Jump to content

ARGY_ARGY

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ARGY_ARGY

  1. Παιδιά αυτά τα καλώδια παίζουν σε windows 10; και αν ναι υπάρχει κάποιο βίντεο που δείχνει πως ενεργοποιεί σε windows 10?
  2. Το πιο πιθανό να έχει θέμα το δυναμό!!!!
  3. Καλημέρα. Τις τελευταές μέρες μου έχει ανάψει λαμπάκι καυσίμων ως βλάβη στο golfaki mou. Το πήγα στο μάστορα και είδε στο διαγνωστικό πως έχει πρόβλημα η βαλβίδα EGR. Σε αντιπροσωπία θα στην άλλαζαν κατευθείαν γύρω στα 200€ ως ανταλλακτικό. Ο μάστορας μου όμως την έλυσε και είδε πως η βαλβίδα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα εντοπιζόταν σε ένα γρανάζι πλαστικό που έχει από πάνω για να κάνει την κίνηση η πεταλούδα. Είχαν φαγωθεί δυο δοντάκια. Θα σας παρακαλούσα αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία να το πει. Παράλληλα θέλω να ρωτήσω μήπως κάποιος την έχει αλλάξει την βαλβίδα και έχει κρατήσει την παλιά , ώστε να του πάρω το γρανάζι. Σας ευχαριστώ!!!!
  4. ισως ειναι ο αερας που μπαίνει μπροστά. κοιτα αν εχει ξεπιαστει απο μπροστά η σκουπα, από τα πιαστράκια!!!!!
  5. Μήπως κάποιος έχει οδηγίες για τοποθέτηση τεμπέλη σε GOLF V????
  6. Φίλε μου επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά τεμπέλη τον εργοστασιακό, θα ήθελα αν μπορεις να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για την αγορά καταρχήν αν και υπάρχουν πολλες συζητήσεις για αυτό το θέμα!!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.