναι Κ03...να πώ ότι αυτό απλά ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ...

    ff324375.jpg27f54ecb.jpg

    Και πάω στο επόμενο...

    Ε τότε να πετάξουμε όλοι τα VW μάς, γιατί φαίνεται η Seat έχει βρεί το μαγικό ζωμό, αφού με ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ πρίν λίγο (ή μετά δέν θυμάμαι) μετρήθηκε FR με 230 άλογα...Δηλαδή είτε α)αυτό ήταν πιο ανθεκτικό στην ζέστη.. popeye.gif , είτε β)το ibiza έβγαζε κανονικά 265 άλογα, αλλά απλά είχε πέσει στα 230, γιατί ΤΟΣΑ είχε χάσει και το (ίδου κινητήρα μέν, με...άλλες μετατροπές δε) Polo Gti...ΜΑΛΙΣΤΑ....

    Αυτό δέν θα το σχολιάσω, γιατί ακούγεται σάν απολογία, οπότε να μήν σας την χαλάσω....

    Και τώρα έρχεται το καλό

    Μάλιστα...Δηλαδή απο ότι κατάλαβα η κοπελίτσα με το FR που μετρήθηκε την ίδια μερα, μέρος, συνθήκες, πρέπει να είχε τα χέρια της γεμάτα ΓΡΑΣΣΑ απο το πολύ σκάλισμα που θα είχε ρίξει απο μόνη της για να βγάλει 230 άλογα...Ρέ γμτ...Μπράβο της..Εγώ βαρίεμαι και απλά πληκτρολογώ... :lol:

    ¶ααα και να μήν ξεχάσω.....Όσο για το κρύψιμο...και face to face να βρεθούμε, ούτε οι δικές μου, ούτε οι δικιές σας γνώσεις θα αλλάξουν αυτομάτως....Οπότε....ΑΚΥΡΟ..

    Φίλε μου golfrs: τον pete δεν τον γνωρίζεις, δεν τον ξέρεις, δεν έχεις μιλήσει μαζί του. συνεπώς, δεν ξέρεις τη δουλειά του, δεν ξέρεις τον χαρακτήρα του, δεν τον ξέρεις καθόλου!!! λάθη μπορεί να γίνονται και θα γίνονται... από οποιονδήποτε, είτε είναι βελτιώσεις, είτε είναι μετρατροπές, είτε είναι οτιδήποτε. όσον αφορά την τουρμπίνα, polo και fr φοράνε Κ03 και αυτό το γνωρίζει και το 15χρονο που αγοράζει περιοδικά για αυτοκίνητα απ'το περίπτερο. επίσης, για το ΕΤΚΑ τεκμηριώνεται από έγκυρες προσωπικες επαφές με άτομα ΣΧΕΤΙΚΑ με το άθλημα!!! (αρχιμηχανικούς AUDI, VW και προϊσταμένους συνεργείου - ανταλλακτικών - γνωστού συνεργείου). Εκτός αυτού, ο pete γνωρίζω οτι του έδειξε τον κωδικό της τουρμπίνας ΚΚΚ03, πράγμα το οποίο δεν διαψεύδει ο Γιώργος.

    Όσον αφορά το face to face... εσύ δεν θα έπρεπε να το αναφέρεις γιατί... δεν εμφανίζεται και πουθενά![/font]

    Γιώργο σίγουρα όταν γίνει οποιαδήποτε βελτίωση πρέπει να γίνει σωστά....αλλά νομίζω ότι αν έχεις να πεις κάτι ,καλό θα ήταν να μην το κανείς δημόσια αλλά να πιάσεις face to face στον άνθρωπο που θέλεις να του πεις κάτι (γνώμη μου πάντα ) ;)-_-

    Συμφωνώ οτι πρέπει να παραπονούμαστε στον άνθρωπο που μας έχει δημιουργήσει προβλήματα. Δεν συμφωνώ μ'αυτό που γίνεται. Και ο Πέτρος είχε κάποια προβλήματα, αλλά δεν ξεφτυλίστηκε δημιουργόντας "θέμα" μέσα στο club. Και ομολογώ οτι με συνεχή επικοινωνία με τον pete (ο οποίος είχε πάντα το τηλ του ανοιχτό...) κατάφερε και έφτιαξε το αυτοκίνητό του όπως έπρεπε και χωρίς επιπλέον κόστος!!!!!!

    εγω αναγνωριζω οτι γινονται λαθη σε ολες τις δουλειες - σε ολους του τομεις....τα λεφτα τα πηρε ομως?....αν δε γινεται η δουλεια επιστρεφεις τα χρηματα μεχρι και τελευταιο ευρο και λες συγνωμη δε μπορεσα να κανω το αυτοκινητο σου, απεκτησα ομως εμπειρια και πιστευω στο μελλον να ειμαι καλυτερος επαγγελματιας...

    Σε ποιά επιχείρηση έχεις δεί εσύ να επιστρέφουν τα χρήματα, βρε χαζούλη; Συνήθως προτείνουν εναλλακτική λύση ισάξια της υπηρεσίας που σου πρόσφεραν. Αυτό το έχω και σαν προσωπική εμπειρία στην εταιρεία που εργάζομαι.

  7. Η εκδρομή ήταν υπέροχη παιδιά. Περάσαμε καταπληκτικά! Ένα μεγάλο μπράβο στον Παγουρίστα, και στα παιδιά από τα Ιωάννινα... Keep up the good work, Pagou! Επίσης, συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά, εδώ στην Αθήνα, για όλη την οργάνωση και ένα μεγάλο ευχαριστώ ... για την υπομονή τους!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη εκδρομή.

    Περάσαμε αξέχαστα, γι'αυτό...

    "Ούμε, ούμε, ούμε,

    σας ευχαριστούμε,

    κι αν μας αγαπάτε,

    να (μην) μας ξαναπάτε"!

    Χι,χι,χι... Φιλιά πολλά σε όλους!!!

  8. Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!!!

    Και σ'εσάς εύχομαι να μείνετε όπως είστε... καταπληκτικοί και πάντα χαρούμενοι, με υγεία!

    Δεν ξέρω τι άλλο να πώ... με έχετε συγκινήσει! Δεν έχω ξανα-πάρει ποτέ τόσες ευχές για τα γενέθλιά μου.

    Ευχαριστώ πολύ!!!

    Και ελπίζω οι ευχές σας να πιάσουν και να έχω όντως πολλά χρόνια για να μπορώ να σας χαίρομαι όλους!

    Και πάλι... ευχαριστώ!

  9. τελικα δεν καταφερα να ερθω χθες....

    κριμα....

    θα εβγαινα πρωτη (στα καρτ) -_-

    next time

    Δεν πειράζει ... Την επόμενη φορά θα μας δείξεις ποια είσαι! :D

    Περάσαμε καταπληκτικά!

    Συγχαρητήρια στα παιδιά που πήραν τις πρώτες θέσεις και βεβαίως σε όσους συμμετείχαν. Ήταν όλοι τους απολαυστικοί!!

    Όσο για τους διοργανωτές... ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μας δίνετε την ευκαιρία να έχουμε τέτοιου είδους συναντήσεις. Εάν έχετε την δυνατότητα, να το προγραμματίζετε πιο συχνά και όχι μόνο μία φορά στα δύο χρόνια.

    :D:D:D

  10. Λέω να έρθω και γώ ΚΑΙ αυτή τη φορά..

    Ναι, κάνε μας την χάρη ΚΑΙ αυτή τη φορά, σε παρακαλώ...

    θα ειμαι εκτος Αθηνας ΣΚ οποτε δεν θα ερθω. :lol::lol:

    καλα να περασετε! !

    Θα είσαι δηλαδή ακόμη στο εξοτικό Λαμπίρι; ...αγκαλιά με τους κοκοφοίνικες; :lol:tongue.gif

    Παιδάκια, υπολογίστε κι εμένα και τον Πέτρο...

    Φιλάκια πολλά μέχρι τότε.

    Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε...

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.