Jump to content

stratos_80

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stratos_80

  1. Κανένας φίλος που να μη βαριέται να απαντήσει;;
  2. Παίδες καλησπέρα, Τι προτείνετε για δισκόπλακες και τακάκια μπροστά με budget περίπου 200-250€; Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα τη βοήθειά σας καθώς πρόκειται να αλλάξω βαλβολίνες για πρώτη φορά (94.000 χλμ.). Castrol TAF-X SAE 75W-90 ή MOTUL GEAR 300 75W-90? Επίσης, θα ήθελα να μου πείτε πόσα λίτρα πρέπει να αγοράσω; Έχω ακούσει ότι παίρνει 2lt.. Ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη γνώμη σας για την ποιότητα των λαδιών που κυκλοφορούν στα "ιντερνετικά" καταστήματα που ξέρουμε όλοι (2-3 είναι πολύ γνωστά και ευρέως προτεινόμενα από τα οποία έχω αγοράσει κι εγώ). Πως είναι δυνατόν να πωλείται το CASTROL EDGE (SUPERSYNTHETIC 5/30) 10 και 11 ευρώ όταν τα βενζινάδικα και οι αντιπροωπείες να το πωλούν 22 και 25 ευρώ??? Συζήτηση που είχα με γνωστό μου πρατηριούχο, ανέφερε ότι η ποιότητα δεν είναι η ίδια, σαφώς κατώτερα τα φθηνά λέγοντας ότι δεν προέρχονται από πρωτογενείς πηγές αλλά από δευτερογενείς και τριτογενείς.. Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει όλους καθώς πιστεύω πως πολλοί θα αναρωτιούνται όπως εγώ.. Ευχαριστώ
  5. Μήπως είναι κομμένα τα σινεμπλοκ καθώς τα καινούργια αμορτισέρ είναι πιο βαριά και πιο σκληρά;;
  6. Καλημέρα σε όλους, Μόλις πριν μια εβδομάδα άλλαξα τα μαμά αμορτισέρ με τα bilstein τα κίτρινα και ακούγεται ένας θόρυβος από τα πίσω αμορτισέρ (σαν σκούξιμο). Μου είπαν από το συνεργείο που τα άλλαξα ότι μπορεί να οφείλεται στο ότι τα κίτρινα είναι χοντρομπούκαλα και τρίβονται εκεί που κάνουν επαφή με τη βάση του αμορτισέρ.. Σημειωτέον, ότι μου άλλαξαν βάσεις ούτε μπροστά. Έχει κανείς ιδέα σε τι μπορεί να οφείλεται ο θόρυβος και τι πρέπει να γίνει; Ευχαριστώ!
  7. Τα μαύρα Τα βρήκα 240 κομπλέ με ευθυγράμμιση και Τα koni str.t 350 με ευθυγράμμιση.
  8. Καλοί μου άνθρωποι, τι θα προτείνατε να τοποθετήσω στο golfάΚι μου, bilstein B4 gas (μαύρα) ή koni str.t (πορτοΚαλί); ευχαριστώ
  9. Είναι επιλεγμένα τα καταστήματα που παρέχουν την εγγύηση Tyrelife (18 μήνες ή 20.000χλμ.). Προτίμησε το οργανωμένο δίκτυο Driver της Pirelli που δίνουν σίγουρα την εγγύηση.
  10. Pirelli Cinturato P7. Ό,τι καλύτερο υπάρχει σε αυτή τη διάσταση με άριστες κριτικές από το τελευταίο τεστ του AutoBild.
  11. Καλησπέρα σε όλους, Φτάσαμε αισίως τα 90.000 χλμ. (μόλις τοποθέτησα και τα ελαστικά 205/55R16 Pirelli Cinturato P7) και έφτασε η ώρα αλλαγής των αμορτισέρ. Θα ήθελα μια ενημέρωση όσον αφορά τα 2 παρακάτω μοντέλα Bilstein - B4 gas - B6 sport και συγκεκριμένα τιμές, διαφορές, πού να πάω για την τοποθέτηση και όποια άλλα χρήσιμη πληροφορία. Ευχαριστώ!
  12. Ευχαριστώ Νάσο κ όλους όσοι απαντήσατε στις απορίες μου. Καλό βράδυ
  13. Έχεις δίκιο, αυτά σίγουρα θα τα ελέγξουν στο συνεργείο. Απλά επειδή τα ανταλλακτικά θα τα παραγγείλω από το g-market, ρωτάω αν χρειάζεται κάτι άλλο. Τα φρένα τα κοιτάω σε ειδικό συνεργείο φρένων (Μοράρης Μάνος στην Αγ. Παρασκευή) και είναι ok.
  14. 'Οχι, δεν τις έχω αλλάξει.
  15. Με τις βαλβολίνες κανένα σχόλιο; Να τις αλλάξω ή όχι; Και αν ναι, τι να βάλω;
  16. Καλησπέρα παιδιά, Πρόκειται να κάνω αυτές τις ημέρες το service των 90000χλμ στο golf v tsi 140hp που κλείνει και 4 χρόνια και έχω 2 απορίες: 1. Δεν έχω αλλάξει ποτέ βαλβολίνες και από ότι μου έχουν πει από την Καρέντα δεν αλλάζονται ποτέ. Ισχύει αυτό? Και αν όχι θα ήθελα να μου πείτε τι μάρκα/ τύπο να βάλω και από που να τις προμηθευτώ. 2. Θα πρέπει να αλλάξω/ελέγξω κάτι άλλο εκτός από τα παρακάτω: ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ MANN HU 712/6x ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ MANN C 35154 ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ MANN WK 69 ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ MANN CUK 2939 ΛΑΔΙΑ CASTROL EDGE (SUPERSYNTHETIC 5/30 G) Όλα τα παραπάνω τα έχω παραγγείλει από το g-market. Γενικά θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο στο αυτό το service? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.