Jump to content

giannisARIS

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About giannisARIS

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

giannisARIS's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. δηλαδη παιρνω μεγαλυτερους δισκους και το μονο που χρειαζομαι ειναι να βαλω σε τορνο τις βασεις για να ταιριαξουν??αμα οι δισκοι μεγαλωσουν και οι δαγκανες με τα τακακια ειναι τα ιδια θα εχει διαφορα το φρενο??
  2. καλησπερα.εχω ενα golf 4 1.6 16v και ηρθε ο καιρος για αλαγη δισκον εμπρος και πισω και θα ηθελα να βαλω μεγαλυτερους σε διαμετρο δισκους και για λογους ομορφιας αλλα και για καλυτερο φρενο.αυτο που θελω να μαθω ειναι τι αλαγες πρεπει να κανω εκτος απο τους δισκους.
  3. Φιλε μου θελω να σου κανω 2 ερωτησεις.ειναι σχετικα απλο το ξηλωμα θα τα καταφερω ?και αυτο που με ενδιαφερει περισοτερο ,παρατηρησες τιποτα τριγμους απο τοτε που το ξηλωσες???χαλαρωσε καθολου???γιατι μερικα πραματα στο αμαξι αμα μια φορα τα ξεμονταρεις μετα δεν ξανακουμπονουν το ιδιο.
  4. φιλε το κακο με τα προσκεφαλα ειναι οτι το πολυ να βαλεις οθονη 7ιντσες ενο στην οροφη εχω δει μεχρι 19 ιντσες.το κακο ειναι οτι μαλον θα πρεπει να κατεβασω ολη την επενδυση της οροφης και φυσικα αμα τελικα ειναι ο μονος τροπος τοτε θα παω για οθονες στα προσκεφαλα..
  5. καλησπερα και καλες γιορτες σε ολους. Θελω να βαλω για τα παιδια μια οθονη στην οροφη που θα την συνδεσω σε παιχνιδομηχανη.τα χερια μου πιανουν απο αυτα αλλα δεν μπορω να καταλαβω που την βιδωνουν την οθονη.κατω απο το υφασμα της οροφης υπαρχουν τιποτα βασεις για βιδωμα????και τα καλοδια ξερετε απο που θα τα περασω???
  6. ποια ειναι αυτα τα bilstein sport???τι χρωμα εχουν???κανενα κωδικο???ποσο κανουν???αν ξερεις πες μου και τη γνωμη για τα μαυρα σε παρακαλω...αφου εισαι και σαλλονικιος ξερεις κανενα καλο μαγαζι να μου προτινεις??αμα αξιζει τον κοπο μπορω να περιμενω μεχρι το καλοκαιρι που θα κατεβω Ελλαδα...
  7. Καταρχην καλησπερα.σαν μελος ειμαι νεος αλλα σας διαβαζω εδω και μηνες.εχω μαθει πολλα απο αυτο το forum αλλα ο λογος που ανοιγω αυτο το topic ειναι γιατι στο θεμα αναρτηση εχω μπερδευτει πολυ.Λοιπον το θεμα ειναι απλο.καταρχην το αμαξι μου ειναι ενα Golf IV 1.6 μοντελο 2003.Το αγωρασα στη Γερμανια αφου μενω εδω.Το μοντελο ειναι σαν κατι full extra αφου οταν το πηρα (του κουτιου)θελανε να τα δωσουν ολλα γιατι μετα απο μερικους μηνες ερχοταν το Golf V.μεσα στα extra ηταν και οι spor αναρτηση με χαμηλομα μπρος-πισω 2cm.τωρα μετα απο 60.000 χιλιομετρα ηρθε η ωρα να τα αλαξω.το χαμηλωμα μου αρκει,θελω μονο την αναρτηση να αλαξω γιατι αρχισε να γερνει αρκετα στις στροφες σε σχεση με οταν ηταν καινουριο..εχω βαλει στο ματι τα bilstein τα μαυρα αφου τα βρηκα στο ebay με 190 ευρω μονο...σας παρακαλω οι γνωμες σας να μην ξεπερνανε τα 350 ευρω ...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.