Jump to content

abcd

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About abcd

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N2

abcd's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα σε όλους έχω ενα polo και μου άναψε το check το πήγα στη VW και μου λένε οτι ειναι ο δότης στρωφών και ο πρώτος αισθητήρας λ. Το αμάξι δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα συγκεκριμένο. Μόλις το ανοίξω για λίγο το λαμπάκι σβήνει. Μήπως με δουλεύουν; υ.γ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ Λ;; ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ;; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!
  2. Φιλε soto και εγω τον λ υποψιάζομαι, αλλά γιατί αν το πλακώσω λίγο σβήνει και μετά απο κάποια χλμ ξαναανάβει;;Αν ήταν καμένος δεν θα ήταν μόνιμα αναμένο;; Το δικό σου στα πόσα χιλιόμετρα τον άλλαξες;; Εγώ έχω 85000. Δεν είναι λίγο νωρίος για λ;;
  3. Καλησπέρα σε όλους, Έχω ενα polo gti 1,6cc και μου άναψε το λαμπάκι μηχανής check. Μόλις το πλακώνω λίγο και του βάζω super unleaded 100 σβήνει αλλά μετά απο κάποια χιλιόμετρα ξαναανάβει. Το αμάξι δεν αλλάζει συμπεριφορά. Εάν ήταν ο αισθητήρας λ δεν θα ήταν μόνιμα αναμένο;; Αυτό θα ήθελα να σας ρωτήσω υπάρχει περίπτωση ο λ να υπολειτουργεί;; Γιατί έχω ακούσει πως ο λ όταν καεί δεν λειτουργεί. Εάν υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσει κάποια μελλοντική βλάβη στον κινητήρα; Και κάτι ακόμη υποάρχει κάποιο συνεργείο που να δοκιμάζει τους αισθητήρες λ;; Περιμένω την απάνυηση - συμβουλή σας. Σας ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.