Jump to content

elenik

Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by elenik

  1. houhououou!!! Michalaki mou, na'sai panta kala.

  2. Giannaki mou, Xronia sou Polla!!! Na se xairomaste, panta epityxies sou eyxomai, kai prwpikes, kai epaggelmatikes. Na'sai kala omorfe!!!
  3. Καλά σου λέει ο Peris! Από την άλλη όμως, όπως λέει κι ένας φίλος μου (ωραίο, ψηλό, μελαχροινό, έξυπνο παλικάρι): η γριά κότα έχει το ζουμί! χι χι χι ... ¶λλωστε τον ξέρουμε τον Γιάννη, με τον καλό λόγο στο στόμα είναι πάντα και του αρέσει να μας πειράζει. Γι'αυτό κι εγώ του κάνω το χατήρι. Γιαννάκη, τί θα έκανα χωρίς τα σχόλιά σου; Πώς θα ζούσα; Grave digger, σ'ευχαριστώ πολύ κι εσένα για τις ευχές. Να'σαι καλά!
  4. ΑΑΑΧΧΧΧ.... Παιδάκια σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ, ΠΑΡΑ Πολυ!!! Να'στε καλά και .... μου λείπετε πολύ! Ευχαριστώ!
  5. Όπου γάμος και χαρά κι εγώ μέσα! Έτσι Γιαννάκη;
  6. Μπανάκι; Μμμ... ωραία! Με το club; Ακόμη καλύτερα. Μέσα κι εγώ.
  7. Παιδάκια, περάσαμε τέλεια! Το ξενοδοχείο ήταν πολύ ωραίο, η οργάνωση ήταν πολύ καλή και τα δώρα ... πολλά! Μπράβο παιδιά. Κάνετε πολύ καλή δουλειά. Χάρηκα που είδα τόσο κόσμο μαζεμένο, τα παιδιά από τα Γιάννενα και τον PAGOURISTA που είχα πολύ καιρό να τον δώ, όπως και τον ¶ρη με την Ιωάννα, τον Φάνη με την κούκλα του ... (χιχιχι.... πολύ καλή ιδέα) και τα υπόλοιπα μέλη από την Λαμία. Μπράβο στα παιδιά από την Μήλο που ήρθαν... Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Λυπήθηκα που δεν είδα συμμετοχή από τα μέλη της Θεσσαλονίκης. Ίσως τους δούμε σε άλλη συνάντηση, δεν πειράζει, να'ναι καλά και να συνεχίζουν να είναι κομμάτι της παρέας μας. Όλα καλά! Χάρηκα πολύ που μπόρεσα και έζησα αυτό το ταξίδι με όλους σας. Ευχαριστώ πολύ για τις ωραίες αναμνήσεις. Σας φιλώ γλυκά...
  8. Θανάση μου, να τα εκατοστήσεις! Να' σαι πάντα ευτυχισμένος, με υγεία και να σε χαιρόμαστε που σε έχουμε στην ζωή μας γιατί μας δίνεις κι εμάς χαρά!
  9. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω έρθει ποτέ να πλυθώ σ'εσένα. Μόνο σαν επισκέπτης με τον petrose. Θα ήθελα πολύ να έρθω και θα έρθω... αν καταλάβω πού είναι το μαγαζί γιατί δεν ξέρω καλά τους δρόμους της περιοχής σου. Κι όταν ήρθα με τον petrose... με πήγε μέσα από στενά, βουνά, ποτάμια, λαγκάδια... πού να προσανολιστώ η γυναίκα! Θα το βρώ όμως και θα έρθω στο υπόσχομαι. Θα ξεκινήσω απ'το πρωί μια μέρα, ε, κατά τις 7 το απόγευμα, πιστεύω να το έχω βρει... Θα έρθω, κάνεις καταπληκτική δουλειά, άλλωστε!
  10. Γιαννάκη μου, το μαγαζάκι σου είναι super κι εσύ ο καλύτερος οικοδεσπότης! Σου έχω πεί όμως τη γνώμη μου για το ... ντεκόρ. Ωραίες οι φωτογραφίες "γυναικών" στους τοίχους άλλα δεν συγκινούν τις γυναίκες. Ή μάλλον μερικές από αυτές Σου λείπει αυτό το ... "woman's touch" μέσα στο μαγαζί. χιχιχιχι... Μην είσαι ξεροκέφαλος! Φτιάξε ένα μπαράκι, με λουλουδάκια, ένα spa βρε αδερφε!
  11. Έτσι μπράβο! Τώρα δεν έχω κανένα παράπονο... χιχιχι...! φιλάκια μικρό μου κουνελάκι...!

  12. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ θανούλη μου!!! πάντα ευτυχισμένος και πάντα κοντά μου! Σε φιλώ γλυκά...

  13. Θανασάκη μου, (bad boy) θέλω να σου πω κι εγώ τα χρόνια μου πολλά, έστω και καθυστερημένα μέσω club γιατί ξέρεις οτι δεν έχω Η/Υ σπίτι μου! Χρόνια σου πολλά λοιπόν, ότι επιθυμείς και πάντα ευτυχισμένος!
  14. παιδάκια, ΦΛΟΙΣΒΟ ψηφίζω κι εγω... είναι πολύ ωραία. δείτε το οι αρμόδιοι.
  15. το 1991 γεννιούνταν ακόμη παιδιά; χι χι χι... πλάκα σου κάνω, αφού ξέρεις πόσο σε αγαπάω..! Μπράβο Αλεκούκο μου, τον Ντούμα τον έχεις στους φίλους σου, εμένα;

  16. Φίλε μου golfrs: τον pete δεν τον γνωρίζεις, δεν τον ξέρεις, δεν έχεις μιλήσει μαζί του. συνεπώς, δεν ξέρεις τη δουλειά του, δεν ξέρεις τον χαρακτήρα του, δεν τον ξέρεις καθόλου!!! λάθη μπορεί να γίνονται και θα γίνονται... από οποιονδήποτε, είτε είναι βελτιώσεις, είτε είναι μετρατροπές, είτε είναι οτιδήποτε. όσον αφορά την τουρμπίνα, polo και fr φοράνε Κ03 και αυτό το γνωρίζει και το 15χρονο που αγοράζει περιοδικά για αυτοκίνητα απ'το περίπτερο. επίσης, για το ΕΤΚΑ τεκμηριώνεται από έγκυρες προσωπικες επαφές με άτομα ΣΧΕΤΙΚΑ με το άθλημα!!! (αρχιμηχανικούς AUDI, VW και προϊσταμένους συνεργείου - ανταλλακτικών - γνωστού συνεργείου). Εκτός αυτού, ο pete γνωρίζω οτι του έδειξε τον κωδικό της τουρμπίνας ΚΚΚ03, πράγμα το οποίο δεν διαψεύδει ο Γιώργος. Όσον αφορά το face to face... εσύ δεν θα έπρεπε να το αναφέρεις γιατί... δεν εμφανίζεται και πουθενά![/font] Συμφωνώ οτι πρέπει να παραπονούμαστε στον άνθρωπο που μας έχει δημιουργήσει προβλήματα. Δεν συμφωνώ μ'αυτό που γίνεται. Και ο Πέτρος είχε κάποια προβλήματα, αλλά δεν ξεφτυλίστηκε δημιουργόντας "θέμα" μέσα στο club. Και ομολογώ οτι με συνεχή επικοινωνία με τον pete (ο οποίος είχε πάντα το τηλ του ανοιχτό...) κατάφερε και έφτιαξε το αυτοκίνητό του όπως έπρεπε και χωρίς επιπλέον κόστος!!!!!! Σε ποιά επιχείρηση έχεις δεί εσύ να επιστρέφουν τα χρήματα, βρε χαζούλη; Συνήθως προτείνουν εναλλακτική λύση ισάξια της υπηρεσίας που σου πρόσφεραν. Αυτό το έχω και σαν προσωπική εμπειρία στην εταιρεία που εργάζομαι.
  17. Φάνη (grave digger) χρόνια σου πολλά! ό,τι επιθυμείς, να'σαι πάντα καλά και ευτυχισμένος! Ευχές επίσης και σε όσους άλλους γιορτάζουν σήμερα.
  18. η κοπέλα είναι του club, για να καταλάβω ! Α, μάλλον η φωτογραφία είναι για τα παιδιά που κάθονται στους καναπέδες, ε; .......... αντρες!
  19. Γιαννάκη, μην ξεχάσεις, να μαζέψουμε τα λεφτά για τα καρτ! Εγώ, εγώ θα τα μαζέψω. Μείνε (αν)ήσυχος!
  20. επιτέλους ! ανέβηκες στο βαθρο! να πάμε να ξεπληρώσουμε το τάμα!
  21. Η εκδρομή ήταν υπέροχη παιδιά. Περάσαμε καταπληκτικά! Ένα μεγάλο μπράβο στον Παγουρίστα, και στα παιδιά από τα Ιωάννινα... Keep up the good work, Pagou! Επίσης, συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά, εδώ στην Αθήνα, για όλη την οργάνωση και ένα μεγάλο ευχαριστώ ... για την υπομονή τους!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη εκδρομή. Περάσαμε αξέχαστα, γι'αυτό... "Ούμε, ούμε, ούμε, σας ευχαριστούμε, κι αν μας αγαπάτε, να (μην) μας ξαναπάτε"! Χι,χι,χι... Φιλιά πολλά σε όλους!!!
  22. Κουκλες! Ευτυχώς που έχουν μείνει και μερικές μελαχροινές στο club για να κρατάνε σταθερή πορεία ...
  23. καλά, μάθε να γράφεις σωστά την λέξη "καλύτερα" εσύ, και μετά βλέπουμε για την προσφορά!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.