Jump to content

manmag

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About manmag

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

manmag's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. manmag

    Cross Touran

    Γνωριζει κανεις τπτ για το νεο touran? Ακουσα για κατι ψιλοβελτιωσεις για τα μεσα του 09.γνωριζει κανεις τι θα βελτιωσουν?και το σημαντικοτερο θα βαλοuν τον tsi με τα 160 αλογακια?
  2. manmag

    Touran Tsi 140ps

    α) +1 β) Δεν γνωριζω να σου απαντησω γιατι δεν εχω touran (ακομα) αλλα σκεφτομαι να το αποκτησω .... Παντως οπως το περιγραφεις δεν φαινεται να υπαρχει καποιο προβλημα.
  3. manmag

    Touran Tsi 140ps

    Σας ευχαριστω πολυ παιδια, κατι τελευταιο... απο θορυβο μηχανης τι γινεται? Περναει πολυς θορυβος στην καμπινα? η ειναι μεσα σε φυσιολογικα πλαισια?και τελος τι γινεται με αεροδυναμικους θορυβους και με τριγμους???
  4. manmag

    Touran Tsi 140ps

    Γεια σας παιδια και καλη χρονια. Ειμαι κατοχος ενος Golf V GTI και ενος Scenic 1.6 mod 05 . Σκεφτομαι να πουλησω το scenic και να αγορασω ενα cross touran tsi γιατι ζητω περισσοτερους χωρους και περισσοτερη ιπποδυναμη.Τι λεει το συγκεκριμενο αυτοκινητο? Ειναι αξιοπιστο?Θα με ικανοποιησει ?Δεν βλεπω να κυκλοφορουν παρα πολλα τετοια και γιαυτο ζηταω την γνωμη σας.Παντως απο το scenic ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο το GTI....μαγεμενος
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.