Jump to content

Alexandra

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About Alexandra

  • Birthday 11/15/1978

Contact Methods

  • Yahoo
    alexiadimitriou30@yahoo.gr

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

Alexandra's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εχθες επαθα ζημια παλι. Τρελαθηκε η βελονα της θερμοκρασιας. Πηγενε απο το 0 εως 90. Πηγα σημερα και το εφτιαξα τελικα ηταν η βαλβιδα θερμοκρασιας. Το εμαθα και αυτο αν μου το ξανα κανει θα ξερω τι ειναι. Τωρα δεν ξερω τι αλλο θα βγαλει. Αν αποφασισω να το δωσω αυτος που θα το παρει δεν θα παθει τιποτα γιατι ολα θα του τα εχω αλλαξει εγω.
  2. Στην αντιπροσωπεια λενε οτι απλα τυχαινει. Πρεπει να ειμαι πολυ τυχερη με αυτο το αυτοκινητο. αυριο να δεις τι εχει να γινει παλι εκει μεσα.
  3. απο την βενζινη θα αναβει πιο συχνα. το εχω παθει συχνα. αλλαξα βενζιναδικο και ηρεμησα απο αυτο τουλαχιστον. γιατι το λαμπακι αυτο αναβει οποτε υπαρχει ζημια.
  4. το εχουμε παθει οι περισοτεροι. περιπου στα 100 ευρω ειναι
  5. Γεια σας. Εχω το golf το 4 το πηρα καινουργιο και ετσι προσπαθω να το εχω ακομα, το εχω περιπου 5 χρονια και εχω παθει παρα πολλες ζημιες, αλλαξα πανταρια πανο στον εναν χρονο που το πηρα, αλλαξα κλειδωνιες στις πορτες, μου εκαψε και τους 4 πολλαπλασιαστες, αλλαξα τους γρυλλους στα τζαμια, αναβε συνεχεια το λαμπακι του εγκεφαλου γιατι δεν εβαζα μαλλον καλη βενζινη, αλλαξα εγκεφαλο ηλεκτρονικων γιατι μπλοκαραν ολα τα ηλεκτρικα στα καλα καθουμενα, και εχθες το βραδυ τρελαθηκε η βελονα της θερμοκρασιας πηγενε απο το 0 μεχρι το 90 πανω κατω. Στην αντιπροσωπεια που το παω απο την αρχη μου λενε ολοι οτι απλα τυχενει. Ειμαι απο χαλκιδα και εδω ειμαι η μοναδικη που εχω παθει τοσες ζημιες, οποτε παιδια αν θελετε να σας απαντησω σε καποιες αποριες πεστε μου γιατι ξερω καποια πραγματα απο τα συμτωματα που μου εχει βγαλει. Εγω πλεον δεν ξερω τι αλλο να κανω και ολλοι μου λενε να το φουνταρω στη θαλασσα ετσι κι αλλιως μπλε ειναι και αυτο. Να σας πω και ενα κουφο; ρωτησα στην αντιπροσωπεια γιατι μου εκαψε τους πολλαπλασιαστες και ξερετε τι μου ειπαν; οτι φταιει η βενζινη επειδη βαζω απλη και οχι την κατοσταρα. Γιατι οπου το ειπα αυτο με κυνηγησαν
  6. Alexandra

    fgp.JPG

    γεια. συγνωμη που ενοχλω. ειμαι καινουργια εδω και παω ψαχνοντας. πως μπορω να γραψω και εγω για τα προβληματα που εχω στο golf ή να δωσω καποιες απαντησης;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.