Jump to content

bmxas

Members
  • Posts

    829
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bmxas

  1. τα off topic διαγραφτηκαν!

    θα σας παρακαλουσα να μενετε στο θεμα και να μην γραφετε χαζομαρες!

    οτιδηποτε σας ενοχλει υπαρχουν και τα pm!!!

    το θεμα κλειδωνει και θα ανοιξει μονο με αιτημα του δημιουργου του!

    καλημερα!

  2. Να περασετε τελεια παιδια!!!Μακαρι να μπορουσα να ερθω και εγω αλλα για κακη μου τυχη δεν θα εχω τελειωσει απο τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις......

    Θελω να δω πολλες φωτογραφειες!!Να περασετε σουπερ!!!!

  3. Ανεστη τι βλεπω?το γυρισαμε στο ποδηλατο?:-P :-D καλες βολτες σου ευχομαι κ καλα χλμ!θα πας κανενα βουνο η μονο δρομο?αχ ποσο σας ζηλευω!3 μηνες ακομα κ μετα παλι ποδηλατο(Δν παλευεται τοσο καιρο χωρις.... Εχει κ τον γυρο τις αττικης...πιφ!) ΥΓ. ανεβαστε καμια φωτο!

  4. Τωρα το κανονησατε που φευγω αυριο για βαρναβα;;;;κριμα ρε γμτ κ το στρατοπεδο που ημουν ηταν 10 λεπτα απο το daluz.....

    Καλα να περασετε παιδια εγω δυστυχως μια μερα πριν θα εχουν τελειωσει οι μερες προσαρμογης....ριχτε κ μια βουτια για εμενα!!

  5. ας γραψω και εγω και ας μην εχω απολυθει ακομα! :tongue:

    314 Α Εσσο 2011

    παρουσιαστηκα στον Αυλωνα οπου εκατσα για 3βδομαδες και τωρα βρισκομαι στην μαγευτικη ριτσωνα στους πυραυλους hawk και σε ενα μηνα παω βαρναβα

    ειδικοτητα συττιστης

    150 και σημερα!!! :whistling: λελε!!!! :angry2::whistling::thumbsu::hyper:

    (λεμε και καμια βλακεια να περασει η ωρα)

  6. www.canyon.com/ κοιταγα απο εδω κ απο εκει για ποδηλατο κ βρηκα αυτην την εταιρεια κ σκεφτομαι να παρω η το yellowstone 4.0 η το grand canyon 5.0!το μονο κακο αυτης της εταιρειας ειναι οτι τα ποδηλατα τα αγοραζεις μεσω internet αφου δεν υπαρχει αντιπροσωπος στην ελλαδα....

  7. Να και το δικο μου

    Ideal Megisto 02 Lockout

    img029s.jpg

    img027i.jpg

    κουκλι παγουρι το ποδηλατο σου!!!κουκλι!!!φτου φτου μην το ματιασω!!!καλα χλμ και ασφαλη χλμ!!!!!

    @joop το carbon σε αυτα τα «φτηνα» ποδηλατα ειναι τετραψηφιο νουμερο η τιμη τους κ το βαρος τους αστο.....λες και δεν εχεις ποδηλατο....αααχ!!!

  8. Μακαρι να ημουν εξω.....υπηρεσιακο ειχα για 4 ωρες μεχρι χαλκιδα..... :-/ το πασχα θα ειμαι εξω λογικα κανονισε να εισαι αθηνα!!! :-)

  9. Πηγα σημερα και εριξα μια ματια στα giant talon 1 και talon 2!τα ποδηλατα απλα τα σπανε!!!ειδα και μερικα focus!αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το ποδηλατο ειναι πουπουλο!!!

  10. Οου Γιες!

    Τελικα ORIENT ειναι.. Ετσι παει.. ρωτας τον ανθρωπο που το πληρωσε και το θυμαται αναλυτικοτατα :flowers:Αμορτισερ βρηκα με 45-55

    Και φτιαχνω και ενα παλιο μηχανακι τωρα.. Ειναι να μην ανοιγεις την αποθηκη!!!

    καλο θα ηταν να τις βαλεις τις 2 ακτινες γιατι το στεφανι θα στραβωνει πιο ευκολα!!

  11. Καλημερα.

    Σερβις ταχυτητες το εκανα μονος μου. Αλλαξα ντιζες ρυθμισα τις ταχυτητες και εβαλα καινουρια αλυσιδα.(ολοκληρη εργαλειοθηκη μην καθεται)

    Ειδα ενα τιμονακι με ενα σηματακι ρινοκερου πανω(απο το παλιο το ΒOOΜΑΧ) και το πηρα.Επεισης 2 ακτινες εφυγαν γτ ειχαν μαλακωσει και μ τρυπουσαν την σαμπρελα.Στο αμορτισερ εβαλα λαδι πηγα μια βολτα..το τι πεζοδρομια κατεβηκα τι να χοροπηδαω πανω δεν κουνιουντε οποτε παω για καινουρια.

    Τα λαστιχα μπορω να πω οτι εχουν ψωμι ακομα για χωμα.. Στην ασφαλτο δεν τα δοκιμαζω γτ δν ειμαι πλεον 15 να πεφτω και να σηκωνομαι :thumbsup:

    Υ.γ Αλυσιδα σαζμαν οταν τα εφτιαχνα δεν εβαλα λαδι αλλα πετρελαιο.. εκανε πολυ καλη δουλεια.

    Υ.γ Για φωτο θα αργησω καμια βδομαδουλα γτ θελω να ειναι ετοιμο :flowers:

    Δηλαδη τερμα οικονομικα θα μ βγει μια 100αρα ευρω χωρις εργατικα.

    Καλο το πετρελαιο στην αλυσιδα αλλα μαζευει πολυ βρωμα μετα ειδικα στο χωμα!εγω βαζω λιπαντικο αλυσιδας για ποδηλατα που ειχε 8€.αναρτηση σουταρε την!αμα ψαξεις σε αλλα forum με ποδηλατα θα βρεις και μεταχειρισμενη με 50-100€ αλλα πρεπει να κοιταξεις να ταιριαζουν τα ποτηρια του λαιμου κ ο λαιμος!Οταν λες οτι εβγαλες 2 ακτινες εννοεις οτι εχεις 2 ακτινες λιγοτερες;;;

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.