Jump to content

thodoris10

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About thodoris10

  • Birthday 03/29/1988

Contact Methods

  • MSN
    thodoris10@gmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

thodoris10's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εγω επειδεί ψάχνς να αγοράσω 4αρι ολα έχουν το απλο κλειδι χωρίς τηλεχειρισμό και το βάζεις στην κλειδαριά το τερματίζεις δεξιά και κλείνει και τα παράθυρα, μονο σε ένα 4αρι ειδα το κουμπί που λές. Δεν ξέρω γιατί δεν βάζουνε , και σε μοντέλα 2003 τα τελευταία!!!
  2. Κάτι τετοι δεν μας κάνει? vw key ebay Λέει ότι θέλει μονο προγραμματισμό immobilizer ...
  3. Για τα κλειδιά χωρίς συναγερμό που λές , η μονάδα ελέγζου που δείχνει στη photo ξέρεις πώς μπαίνει?? Θα κλείνει και παράθυρα το κλειδεί όπως πρέπει?? Ή θα μπλέξουμε με τον εγγέφαλο και τα can bus?? Και κάτι αλλο, αφού το golf 4 έχει εγκέφαλο can bus δεν μπορούμε να πάρουμε γνήσιο κλειδι απο VW αντιπροσοπεία να το προγραμματίσουν στον εγγέφαλο και το μόνο που να θέλει να είναι το κόψιμο?? Χωρίς αλλαγή immobilizer chip και τέτοια.. Επίσης έχω δεί σε Golf 4 εργοστασιακό κλειδι " σουγιας" με 2 κουμπάκια ( χωρίς πορτ μπαγκαζ) έχεις κανείς τέτοιο golf??
  4. Ευχαριστώ πολύ ολους για τις απαντήσεις προς το 3θυρο είμαι αλλα ψάχνωντας για μεταχειρισμένο δεν θα έχς και μεγάλες επιλογές. Πάντως το 5 σε 5θυρο δεν χάνει καθόλου απο ομορφιά και look. Οπότε ότι καλύτερο βρω...
  5. Δεν έχω παιδια σκυλια και τα υπολοιπα και ουτε σκοπευω να αποκτήσω στα επομενα 10 χρονια
  6. Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα τις απόψεις σας σχετικά με την αγορά μεταχειρισμένου Golf V 1.6 Fsi. Το δείλημμά μου είναι να πάρω 5 πορτο η 3 πορτο, μου αρέσει ποιο πολύ το 3 πορτο λόφω του πιο σπορ χαρακτήρα που του δίνει η μεγαλύτερη πόρτα, αλλα μήπως το μετανιώσω αργότερα...
  7. Θέμα γούστου ειναι το Golf και αποθημένου κατα καποιο τρόπο. Δεν αμφιβάλω οτι θα καίει λιγότερο έχει όμως και παγια έξοδα πολύ περισσότερα απο 1600 και δεν με παιρνει. Θέλω να αποφύγω τα πάγια έξοδα!!!
  8. Να πάς σε ένα συνεργείο που ξέρει απο FSI να το ελέγξει και με το διαγνωστικό , να δέις αν έχει βγάλει σφάλμα στο αισθητήρα nox και λάμδα που έχουν μια ευαισθησία αυτά. Εχει αρκέτα χιλιόμετρα παντως εξαρτάται πως τα έχει κάνει και απο ποιόν... Καλή τύχη !!!
  9. Αυτο λέω και πρίν το πολυ 6000 με 6500
  10. Το 1600 16V ψάχνω αλλα δεν βρίσκω κάποιο αξιόλογο θέλω και 3πορτο, είδα κάτι τρελές τιμές σε κάποια που είναι καλά με καμια 80ρια χιλιόμετρα. Πιστεύω αυτό το αμάξι 10ετίας δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 6 με 6500 χιλιάρικα ένα αρκέτα καλο. Ποια είναι η γνώμη σας...
  11. Παιδια με περιορίζει το budget μου αν και εχω βρει ενα TSI πολύ καλό με 10000, αλλα θα πρέπει να βάλω δάνειο οπότε έχω αρχίσει να ψάχνω για Golf 4 1.6 '02 - '03 generation βλέπω οτι κυκλοφορούν πολλά και μου έχουν πεί οτι το 1.6 έιναι πολύ καλό μοτερ, και η τιμές τους έιναι στα "κυβικά" μου, αν έχει δεί καποιος κατι καλό ή πουλάει ας επικοινωνήσει και μόνο 2 πορτο!!!
  12. Σίγουρα ειναι καλύτερο το TSI αλλα το βλέπς απο οικονομικής άποψης και σκέφτομαι για FSI του 2005
  13. thodoris10

    Golf 1.4 Fsi

    Καλήμέρα σε όλους, Θα ήθελα να μου πέιτε τη γνώμη σας για την αγορά του Golf 1.4 FSI, ξέρω ότι έιναι βαρύ αμάξι και τα 90 άλογα που δίνει έιναι λίγα αλλα δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η ταχύτητα. Δεν έχω οδήγησει ποτέ 1.4 FSI οπότε δεν έχω καποιο μέτρο σύγκρισης, πιστεύετε οτι αξίζει η αγορά golf με αυτό το κινητήρα??? Εχει εμφανίσει προβλήματα?? Θέλει μόνο 100αρα βενζίνη?? Ευχαριστώ!!!
  14. Πιστεύετε ότι αξίζει να αγοράσω αυτο το αμάξι πάνω απο 100.000 χιλιομετρα, δεν είναι πολλά και θα βγάζει συνέχεια προβλήματα. Τα ψάχνω ολα εξονυχιστικά και εννοείται ότι θα το πάω και σε μηχανικό και σε φανοποιό να το τσεκάρουν. Τα χιλιόμετρα μπορούν να τα δουν απο το διαγνωστικό αν έχουν πειραχτεί?? Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση !!!!
  15. thodoris10

    Polo Gti 6N2

    Παιδιά καλήμέρα, Χρειάζομαι τις απόψεις σας, σκέφτομαι να αγοράσω ενα Polo Gti 6n2, μοντέλο '00 '01, απο ότι βλέπω στις αγγελίες είναι λίγα αυτά που κυκλοφορούν και έχουν αρκετά χιλιόμετρα. Συγκεκριμένα έχω βρεί μοντέλο 2000 με 95000 χιλιόμετρα γνήσιο Gti σε τιμή 5000, νομίζω είναι πολλά τα χρήματα για 11ετίας μοντέλο. Επιστρέφω με λεπτομέριες και φωτο για να έχετε καλύτερη άποψη. Πείτε μου παιδιά αξίζει η αγορα αυτού του μοντέλου μεταχειρισμένο, ή θα είναι ταλαιπωρημένο και θα βγάλει προβλήματα Ευχαριστώ!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.