Jump to content

manioris

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by manioris

  1. φιλε δεν εχω δοκιμασει καμια φορα απο θυγατρικες εταιριες λαστιχα η απο αλλες μαρκες πλην των γνωστον εταιρειων (michelin, continental, pirelli, goodyear) αλλα απ οτι βλεπω δεν εχουν και μεγαλες διαφορες οι θυγατρικες με τις μαμα (στα ευρω εννοω). η αποψη μου ειναι να μην το ρισκαρεις για να μην την πατησεις οπως εκανες με τα avon. ακομα και 100 ευρω να δωσεις παραπανω την τετραδα αξιζει. αφου δεν κανεις και πολλα χλμ αν τα προσεχεις μπορει να σε πανε και 4- 5 χρονια, οποτε θα τα βγαλουν τα λεφτα τους και με το παραπανω. παντως για τα sava που λεει ο φιλος πιο πανω εχω ακουσει καλα λογια. και ξερω οτι τα προτιμουν οι ταξιτζηδες πολυ, μαζι με τα kleber σαν σχετικα φθηνη και καλη λυση φιλε επειδη τα χρειαζομαι αμεσα τα λαστιχα γιαυτο ψαχνω πιο οικονομικα.Στην αρχη μου προτειναν κατι κινεζικα φτηνα με 350 ευρω αλλα σκεφτηκα να δωσω αλλα 100 να βαλω πιο καλα. Τα επωνυμα ομως απ οτι ειδα κανουν απο 600 ευρω και πανω εδω στη κρητη τουλαχιστον Παντως απο μια γρηγορη ματια στο ιντερνετ τα bfgoodrich εχουν τα καλυτερα σχολια.Τα εχει δοκιμασει κανεις?
  2. Γειά χαρά παιδιά! Θέλω να αλλάξω λάστιχα και εχω βρει καποια απο θυγατρικές εταιρίες για πιο οικονομικά αλλα δεν ξέρω αν αξίζει τελικά. Αυτά που έχω βρει είναι: bfgoodrich matador και nankang. Ας μου πει κάποιος τη γνώμη του αν τα χει δοκιμάσει και αν φθείρονται γρήγορα γιατι ειχα δοκιμάσει και τα avon zv3 αλλα στο χρόνο πάνω έχασαν το κράτημα τους και χωρίς να εχω κάνει πολλά χιλιόμετρα. Οι διαστάσεις ειναι 225/45/17.
  3. Γεια σας! Σκεφτομαι να βαλω ενα προγραμμα στο γκολφακι μου. Του εχω βαλει ηδη τελικο Sebring και ενα βαρελακι carbon! Μενω στο Ηρακλειο Κρητης και θελω να μου πει καποιος που να ξερει ενα καλο μηχανικο για το προγραμμα. Τι τιμες περιπου παιζουν και επισης τι αλλο εξτρα πρεπει να του βαλω για να λειτουργησει το προγραμμα καλυτερα?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.