Jump to content

tassos85

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

About tassos85

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Αθηναίων
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

tassos85's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Όντως, έχει φύσα μπροστά αριστερά. Το έφτιαξα ολα οκ!!!
  2. Φίλοι μου, πριν περίπου ένα μήνα μου άναψε το λαμπάκι για τα τακάκια (έχω το polo9n3 και είναι η πρώτη φορά που αλλάζω τακάκια). Έκανα έναν έλεγχο με το μάτι και είδα οτι είχα ακόμα, και επειδή λόγω δουλειάς κάνω πολλά χιλιόμετρα και είχα και πολύ φόρτο εργασίας, είπα να το αφήσω ακόμα λίγο. Σήμερα που γύρισα απο ταξίδι, πέρασα απο saveltrade πήρα τακάκια και ήρθα σπίτι τώρα το απόγευμα να τα αλλάξω. Τα τακάκια που πήρα στο μεταξύ είχαν πάνω τους (το ένα) καλώδιο για το λαμπάκι των φρένων. Μου είπαν πως αν δεν έχει το αμάξι μου καλώδιο, απλά το κόβω, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλάζω λοιπον τα τακάκια, και βλέπω πως όντως το αμάξι μου δεν πρέπει να έχει καλώδιο στα τακάκια, προφανώς δλδ κάνει τον έλεγχο μόνο απο το δοχείο του υγρού φρένων. Κόβω και εγώ το καλωδιο απο τα καινούρια και τα τοποθετώ. Όλα μια χαρά, αλλά το λαμπάκι των φρένων μένει ακόμα αναμμένο. Η στάθμη του δοχείου πήγε κανονικά στο μαξ αλλά ακόμα το λαμπάκι αναμμένο. Τι φτάιει? Πέρασαν πολλά απο το μυαλό μου. Μήπως είχε καλώδιο τα παλιά τακάκια, αλλά επειδή φαγώθηκαν πολύ αυτό κόπηκε? Αλλά και πάλι, δεν θα έβλεπα το κομμένο καλώδιο? Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο. Μήπως θέλει reset από το κομπιούτερ? Ή μήπως επειδή είχε κατέβει πολύ η στάθμη των υγρών θέλει πολύ ώρα να ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας στο δοχείο των υγρών? Παρακαλώ την βοήθειά σας! Τελικά, έχει καλώδιο στο τακάκι ή όχι? Μιλάμε για το polo 9n3 του 2008 με τα 80ps. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Παλικάρια, έλυσα το τιμόνι, για να αλλάξω διακόπτη υαλοκαθαριστήρων, και εκανα την βλακεια και όταν έβαλα τον καινουριο, έβαλα τον διακόπτη στη θέση ον για να δω αν λειτουργούν εντάξει, χωρίς όμως να έχω συνδέσει τον αερόσακο. Απο τότε, αν και μετά συνέδεσα τον αερόσακο οκ, το λαμπάκι του αερόσακου μένει αναμμένο. Για να το μηδενίσω, πρέπει να τον πάω σε κάποιον να μου το συνδέσει σε vag ή μπορώ και μόνος με κάποιο συνδυασμό ίσως?
  4. Παιδιά, βρήκα το συγκεκριμένο ποστ πριν κάποιες μέρες στο forum της σχολής μου (Μηχανολογία Χαλκίδας) . Εμένα προσωπικά μου κίνησε το ενδιαφέρον και θα πάω. Επίσης, απ' ότι πληροφορήθηκα η αναχώρηση θα γίνει απο Θεσσαλονίκη. Απλά το δημοσιεύω εδώ, μήπως ενδιαφέρεται και κανείς άλλος: Διοργανώνουμε εκδρομή στο Μόναχο Συμπεριλαμβάνει: -> Επίσκεψη στο εργοστάσιο της AUDI, στο Ingolstadt, και ειδικότερα στις εγκαταστάσεις της γραμμής παραγωγής των μοντέλων Α3 και ΤΤ. Εκεί θα λάβει μέρος 3ωρη ξενάγηση μέσα στη γραμμή παραγωγής, όπου 1500 ρομπότ συνεργάζονται αρμονικά με τα ανθρώπινο δυναμικό και ως αποτέλεσμα έχουν, ένα ρολλό λαμαρίνας να καταλήγει σε ένα όχημα που ξυπνά κάθε επιθυμία για οδήγηση. -> Επίσης, στο Μόναχο στεγάζεται ένα από τα τεχνολογικά, αρχιτεκτονικά θαύματα που κατασκευάστηκε για χάρη του σύγχρονου αθλητισμού. Δεν είναι άλλο από το Allianz Arena, την έδρα της Bayern Μονάχου, μία ομάδα καταξιωμένη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Εκεί θα λάβει μέρος 2ωρη ξενάγηση σε όλους τους χώρους του γηπέδου, αθλητικού, αλλά και τεχνολογικού ενδιαφέροντος. -> Τέλος, δε γινόταν να παραλείψουμε το Τεχνολογικό Μουσείο του Μονάχου (Deutsches Museum), ένα από τα μεγαλύτερα και πλήρως ενημερωμένα μουσεία στον κόσμο, μέσα στο οποίο αναπαρίσταται η τεχνολογική εξέλιξη του ανθρώπου, σε όλους τους τομείς της ζωής, από την Παλαιολιθική Εποχή έως το... αύριο. Σημείωση: Από τις προαναφερθείσες ξεναγήσεις υποχρεωτική είναι ΜΟΝΟ αυτή στις εγκαταστάσεις της AUDI. Οι υπόλοιπες δύο είναι ανοιχτές στην κρίση και στην επιθυμία του κάθε συμμετέχοντα, αν θέλει να ακολουθήσει ή όχι. Πληροφορίες: Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην αφίσα (πιο πάνω), όπως και στα εξής e-mail: aginor@otenet.gr και lignit_gr@hotmail.com (Φοιτητές Μηχανολογίας)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.