Jump to content

makar1le

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About makar1le

  • Birthday 04/04/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Σαρωνικού
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 7

makar1le's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. makar1le

    Golf 7 - Update Ecu

    Και εμενα με πηραν τηλ εχθες απο Filosidi (1.6 tdi bluemotion 110ps) για επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου. Απλά με ενημερωσαν πως θελει κανα διωρο.
  2. Εχω Ενα polo 1.2 tsi Εδω και Ενα μιση χρονο και παρατηρησα τΕλΕυταια οτι το δΕξι φως ημΕρας δΕν αναβΕι. λΕω η λαμπα θα Ειναι. Ελα που ομως οταν αναβΕις τα φωτα πορΕιας και στριβΕις το τιμονι δΕξια η αριστΕρα και τα δυο φωτα ημΕρας αποκρινονται σωστα (αναβουν μΕτα απο καποια κλιση του τιμονιου δΕξια η αριστΕρα τα φωτα ημΕρας και κλΕινουν οταν το τιμονι ΕυθυγραμιζΕται). ΕχθΕς σΕ ανυποψιαστο χρονο παρατηρησα οτι ξαφνικα το δΕξι φως ημΕρας μΕ κλΕιστο τον διακοπτη των φωτων αρχισΕ να δουλΕυΕι. σήμΕρα που Εφυγα δουλΕυΕ παλι μονο το αριστΕρο φως ημΕρας. ΞΕρΕται τι μπορΕι να Ειναι.
  3. Ευχαριστω παιδια. Μαλλον ετσι θα ειναι. Απλα στο passat πατωντας δευτερη φορα το κουμπι κλειδωματος απλα αναβουν τα φωτα και δεν ενεργοποιειται ο πανικος.
  4. Καλημέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος passat 1.4 tsi και την Δευτέρα παρέλαβα από Filosidi το 1,2 tsi comfortline polo με extra μόνο συναγερμό και bluetooth (όχι μαμά)για την σύζυγο. Παρατηρώ ότι πατώντας για δεύτερη φορά το κουμπί του κλειδώματος στο polo μπαίνει σε λειτουργια η σειρήνα του συναγερμού και ανοιγοκλείνουν τα φώτα (σαν να έχει γίνει παραβίαση), είναι φυσιολογικό αυτό ή έχει κάνει ματσολιά ο ηλεκτρολόγος (οταν λεεω δεύτερη φορά εννοώ όταν είναι ήδη κλειδωμένο και με συναγερμό το αυτοκίνητο και ξαναπατήσω το κουμπί του κλειδώματος.
  5. και έκδοση comfortline
  6. Παιδιά γιά σας, θέλω να μοιραστώ ένα πρόβλημα που έχω παρατηρήσει τελευταία στο passat μου και να μου πείτε την γνώμη σας. Καθημερινά κάνω πολλά χιλιόμετρα (Λαγονήσι - Πειραιάς). Εχω κλείσει σχεδόν δυο χρόνια από την αγορά του αυτοκινήτου και ειλικρινά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τελευταία έχω παρατηρήσει πως το αυτοκίνητο μου έχει ρετάρει κανα τριάρι φορές στις δυομισι χιλιάδες στροφές με τετάρτη (στα εβδομήντα) ή πέμπτη (στα ενενήντα χιλιόμετρα) πιέζοντάς στο συνήθως σε ανηφορικό δρόμο. Έιναι γεγονός πως δεν οδηγάω νευρικά αλλά μπορώ να σας πω ότι δεν είμαι και άπειρος (αυτό είναι ήδη το πέμπτο μου αυτοκίνητο). Εσάς σας έχει ξανασυμβεί. Τι μπορεί να είναι.
  7. Παιδιά έχω passat TSI 1.4 από τον προηγούμενο Ιούλιο. Ανοίγωντας το Σάβαττο εντελώς τυχαία το καπάκι της μηχανής διαπίστωσα πως η στάθμη του ψυκτικού υγρού ήταν κάτω από το min. Πέρασα από Φιλοσίδη σήμερα πρωί και πήρα το γνωστό ροζ υγρό (G12 plus plus) 20 ευρώ (σφαγή όταν όλα του εμπορίου κοστίζουν μέχρι 5 ευρώ). Μάλιστα μου τόνισε πως είναι συνηθισμένο να χάνουν οι TSI κινητήρες αρκετά γρήγορα το παραφλού την πρώτη φορά και πως δεν πρέπει με τίποτα να συμπληρωσω στο εργοστασιακό G12 plus άλλου τύπου ψυκτικό υγρό γιατί έχει την ιδιότητα να διαστέλλεται με άλλα υγρά και υπάρχει κίνδυνος να σπάσει και το ψυγείο. Εσείς έχετε παρατηρήσει ποτέ την στάθμη του παραφλόυ σας; τι έχετε να πέιτε για όλα αυτά;
  8. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Και εγώ έχω ένα TSI 1.4 122HP passat αλλά όταν μπήκα τις προάλες στο 1.8 TFSI a4 του κουνιάδου μου είχα από την πρώτη στιγμή την αίσθηση ότι μπαίνω σε αυτοκίνητο ανώτερης κατηγορίας. ¶λλωστε το α4 μπορεί κάλλιστα να συκριθεί με bmw ή mercedes ενώ το passat όχι (εντάξει όλοι είμαστε passat......μένοι) αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι επειδή είναι και μεγαλύτερο από το α4 είναι και καλύτερο. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. ¶σε που σε επιδόσεις μπορεί να δίνουν τα ίδια στο 1.4 passat με 1.8 audi αλλά επειδή οδήγησα και το τελευταίο σας επιβεβαιώνω ότι τραβάει αισθητά καλύτερα το audi (έχει καλύτερη ροπή λόγω κυβισμού).
  9. Εχω και εγώ ένα Passat 1.4 TSI Comfort και έχω παρατηρήσει ότι μου κάνει αυτό τον θόρυβο μόνο όταν ανοίγω ή κλείνω τον διακόπτη του κλιματισμού (σίγουρα τώρα τον Χειμώνα που έχω το clima γύρω στους 23 βαθμούς), αλλά πιστεύω και το κρύο να βάλω το ίδιο θα μου κάνει.
  10. καλή προσφορά φαίνεται, αρκεί να μην το πάρει πρέφα η αντιπροσωπεία και σου κόψει την εγγύηση
  11. Πραγματικά, αν το ζητήσεις στην παραγγελία μπορείς να το βάλεις με πολύ λογικό κόστος (μονο 190 ευρω). Εγώ συμβιβάστικα με τον εξοπλισμό comfortline γιατί το παρέλαβα ετοιμοπαράδοτο πριν δυο εβδομάδες απο τον filosidi (μέσα σε τρεις βδομάδες από την παραγγελία το παρέλαβα). Αν περίμενα τρεις μήνες σίγουρα θα έβαζα trip computer. Για εμένα η comfortline έιναι η καλύτερη έκδοση γιατί έχει cruize control και βασικά θυμίζει πιο λιμουζίνα από την sportline λόγω των νικελ στα πλαινά. Υστερεί στα bucket καθίσματα του sportline και στις sport αναρτήσεις αλλά και τα καθίσματα του comfortline είναι επίσης καλά (τουλάχιστον έχεις την αίσθηση ότι είσαι καλά δεμένος πάνω στην θέση). Κατά τα άλλα ο εξοπλισμός είναι ίδιος. Αλλά σίγουρα trip computer βάλε. Όταν φουλάρεις για πρώτη φορά και πληρώσεις 85 ευρω θα καταλάβεις. Θα θέλεις αν μη τι άλλο να βλέπεις τι καιει.
  12. Παιδιά γειά σας. Παρέλαβα και εγώ εδώ και μια εβδομάδα το δικό μου passat 1.4 tsi comfortline (μαύρο περλέ) Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλύτερες από τις προσδοκίες μου. Το μόνο μελανό σημείο είναι πως απογοητεύτηκα όταν διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει ένδειξη πολλαπλών οργάνων (trip computer). Για να είμαι ειλικρινής μπερδευτηκα με το cruise control το οποίο είναι στον standard εξοπλισμό. Πήρα αμέσως τηλέφωνο Filosidi (ο αντιπρόσωπός μου) και με παρέπεμψαν στα ανταλλακτικά. Μου είπαν ότι επειδή έχεις μικρή οθόνη (όχι MFA) πρέπει να γίνει αλλαγή οθόνης, φίσας και διακόπτης (υπολόγισε κανα 800€). Τρελάθηκα. Διάβασα όμως το manual ότι και στην απλή οθόνη (μισή lcd, μισή dot matrix) μπορεί να υπάρχει ένδειξη πολλαπλών ενδέιξεων. Τι γίνεται ρε παιδιά; στο Forum παλαιότερα ένας ομοιοπαθής παρέλαβε το highline με μισή οθόνη όχι MFA. Πως είχε trip computer αφού είναι στον standard εξοπλισμό αυτής της έκδοσης; Anyway, καλή χρυσή η VW (άριστη ποιότητα κατασκευής κλπ, γερμανική ποιοτητα) αλλά δεν επιτρέπεται σε αυτοκίνητο 22000 να μην υπάρχει trip computer και να υπάρχει cruise control που θεωρείται και είδος πολυτελούς εξοπλισμού ακόμα. Τελικά τι πιστεύετε εσείς; δεν αναλαμβάνει ο Filosidis ή δεν γινεται πραγματικά χωρίς να αλλάξεις οθόνη. Thanks
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.