Jump to content

Neha

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Neha

Other Info

  • Car Type
    Passat

Neha's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Όλα οι ήχοι πλέουν έχουν εξαφανιστεί. Από τα χάλια αμορτισέρ που φορούσε το αυτοκίνητο δημιουργήθηκαν όλοι αυτοί οι θόρυβοι. ¶λλαξα αμορτισέρ, βάσεις αμορτισέρ και μπροστα σινεμπλόκ (από S3 εννοείται) και όλα είναι εντάξει τώρα.
  2. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ σε ένα 1.4. Δυσκολευόταν να πάρει μπροστά και είτε κρύο είτε ζεστό ήταν είχα ρετάτισμα συνέχεια. Μου άναψε και Check Engine έπειτα από μία εβδομάδα περίπου. Τελικά καθάρισα τον EGR και τώρα δουλεύει ρολόι. Κόστος 4.60E το σπρέι καθαρισμού.
  3. Καλησπέρα Φίλοι μου, το τελευταίο καιρό σε κάθε ανωμαλία του δρόμου ακούγεται ένα τακ - τακ - τακ επαναλαμβανόμενο από τις πίσω αναρτήσεις. Επίσης με το στρίψιμο του τιμονιού σε στάση, πάλι απο πίσω ακούγεται ενας τριγμός. Στην αντιπροσωπία μου είπαν ότι το πρόβλημα προέρχεται από τις βάσεις των αμορτισέρ και ότι τα σινεμπλόκ είναι εντάξει. Κάποιος που να αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα? Καμιά ιδέα? Υ.Σ. Οι βάσεις των αμορτισέρ πόσο περίπου κοστίζουν?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.