Jump to content

ArreN

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About ArreN

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

ArreN's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. εκανα ενα τρομερο λαθος και ζητω συγνωμη. δεν εχω το 6n αλλα το 9n αρα μπορς να το διλωσω κανονικα
  2. Κοιταχτε εχω και το golf το 1.4 tsi to καινουργιο και οποθ να ναι ερχεται και το audi s5 απλα το πολακι το γουσταρω τρελα και το σκευτομαι πολυ ασχημα για το σ3 το μοτερ η για καποιο αλλο πανς απο 200 hp με βλεψεις για 350+. σπουδαζω σχεδιαστης κατασκευαστης αυτοκινιτων στιν αγγλια και τετοιες μετατροπεσ εκει ειναι αστειες... τωρα θα δω τι θα κανω με το κουβαδακι.
  3. Γεια σας παιδιά είμαι νέος στο forum σας έχω ένα polo 1.4. επειδή σπουδάζω στην αγγλία είδα το ίδιο αυτοκίνητο με μοτέρ από s3 και 4wheel drive:^^ εγώ δεν θέλω τόσα πολλά να ρίξω αλλα σκέφτηκα ότι ένα μοτεράκι s3 θα ήταν κουτί το έψαξα και βρήκα ότι πρέπει να βάλω σασμάν από κάποιο άλλο 1.8 χωρίς τετρακίνηση για να μπει αλλιώς θέλει κόψιμο το αμάξι.. θα ήθελα να μάθω ποσο θα μου στοιχίσει μια πλήρη μετατροπή μαζί με ψαλίδια άξονες και τα λοιπά ευχαριστώ εκ των προτερων γιώργος Θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις μικρους ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους ορους χρησης του φορουμ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.