Jump to content

louros

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About louros

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

louros's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Μπουζί έχω αλλάξει! Έχω 73000KM.Θα κάνω ένα καθάρισμα στα μπεκ και στις βαλβίδες εισαγωγής και μακάρι να επιδιορθωθεί το πρόβλημα.Ελπίζω μόνο να μη μου πάρουν καμιά 300άρα για αυτή τη δουλειά...
  2. Μακάρι γιατί φοβήθηκα ότι είναι πρόβλημα με τη καδένα. Αλλά αν είναι οι βαλβίδες γιατί το κάνει μόνο στην εκκίνηση και όχι κατά τη λειτουργία?
  3. παίδες επαναφέρω το θέμα γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα.Έχω το Golf 5 Tsi 140hp με αριθμό κινητήρα ΒΜΥ όπως έλεγε το σχετικό άρθρο( http://www.autoblog.gr/2012/05/08/vw-tsi-problems-with-timing-chains/).Στο cold start κάνει έντονο τρέμουλο και αναβόσβημα το check engine για 4 δευτερόλεπτα.Μετά όταν πέσουν οι στροφές όλα οκ. Φυσιολογική συμπεριφορά. Το διαγνωστικό βγάζει πρόβλημα Missfire.Μου άλλαξε ένα πολλαπλασιαστή (τον 1 ) και τελικά διαπίστωσε ότι μετά έκανε πάλι Missfire στον 1 από cold start. Ο μηχανικός μου λέει ότι δεν είναι η καδένα, διότι αν ήταν η καδένα το διαγνωστικό θα έβγαζε πρόβλημα σε αυτήν και όχι missfire και μου λέει να μου ανοίξει το μοτέρ να δει τους οδηγούς.Εσείς τί λέτε?Έχω ανησυχήσει πάρα πολύ με το θέμα.
  4. Καλημέρα φίλοι μου. Έχω ένα golf 5 tsi 140hp και πρόσφατα μου έβγαλε ένα πρόβλημα στα 75000km. Μόνο όταν είναι κρύο και το ανοίγω για να ζεσταθεί εκεί που σηκώνει το ρελαντί στις 1200rpm για να ζεσταθεί το μοτέρ αναβοσβήνει το check και το μοτέρ κάνει κοψίματα. Με το που πέσουν οι στροφές στις 800rpm όλα καλά και δεν το ξανακάνει. Η απόδοση δεν έχει πέσει και στην οδήγηση είναι φυσιολογικό. Το πήγα να διαβάσει ο μηχανικός μου το σφάλμα και του έβγαλε πρόβλημα στον πολλαπλασιαστή 1.Τον αλλάξαμε.Το πρόβλημα συνεχίζει.Το ξαναπήγα και του λέει σφάλμα στον πολλαπλασιαστή 2.Το σβήνει το σφάλμα και μου λέει ξαναφέρτο αν στο ξαναβγάλει.Μου το ξαναβγάζει και το πάω και βγάζει τώρα σφάλμα στον πολλαπλασιαστή 3.Έχει κανένας ιδέα τι μπορεί να φταίει? Γιατί κάτι μου λέει ότι αν αλλάξω τους πολλαπλασιαστές 2 και 3 το πρόβλημα θα παραμείνει!Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
  5. Σε ευχαριστώ φίλε μου! Εμένα μου το βγάζουν φυσιολογικό.Θα πάω εκεί και θα τους κάνω ιστορία μέχρι να μου το δουν.Αυτό κανονικά αν δεν είχα εγγύηση θα ήταν πολλά λεφτά?
  6. Εντωμεταξύ λήγει η εγγύησή μου το Δεκέμβρη και για αυτό πρέπει να δράσω γρήγορα! Κάτι παίζει να έχει χαλαρώσει,δε νομίζω να είναι από το μοτέρ.
  7. Παίδες θα τρελαθώ.Οταν την έχω την golfara(Golf 5 Tsi gtsport) στο κενό και δεν πατάω γκάζι ακούγεται από μπροστά ένα κλακ κλακ κλακ κλακ με γρήγορη συχνότητα και όταν βάζω ταχύτητα σταματάει.Εχετε ιδέα τι μπορεί να είναι?το είχα πάει παλιά στο φιλοσίδη να το ακούσει και μου έιπε ότι δεν έχει κάτι,αλλά ο ήχος πλέον είναι αρκετά πιο έντονος.Με ανησυχεί και δεν ξέρω τι να κάνω οπότε pls συμβουλέψτε με.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.