Jump to content

vk_ok

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About vk_ok

Other Info

  • Car Type
    Passat

vk_ok's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αφού λοιπόν πήρα το Passat (με αποσυνδεδεμένο και χωρίς φρέον το κλιματιστικό) για να αποφασίσω έαν θα κάνω τις δουλειές που περιέγραψα πιό πάνω για να το φτιάξω τον κλιματισμό, από εκείνη τη μέρα για να πάρει μπροστά το αυτοκίνητο μου έβγαζε την ψυχή. ΤΥΧΑΙΟ?? μπορεί αλλά άμα έχεις φάει service από αντ/πίες 7 χρόνια δεν τα θεωρείς αυτά τυχαία. Τέλος πάντων το πάω πίσω στην αντ/πία το κοιτάνε και μου λένε μπαταρία. Αφού αλλάζουν την μπαταρία (μέσα σε τρία τέτρτα και εβδομήντατόσα Ευρώ) μου σκάνε και το παραμύθι ότι ξέρεις το δυναμό είναι οριακό και θα πρέπει δυστυχώς να αλλάχθεί γιατί δεν φορτίζει σωστά. Έτσι όταν το φέρεις να φτειάξουμε το κλιματιστικό (ΝΑΙ αποφάσισα να το φτιάξω) θα αλλάξουμε και το δυναμό. Η ιστορία λοιπόν συνεχίζεται. Σκέφτομαι να κάνω και μία επι΄στολή στην Κοσμοκάρ, δεν ξέρω εάν θα κερδίσω τίποτα τι λέτε?
  2. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ PASSAT 04/2002 (85.000 ΧΛΜ) ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΤΡΩΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2008 ME TON ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ 20 ΚΑΙ ΣΤΟ AUTO ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ Ο ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ, ΕΒΓΑΖΕ ΑΕΡΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΛΜ). ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤ/ΠΙΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ Ο COMPRESSOR. ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑ. ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ 40 ΧΛΜ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΕΒΓΑΖΕ ΑΕΡΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ. ΤΟ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤ/ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΛΒΙΔΑ (ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ??) Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 40 ΧΛΜ, ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΒΑΖΩ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΙΤΚΟ ΣΤΟ OFF ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤ/ΠΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΙΤΑΓΜΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΡΙΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΑΛΙ ΤΟ COMPRESSOR (ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ) ΤΑ 2 ΨΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΞΗΡΑΝΤΗΡΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΗ Η ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Η ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ: ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΑΚΤIKΑ SERVICE ή ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ (ΒΓΑΛΣΙΜΟ ΤΑΜΠΛΟ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.