Jump to content

fatpig

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About fatpig

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Tiguan

fatpig's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. fatpig

    Vw Tiguan

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον στην δικιά μου περίπτωση ισχύει το 2. Θα τον πάρει και θα τον σηκώσει
  2. fatpig

    Vw Tiguan

    Συγχαρητήρια...τυχερέ Καλορίζικο - καλοτάξιδο...Όποτε βρείς ευκαιρία postαρε και καμιά photο για εμάς της υπομονής Τελικά ρε παιδιά με την εργοστασιακή αύξηση τι παίζει? Ισχυεί το ότι για παραγγελίες πριν την 1/4 δεν θα μετρήσει το 500άρικο?
  3. Θανάση καλορίζικο - καλοτάξιδο... Ευχαριστούμε και για τις photo... Μήπως το πήγες και σε χώμα-λάσπη για να μας πεις εντυπώσεις και συμπεριφορά??
  4. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ flu!!! Περιμένουμε εντυπώσεις...και καμια photo επίσης!!!
  5. fatpig

    Vw Tiguan

    Δεν μου ανέφερε κάτι τέτοιο...Μου είπε ότι η αύξηση είναι επί της εργοστασιακής τιμής και με προετοίμασε ψυχολογικά για extra cash... JIMGANI μήπως εσυ έχεις άλλη πληροφόρηση?
  6. fatpig

    Vw Tiguan

    Τελικά ο πωλητής για το θέμα της ρυθμιζόμενης ανάρτησης δεν ήξερε κάτι σχετικό...όχι τουλάχιστον για τα ΜΥ'08...ίσως από το 2009...Το μόνο σίγουρο που μου είπε, είναι ότι ετοιμάζεται εργοστασιακή αύξηση στο μοντέλο...minimum 200¤...maximum???
  7. fatpig

    Vw Tiguan

    Σε forum περιοδικού αυτοκινήτου, υπάρχει σχετικό post με θετική απάντηση για τα μοντέλα από '09. Σήμερα θα επισκεπτώ τον πωλητή που έκανα την παραγγελία, για κάποια εκκρεμότητα που έχω, οπότε θα τον ρωτήσω εάν έχουν κάποια ενημέρωση επί του θέματος.
  8. fatpig

    Vw Tiguan

    Ένας συνάδελφος που έχει παραγγείλει το 500αράκι της Fiat, έχει το ίδιο πρόβλημα...Υποθέτω δεν είστε κι οι μόνοι...
  9. fatpig

    Vw Tiguan

    καλοοοοοο :rolleyes: άσε που μπορεί να έχουμε ξεχάσει ότι έχουμε παραγγείλει κ αυτοκίνητο...
  10. fatpig

    Vw Tiguan

    Ωραία... Να σας πώ την αλήθεια είχα πάει σε 2 αντιπρόσωπους να ρωτήσω. Ο ένας μου είπε 8 ο άλλος 9...Να βάλω 8.5 να είμαστε μέσα? μάλλον στο περίπου σου λένε κι' αυτοί...σαν να παίζουν τζοκερ ένα πράμα...
  11. fatpig

    Vw Tiguan

    Καλησπέρα. Πρώτο μου post στο forum αν και κάτοχος VW 9 χρόνια περίπου. Με αφορμή την παραγγελία που έκανα προχτές για το Tiguan (Escape) πληροφοριακά αναφέρω ότι μου είπαν 8 μήνες παράδοση Υπάρχει κάποιος αλλός συνforumιτης που να έκανε παραγγελία πρόσφατα να μου πεί πόσο χρόνο παράδοσης του είπαν;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.