Jump to content

Sjxristos

Members
  • Posts

    179
  • Joined

  • Last visited

About Sjxristos

  • Birthday 10/14/1985

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Θεσσαλίας - Ελασσόνας
  • Νομός
    Λάρισας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

7,014 profile views

Sjxristos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Θα χρειαστείς μόνο το διακόπτη και κωδικοποίηση με το VCDS γιατί απ ότι είδα ο εγκέφαλος τιμονιού είναι μια χαρά Midline !!
  2. Είπαν στο φίλο μου ότι αντί να του μηδενίσουν την ένδειξη για το σέρβις λαδιού ,του διέγραψαν όλο το πρόγραμμα με την ένδειξη θερμοκρασίας γι'αυτο δεν υπάρχει καθόλου σαν επιλογή ... Γνωρίζει κανείς κάποια λύση στο θέμα αυτό?
  3. δεν γράφει κάτι τα ψάξαμε όλα τι να πω έπαθα πλακα δεν γίνεται να εξαφανιστηκέ τι να πώ ...?
  4. Και εμείς την βλέπαμε κανονικά τη θερμοκρασία αλλα μετα το μηδενισμό για το σέρβις δεν υπάρχει πουθενά ,γι'αυτό και ρωτάω εδω μπας κ εχει αντιμετωπίσει το ίδιο κ μας βοηθήσει..??
  5. Ξαναμίλησα με το παιδί που έχει το αμάξι και μου είπε ότι αυτό συνέβη όταν πήγε να του σβήσουν το λαμπάκι για το σέρβις και από τότε δεν μπορούν να το επαναφέρουν .. Έχει συμβεί σε κανένα τι να κοιτάξω μπας και τον βοηθήσω??
  6. πριν λίγο το έψαξα παιδιά στο αυτοκίνητο του φίλου μου και δεν υπάρχει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις ...περίεργο ενώ είμαι σίγουρος οτι παλιότερα του έδειχνε θερμοκρασία λαδιού .. Τί μπορεί να παίζει??
  7. Sjxristos

    AMUNDSEN+ CAM

    Καλησπέρα στο team!! Γνωρίζει κάποιος εάν η συγκεκριμένη πηγή δέχεται κάμερα οπισθοπορείας ??
  8. ok Σε ευχαριστώ πολύ πάντως !! Αν κάποια στιγμή το δοκιμάσεις και έχεις χρόνο γράψε τα βήματα της διαδικασίας γιατί φαντάσου εμένα δεν είναι καν δικό μου το αυτοκίνητο οπότε θα ψάχνω καμιά βδομάδα να το βρω!!!
  9. Αυτό είναι στο μενου του setup?? Γνωρίζεις που θα το τικάρω ?
  10. Καλησπέρα στο team!! Γνωρίζει κάποιος εάν η συγκεκριμένη πηγή δέχεται κάμερα οπισθοπορείας ??
  11. Θερμοκρασία Λαδιού..εξαφανιστηκε Καλημέρα στην ομάδα εκ'μέρους φίλου μου που έχει ένα skoda fabia Rappid 1,6tdi 2014 Ξαφνήκα του εξαφανίστικε η θερμοκρασία λαδιού από την κενρική οθόνη στο καντράν *(πυστέυω κάποια μλκ πάτησε χωρίς να ξέρει) μήπως έχει τύχει σε κάποιον ή γνορίζουμε τον τρόπο να το επαναφέρουμε ?? Ευχαριστώ
  12. Καλησπερα στην ομάδα!! Σε fabia mk2 1.6tdi θελω να προσθέσω προβολακια ομίχλης ξερουμε τι χρειάζεται??Εχω βρει προβολάκια και διακόπτη που εχει και αισθητήρα ημερα νυχτα στο eBay! Και επίσης εχει δοκιμάσει κανεις να σκουρινει τα μπροστά φαναρια σαν του monte carlo??
  13. Xaxaxa!!! Εννόειτε οτι αυτο θα γίνει πρώτα απ'όλα, αλλά μου άρεσε και το Look MonteCarlo οπότε δώστε καμια βοήθεια !!!
  14. Καλησπέρα στην παρέα! Η γυναίκα έχει ένα fabia 1.6 tdi 5doors και θέλω να του δώσω μια πιο σπορ μορφή..!!!Αφού πήρα την έγκριση Είδα ότι υπάρχει το look Monte Carlo και μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω, έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν βρήκα κάπου κομμάτια όπως προφυλακτήρα σποιλερ φανάρια για δώστε τα φώτα σας μπας και το ομορφύνουμε το εργαλείο !!!
  15. Καλησπέρα Golfaki άργησα να ενημερώσω λογο οτι έλειπα, είμαστε 6 άτομα για τρία δίκλινα και ολα μέσα υπάρχει περίπτωση να προλαβαίνουμε να κλείσουμε??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.