Jump to content

ioann

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ioann

  1. Koιταξτε το γκαζι ολοι το θελουμε να υπαρχει εκει.......αλλα οχι γκαζιαρης δεν ειμαι απλως το gti με συγκινει κ εμφανησιακα οπωσ κ οδηγικα..απλως οπως το θελω 5-ρτο, μπλε γραφιτη δεν θα το βρω!!!!! :whistling:
  2. Dεν μου αρεσει το 6αρι...προσωπικα ημουν ευχαριστημενος με το 5αρι.....τωρα δεν εχω τιποτα...ποδηλατο γιατι μενω εδιμβουργο κ γυριζω συντομα..... 11 εχει διαφορα στην καταναλωση με το tsi. χμμμμ θα σα ς ενημερωσω ...ευχαριστω πολυ ....
  3. 538 euro τελη κυκλοφοριας ...αυτα ειναι τελη να το κρατας μεσα......αχ με εχει φαει το σαρακι του GTI k δεν μπορω να βρω το μπλε γραφιτη..σας ευχαριστω για της απαντησεις.....δεν μου ειπατε βεβαια για καταναλωση μεσα σε πολη ..υπαρχει μεγαλη διαφορα..δεν ειμαι γκαζιαρης γενικα!!!!! εμφανισιακα εκτος απο την μπροστα μασκα κ το χαμηλωμα τι αλλες διαφορες εχει το gti εναντι του tsi????
  4. Καλησπερα Ημουν κατοχος ενος Golf V tsi αλλα λογω διαφορων συνθηκων το πουλησα.Βεβαια το μικροβιο του Golf μπηκε μεσα μου. Τωρα ψαχνω ενα Golf V GTI Μπλε γραφιτης.το χρωμα ειναι αρκετα σπανιο στις αγγελιες κ δεν το βρισκω καθολου.Ειχα μαυρο χρωμα κ δεν θελω παλι , το κοκκινο δεν με αντιπροσωπευει, το ασπρο ωραιο αλλα δεν θα το αγοραζα κ το γκρι με δυσκολια θα το επαιρνα. Θα ηθελα την γνωμη σας στο αν θα αξιζε να ψαξω κατι σε Γρμανια...δεν θελω να ξοδεψω πανω απο 19-20 χιλ η να παω παλι στο παλιο κ δικιμασMενο ΤSI. Oi διαφορες σε καταναλωση ασφαλιστρα σερβις οδηγικη συμπεριφορα ??? Αξιζει να κανω το βημα για GTI???? K τι πρεπει να προσεξω σε ενα μεταχειρισμενο GTI Σας ευχαριστω εκ τοων προτερων για οποιες απαντησεις!!!! Ιωαννης
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.