Jump to content

ionas

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ionas

  1. Γεια σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κανεις την ΤΕΙΝ για το golf v gti με το edfc. Νομίζω ότι επειδή έχει το edfc αξίζει τα λεφτά της!!! Τι γνώμη έχετε??? Είναι καλή??
  2. Δεν είμαι σε λάθος topic!!!! Συγγνώμη αν δεν έγινα αντιληπτός! Αλλα μιλάω για το golf v gti . Το ότι ανέφερα ότι έχω golf iv 1.4 είναι γιατί δεν με ξέρετε και έκανα μια mini παρουσίαση. Οποτε με αυτό που γραφεις πάει να πει ότι μονο η REVO κάνει αυτό που ρώτησα?? Μακακια!!!!
  3. Γεια σας παιδιά. Με λένε Ίωνα και έχω ένα Golf iv 1.4 75hp (άστα να πάνε). σκέφτομαι σιγά σιγά να το πουλήσω και να κάνω ένα μεγάλο άνοιγμα και να πάρω το Golf v gti με manual κιβώτιο. Για να μην ξεφεύγω ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόγραμμα που να πηγαίνει μέχρι 2 stage και να μπορεί να αλλάζει ο χρηστείς χαρτογραφήσεις (να έχει κάποιες μνήμες) εύκολα χωρίς να πηγαίνει στο συνεργείο. ;Eτσι ώστε όταν θέλεις να έχεις οικονομία να την έχεις όταν θέλεις να έχεις όλοι την δύναμη να την έχεις!!!! Συγγνώμη αν έχει απαντηθει η ερώτηση αυτή. Ευχάριστω πολύ εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.