Jump to content

gti_dimitris

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About gti_dimitris

  • Birthday 02/15/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

gti_dimitris's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γ@μωτο πρωτη φορα ειπα να ερθω κι εγω και με πηραν τηλεφωνο κατι φιλαρακια παλιοι συμφανταροι να παμε για ρετσινες Κυριακη! Ελπιζω να μπορεσω να κατεβω Σαλονικα και το Σαββατο!
  2. χθες το βραδυ τα δωσαμε με ενα φιλο που εχει ττ με 260hp!ρολαριστες δευτερες.. εφυγε ενα αμαξι μπροστα διαφορα και μετα ημουν απο πισω του!
  3. Οι οδηγοι ειναι καλοι!το βαρος ναι..το καταλαβαινω!με το golf εχουμε μια διαφοαρα 250Kg! το βιντεακι το ξερω και το εχω προσθεσει στα αγαπημενα!!αλλα δεν εχω καταλαβει κατι... στα περισσοτερα το πολακι ξεκιναει πρωτο..!
  4. ρε παιδια μηπως εγινε λιγο μπερδεμα!μιλαω για το πpolo gti 1.8T 150 το οποιο υποτιθεται οτι με το προγραμμα της revo που φοραει ειναι 210 αλογακια!και μιλησα για την<<τρελη>> διαφορα που ειχε!οχι για το 75αρι στα 100!
  5. Το προγραμμα το εβαλα στην αντιπροσωπια της vw απο οπου πηρα το αυτοκινητο.Δεν ξερω αν ειναι 210 παντως με τα φιλαρακια που εχω ο ενας octavia gt 193 και ο αλλος golf 4 gti 225 τους εχω φυγει!Και εχει τυχει να παω πισω απο το octavia rs το καινουργιο..δεν ξερω αν το πατουσε καλα το παλικαρι αλλα μεχρι τα 240 μαζι ημασταν!!
  6. Ευχαριστω φιλος!αλλα μη ξεχναμε και την ατμοσφερα!αλλο το προγραμμα στο turbo και αλλο σε ατμοσφερικο! Εμενα παντως για το προγραμμα μου ζητησαν ενα χιλιαρικο!
  7. Δεν καιγομαι για ζαντες!το αμαξακι μου μου αρεσει ετσι οπως ειναι!απλως ερωτηση εκανα για καποιες διαφονιες που εχω με κατι φιλαρακια να ξερω!Βασικα εχω ενα φιλαρακι με το 4αρι το golf gti που το εχει 225hp και τον εφυγα!και τι δικαιολογει λογω στις 16αρες μου οτι αν ειχα 18αρες ουτε δευτερα δεν θα αφηνα κατω! δυναμομετρηση δεν εχω κανει!παντως το αμαξι το εκανα πρωτα βολτα με τα 150 και μετα εβαλα το προγραμμα! ειχε τρελη φιαφορα..αλλο αμαξι!αν δεις στη σελιδα της revo δεν λεει κατι για εισαγωγες και εξατμισεις! και μενα μου φανηκε χλωμο..εβαλε το καλωδειο..πατησε ενα enter και φορτοσε το προγραμμα αλλα... ειχε τεραστια διαφορα!
  8. χαιρετω την παρεα! εχω το polaki 1.8 Τ 2006 εδω και ενα χρονο σχεδον αλλα δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα..!! οταν το πηρα απτην αντιπροσωπια(το test drive ηταν) εβαλα ενα προγραμα της revo το οποιο μου ειπαν οτι αποδιδει 210 αλογα!και απο οτι εχω δει στη σελιδα της revo λεει το ιδιο! γνωριζει καποιος αν ειναι πραγματικα? σε τι bar φυσαει? αν μπουν πανω 18'' ζαντες θα εχει χασημο? και κατι ακομα...δεν εχει τυχει να το δοκιμασω με golf 5 gti... αποτι ξερω το αμαξι φυσαει αλλα..εχει τρελη διαφορα με το δικο μου?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.