Jump to content

gliogas

Members
  • Posts

    377
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gliogas

  1. Την Κυριακή που έρχεται αν μπορούν όλοι εγώ δεν θα έλεγα όχι για ένα καφέ
  2. Χρόνια μας πολλά Αποστόλη άντε και ακόμα περισσότερα άλογα να σου φέρει το νεό έτος
  3. +1 με τον προηγούμενο συν ότι ξέχασα να αναφερθώ στο κόστος ενός τέτοιου προτζεκτ που το κάνει από μόνο του απαγορευτικό με λίγα λόγια πολλά τα λεφτά για ένα αυτοκίνητο τον 20.000 ευρώ (ποια ούτε τόσο κάνει).
  4. Το θέμα να υπάρξει ένα project που να είναι εμπορικό και λειτουργικό ώστε να μπορει να προχωρήσει και η εφαρμογή του και σε αλλά 1.4 tsi και όχι να μένει σε ένα και μοναδικό αυτοκίνητο - σαν τα πρωτότυπα που βγάζουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες για διαφημιστικους λόγους και ποτέ δεν βγαίνουν στην αγορά - προσωπικά project που δεν είναι εφαρμόσιμο στην ευρεία αγορά απλά δεν είναι project, τι να το κάνω αν το φοράει μόνο ένας;
  5. Όχι αλίμονο όσα θέλει χαλάει ο καθένας δεν μπορώ εγώ να κάνω κουμάντο σε κανενός την τσέπη. Απλά αιωρείται ότι είναι ποιο ακριβό είναι και καλύτερο πράγμα που δεν ισχύει απαραίτητα για μένα στον χώρο της χαρτογράφησης.
  6. Δεν μπορώ να συγκρίνω τα λεφτά που έδωσα για το αυτοκίνητο με τα λεφτά για την χαρτογράφηση! Δηλαδή αν έπαιρνα το s3 με 50χιλιαρικα θα έπρεπε να πληρώσω 4.000 για χαρτογράφηση? - Αρκετή ιπποδύναμη ???? εμείς δηλάδή όταν δυναμομετρούσαμε το golf 225 δεν θυμάμαι να έβγαζε κάν προγραμμα η συγκεκριμένη εταιρεία. - Χαμηλές πιέσεις και θερμοκρασίες??? Με μια χαρά πιέσεις δουλέυω το όβερ μου δεν ξεπερνάει το 1.5 και στον κόφτη 0.8 με 0.9 η ΑΒΤ πόσο δουλεύει δηλαδή? - Τρομερή απόδοση.....και φοβερη... - Όνομα ναι έχει θα συμφωνήσω και?
  7. Όσο απλά βγαίνουν και τα 1000 και ευρώ..... . Πάρα πολλά τα λεφτά για μια χαρτογράφηση, τι είναι αυτό που προσφέρει παραπάνω για να τα αξίζει κιόλας?
  8. Εγώ έχω περάσει GTI ή δεν είναι αυτό το θέμα μας?
  9. Μόνο έτσι εξηγείται η διαφορά...λέω και εγώ. Αλλά υπάρχει και άλλο αυτοκίνητο με το μοτέρ μας που έχει αλλάξει τουρμπίνα εκτός του Αποστόλη? Φαίνεται είχα καιρό να μπω και έχασα επεισόδια.
  10. Δηλαδή είναι στα 230+ και ποιο GT είναι αυτό που τον περνάει 2 με 3 αυτοκίνητα???
  11. Τι αυτοκίνητο εχεις φίλε μου και σου ρίχνει τόσο το GT?
  12. Μόλις γύρισα από ταξίδι με φουλ ντεπόζιτο και όχι πολύ οικονομική οδήγηση το λαμπάκι της ρεζέρβας άναψε στα 660χλμ, μέσα στην Αθήνα με επιθετική οδηγηση και κίνηση με ένα ντεπόζιτο κάνω 450 με 500χλμ το πολύ.
  13. .......είσαι ρατσιστής με εμάς τους Overload γιατί τι σου έχουμε κάνει?
  14. συγχαρητήρια ένα από τα τόσα etuner tsi που έχω βάλει τελικά ένα ήταν μπροστά ένα αυτοκίνητο....αν ένας με έχει ράψει αυτό τον λέγανε Μάνο και είχε revo....
  15. Κάτσε να τα πώ γιατί δεν καταλαβαίνουν μερικοί to safe mode το έβγαλα εγώ την Τετάρτη και αυτό γιατί έχω να ασχοληθώ με το αυτοκίνητο πάρα πολύ καιρό παντρεύτηκα μόλις πριν 20 μέρες και απλά δεν άφησα τον γάμο να πάω για πουρνάρια....ο Κύριλλος πριν καιρό μου είχε πει να περάσω από το μαγαζί να το διωρθώσουμε μόλις έμαθε ότι είχα το πρόβλημα αυτό απλά δεν ασχολήθηκα για τους παραπάνω ευνόητους λόγους κάποια στιγμή θα το διορθώσω όπως το έκανε και o Jovanni.... Υ.Γ.όλοι στο safe mode το δικό μου κολήσατε λόγος για τα κοψίματα δεν θα γίνει? αααα και στα δικά σας παιδιά οι ανύπαντροι
  16. Ναι φοράει αντλία αποκλείεται να αναφερόταν σε αυτόν....
  17. Έτσι ακριβώς έγιναν χθές του Γιώργου το αυτοκίνητο πολύ καλο, είχε όβερ 1.8 πολύ καλό νούμερο πράγμα που του έδινε και ένα καλο ξεκινημα στην κόντρα μας από ρολαριστές, η διαφορά ήταν σίγουρα ένα αυτοκίνητο, με το jovanni οντως x με το μονο που έκανε την διαφορά ήταν η αλλαγές.
  18. Κάτι ψάχνεις και εσύ φίλε μου τώρα....αφού οι Έλληνες είμαστε μέσα σε όλα τι να κάνουμε τώρα
  19. Και δίκιο να είχες το έχασες Στελάρα.....απλά απαράδεκτος.
  20. Καλά σε είδα λοιπόν εσύ είσουν πουλάκι μου μέσα λοιπόν για Ribas η πρόσκληση εννοείται φυσικά ανοικτή για όλους.
  21. Γεια σου ρε Νικόλα! Εγώ είμαι μέσα για την τετάρτη το βράδυ μιας και δεν δουλεύω πρωί την πέμπτη και ο Bill επίσης από ότι μου έχει πεί. Μήπως όπως πηγαίναμε κάπου άλλου εκτός ΟΧ γιατί θα γίνεται χαμός πχ κάπου ποιο παραλιακά?
  22. Δεν τρωγόμαστε ρε ¶ποστόλη αλλά για μένα και μην κρυβόμαστε αυτό ειναι μέσα στο παιχνίδι ποιος πέρασε ποιόν, ποιος είναι ποιο γρήγορος κλπ....λογικό είναι να με ενδιαφέρει πώς πάει το αυτοκίνητο μου σε σχέση με τα υπόλοιπα TSI που φοράνε άλλα προγράμματα ακόμα και με TSI που φοράει ίδιο πρόγραμμα με το δικό μου έχω βάλει άπειρες φορές και το ξέρεις παρόλα που ήξερα ότι δεν θα είχαμε μεγάλη διαφορά, είναι η χαρά της κόντρας του ποιος θα βγει πρώτος ποιος θα πειράξει ποιόν. Καλό είναι να υπάρχει και λίγη κοντρίτσα ποιος είναι ο καλύτερος για μένα γιατί έτσι δίνουμε και τροφή στους βελτιωτές να προσπαθούν για κάτι καλύτερο πάντα μέσα στα όρια ασφάλειας του αυτοκινήτου δεν θέλουμε και αυτοκίνητο για μια ευθεία και τέλος...
  23. +1 όποιος μένει ευχαριστημένος το λέει όποιος δεν μένει πάλι το ίδιο....αυτό εξυπηρετεί εξάλλου και το forum τώρα ποιοι από αυτούς που λένε καλές κουβέντες οι κακές κουβέντες έχουν ιδιοτελή ή ανιδιοτελή συμφέροντα οι ίδιοι το γνωρίζουν (εγώ πάντως πλήρωσα σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα έχω κρατήσει και την απόδειξη για όπιον δεν με πιστεύει). Υ.Γ. Όσο για τα Revo ένα με έχει κεράσει(Manos) πολλά έχω κεράσει...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.