Jump to content

JIMGANI

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JIMGANI

  1. Και εμενα μου ειπανε να βαζω 98αρα αλλα στο βιβλιο του κατασκευαστη δεν αναφερει κατι τετοιο. Επισης αν ανοιξετε το πορτακι του ρεζερβουαρ γραφει 95 οκτανια.
  2. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Λοιπον σχετικα με την εργοστασιακη αυξηση. 1.Για οσους το παρηγγειλαν πριν απο 1/4/08 δεν ισχυει καμμια αυξηση, τα 500 Ευρω τα κανει εκπτωση η cosmocar. 2.Σε οσους ζητηθει ειναι γιατι εχουν μπλεξει με απατεωνα πωλητη ο οποιος θελει να βαλει τα 500 στη τσεπουλα του. 3.Να ενημερωσετε την cosmocar για αυτον που σας ζητησε την αυξηση.
  3. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Σ' ευχαριστώ.post σε μερικες μερες. Τωρα για την αυξηση σε εμένα δεν μετρησε και σε ολους οσους το παρηγγειλαν πριν απο 1/4 στον παζαροπουλο. Για αλλες αντιπροσωπειες δεν ξερω.
  4. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Σήμερα στις 14.00 το παραλαμβανω. :thumbsup: :D :lol: :lol:
  5. JIMGANI

    Vw Tiguan

    ford kuga.ο πρωτότυπο κινείται από ένα 2λιτρο υπετροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου που αποδίδει 136 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο. Το μοντέλο που θα περάσει στην παραγωγή στις αρχές του επόμενου έτους, θα είναι διαθέσιμο τόσο με σύστημα 4κίνησης όσο και με την μετάδοση μόνο στους μπροστινούς τροχούς κάτι που, σύμφωνα με την Ford τονίζει τον crossover χαρακτήρα του. Αυτή η κίνηση της εταιρείας μάλλον δείχνει και την πρόθεσή της να χρησιμοποιήσει και μικρότερα μηχανικά σύνολα για το νέο της μοντέλ,ο με καλύτερο υποψήφιο τον 1.600άρη Ti-VCT των 115 ίππων. Εχει καμμια σχεση με το tiguan???????
  6. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Τα 500 ευρω ειναι εργοστασιακη αυξηση και ισχυει για ολη την ευρωπη.
  7. JIMGANI

    Vw Tiguan

    ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ(ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ). ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ.
  8. JIMGANI

    Vw Tiguan

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ. TSI SPORT BLACK :D :D :D
  9. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Ρε παιδια ξερει κανεις τι θα γινει με τις παραδοσεις? Επρεπε να το εχω παρει 20 Μαρτιου και ακομα δεν εχω καμμια ενημερωση λογω απεργιων. Κανα νεο απο καποιον που το περιμενει?
  10. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Εγω την παραγγελια την εκανα 30/12 απο παζαροπουλο και μου ειπαν οτι η αυξηση ειναι στην εργοστασιακη τιμη αλλα δεν επιβαρυνονται οσοι το εχουν παραγγειλει πριν απο 1/4/08. Αρκει να μην αλλαζουν τα στοιχεια που θα βγει η αδεια, απο αυτα της παραγγελειας.
  11. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Οσοι το εχουν κλεισει δεν θα επιβαρυνθουν την επιβαρυνση την αναλαμβανει η cosmocar.
  12. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Εμαθα οτι απο 1 Απριλιου ανεβαινουν οι εργοστασιακες τιμες και θα εχει αυξηση 500 Ευρω. Αυτο για οσους δεν το εχουν κλεισει.
  13. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Παιδια βοηθεια ειναι το αυτοκινητο(sport) στην ελλαδα 2 εδβομαδες και δεν μπορω να το παραλαβω λογω απεργειας των τελωνειακων. Εχει και κανενας αλλος το ιδιο προβλημα η με δουλευουνε?
  14. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Μη στεναχωριεσαι κι εγω την παραγγελια την εκανα 30/12 ειναι ελλαδα αλλα δεν μπορω να το παρω λογω απεργειας των τελενειακων. Τι να κανουμε υπομονη.
  15. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Κι εγώ συμφωνω μαζι σου μονο που μαζι με τους αισθητηρες μου κανανε δωρο και το συναγερμό(270 ευρω)
  16. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Τους αισθητηρες στους κανουν δωρο οι περισσοτερες αντιπροσωπειες.
  17. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Ας παει καποιος κυψελη να παρκαρει με το park assist και μας λεει τις εντυπωσεις του. Απ οτι βλεπω στα βιντεο πρεπει να χρειαζεται πολυ ελευθερο χωρο, οποτε μονο για μουρη ειναι.
  18. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Ειναι ευκολο καποιος που το εχει παραλαβει να μας ενημερωσει για την καταναλωση?
  19. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Οι παραδοσεις γινεται με ρυθμους χελωνας. Μολις ενημερωθηκα οτι αυτη την εβδομαδα περνουν αυτοκινητα ανθρωποι που τα περιμεναν να τα παραλαβουν πριν ενα μηνα. Αν δεν ληξει η απεργεια την κατσαμε.
  20. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Δυστυχως εχω ασχημα νεα για τις παραδοσεις των αυτοκινητων. Το δικο μου απ οτι μου ειπαν βρισκεται Ελλαδα αλλα λογω απεργειας των τελωνειακων παραμενει αγνωστη η ημερομηνια παραδοσης. Η αντιπροσωπεια με καραβακια τα φορτωνει και τα μεταφερει στο Βολο. Ξερει καποιος κατι περισσοτερο πανω στο θεμα?
  21. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Απο που το παρηγγειλες? Πολλοι ειναι οι εννεα μηνες.Tiguan Sport Μαυρο με εξτρα ηλιοροφη,δερματινα,τιμονι πολυλειτουργικο,δωρο συναγερμος και αισθητηρες παρκαρισματος 10η εβδομαδα παραγωγης.Μεσα στην εβδομαδα που μας ερχεται θα ειναι ελλαδα. και μετα θα το εχω σε 10 εργασιμες.
  22. JIMGANI

    Vw Tiguan

    καλοταξιδο και απο μενα. 16 και σημερα
  23. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Το παρηγγειλα 30/12 απο παζαροπουλο και 20 μαρτιου θα το εχω. Απ οτι λενε τουλαχιστον. Δεν νομιζω καποιος να περνει νωριτερα χωρις τα δερματινα.
  24. JIMGANI

    Vw Tiguan

    Ρε φιλαρακο τα δερματινα τα μαμισια κανουν 1800 και ειναι ηλεκτρικα ρυθμιζομενα και θερμαινομενα. Τα δικα σου τι ειναι? Αν σου ειναι ευκολο να μας πεις τα λιτρα που εκαψες και οχι τα ευρω που εβαλες.
  25. JIMGANI

    Vw Tiguan

    270 που τα εκανες στη πολη η σε ταξιδακι? αν τα εκανες στη πολη ειναι απαιχτο. περιμενουμε να μας πεις περισσοτερα. αν και να καει λιγο παραπανω τι πειραζει αφου ειναι αμαξαρα. 19 και σημερα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.