Jump to content

onehappyday2008

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About onehappyday2008

  • Birthday 05/06/1980

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N

onehappyday2008's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Οκ παίδες σας ευχαριστώ όλους έχω σίγουρα αρκετά για να ξεκινήσω και να πάω να ρωτήσω!!! Σίγουρα η βοήθειά σας ειναι πολύτιμη και το εκτιμώ πολύ!!! ...και φυσικά δεν θέλω να σταματήσετε να στέλνεται γιατί πάντα θα υπάρχει κάτι που σίγουρα δεν θα το ξέρω!!!!
  2. Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας!!! Πραγματικά ένιωσα την VW αδερφική σας συμπαράσταση!!! Ναί πραγματικά το καπό μου δεν κλείνει ούτε αυτό και για να πώ την αλήθεια ντράπηκα να το πώ γιατί πίστευα οτι δεν ήταν άξιο να το αναφέρω, λόγο του οτι πίστευα με κανένα φουσκωματάκι στο καπό απο πολυεστέρα θα το βόλευα!!! Αλλα πράγματα θα έπρεπε να με απασχολούν και απο ότι διαβάζω απο αυτά που με έχεται γράψει εχω απογοητευτεί εντελός. Ενας φιλος με ρώτησε σε ποιόν το έκανα άλλα αδερφέ μου νομίζω οτι δεν είναι σωστό να το κάνω αυτό γιατί ..δεν ξερω αυτό νομίζω ειναι το σωστό! νιώθω λίγο περίεργα τώρα αλλα τέλος πάντων! ...ΔΕΝ του εχω πληρώσει τα εργατικά του γιατί αν βρώ κάποιον μάστορα που θα αναλάβει και να μου πεί οτι <<έχω περάσει τέτοια μηχανή και οτι με βάσεις μπορεί να έρθει>> π.χ. νομίζω οτι θα του αφαιρούσα τα λεφτά απο εκει. Ισως και αν πάει και η μηχανή πιο πίσω να μην με ενοχλεί και το καπό στο ύψος ...θεούλη μου τι ανακούφηση θα ήταν αυτή!!! Στην θεσσαλονίκη βρίσκομαι.
  3. Το moter έχει μπεί αλλά για να είναι σωστό κατα τα λεγόμενα του μηχανικού μου τοποθετήθηκε πιο μπροστά για να αλφαδιαστεί και αυτη την στιγμη εχω βρεθει με την εισαγωγή να προεξέχει περίπου 10 με 15 πόντους ..αναγκάζοντάς με να βαλω προσθήκες στης βάσεις του σκελετού και βγάζοντας στην ουσία όλη την μετώπη μπροστά 15 πόντους!!! το αυτοκίνητο κάθετε στο σπίτι μου εδώ και 8 μήνες και κανένας δεν αναλαμβάνει τίποτα!!! Οπως θα δείτε και στις foto φαίνονται και οι προσθήκες και πόσο έξω ειναι ολη η μούρη του αυτοκινήτου. πως θα γίνει να είναι κανονικό? Υπάρχει η πιθανότητα να μπαίνει κανονικά η μηχανή? Και η ιδέα να γίνει χειροποίητη εισαγωγη ώστε να κερδίσω 15 πόντους ειναι εφικτό να το γίνει?? Κάθε σας συμβουλή θα μου ήταν πολύτιμη!!! Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.