Jump to content

drifterman85

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About drifterman85

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

drifterman85's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ναι η αληθεια είναι οτι κάνεις λάθος. Μακάρι να τις εμπορευόμουν βέβαια,και να ήμουν ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού tuning αλλά μπαααα! λοιπόν για το θέμα του post τωρα.Πρώτον, όχι μόνο ελάχιστα post αλλά μηδενικά. Συμφωνώ μαζί σου σε αυτό. Παρ΄όλα αυτά δεν νομίζω οτι είμαι ανακασμένος να postαρω κάποιον συγκεκριμένο αριθμό post η να συμμετέχω σε όλα τα θέματα. Απλά επειδή άλλαξα πρόσφατα εξάτμιση έψαξα να βρω τί έβαλα. και βρήκα αυτο το θέμα. Σαν όλους τους άλλους είπα και εγώ τη γνώμη μου. Η μόνη διαφορά είναι οτι εγω είμαι ευχαριστημένος με την αντιπροσωπεία και αδιαφορώ για τον αντιπρόσωπο. ούτε κρύο ουτε ζέστη... Αυτά!!! Φιλικά παντα γιατί μου αρέσει να ανταλλάσω απόψεις και χωρίς να προσβάλλω κανέναν. (προσπαθώ τουλάχιστον )
  2. Να σου πω την αλήθεια δεν καταλαβα τι ακριβως εννοείς. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να ζητήσεις και συγνώμη. Τι εννοείς να είμαι εμπλεκόμενος στην κουβέντα??? και η αλήθεια είναι οτι ήμουν φαντάρος οπότε δεν είχα χρόνο αλλά ουτε και internet για να ασχοληθώ...Αλλά για να επιστρεψουμε στο θεμα μας,πες μου τι εννοουσες οτι έχω και υποπτο προφιλ. Καταλαβαίνεις φυσικά οτι δεν θέλω να δίνω τέτοια δικαιώματα πόσο μάλλον όταν δεν έχω κάτι να κρύψω.
  3. οκ ζητω συγνωμη για τα greeklish. Κακο πραγμα η συνηθεια...
  4. έχεις δίκιο πως αν ήταν η συμπεριφορά του αλλιώς θα είχε και περισσότερο κόσμο. αλλα πιστεύω ότι έχει τελικά αυτούς που θέλει να έχει... αν δεχτείς την πρώτη επίθεση μετά τον συνηθίζεις και τον γνωρίζεις και βλέπεις τελικά ότι αυτά που σου λέει δεν είναι και τόσο λάθος!!! απλά ο τύπος έχει λάθος τρόπο να σου λέει την αλήθεια η έστω αυτή την αλήθεια που πιστεύει. όπως είπες όμως ο καθένας είναι διαχειριστής τις τσέπης του και αφεντικό του εαυτού του. οποτε όσα αντέχει ο καθένας και από λεφτά και από προσβολές. <<επιτρεπεται η χρηση ελληνικων κ μονο χαρακτηρων>>
  5. Eίναι η πρώτη φορά που ποστάρω. δεν το είχα σκοπό αλλά όλα αυτά που διάβασα μου δημιούργησαν κάποιες απορίες. 1)το προϊόν αγοράζετε η τον αντιπρόσωπο??? δεν βρίσκω το λόγο που όλοι εσείς κάθεστε και ασχολείστε με έναν αντιπρόσωπο χωρίς λόγο. 2)γιατί ρίχνετε το επίπεδο με ερωτήσεις του τύπου:έχει γυναίκα η γκόμενα ο τύπος??? τον γνώρισα από κοντά γιατί από εκεί έφτιαξα την εξάτμιση μου και ναι ο τύπος έχει γυναίκα k παιδί οπότε νομίζω ότι τέτοια σχόλια είναι περιττά. 3)πως θα αντιδρούσατε όταν έχετε παλέψει για να φτιάξετε ένα όνομα στην Ελλάδα αγοράζοντας 40 (γιατί κοντά 40 έχει) ονόματα γνωστόν εταιρειών και σας τις έπαιρνε και τις αντέγραφε ο κάθε εξατμισάς ??? εγώ στη θέση του θα ήμουν χειρότερα... 4)νομίζετε ότι οι αντιπροσωπείες που βάζουν milltek (βλέπε audi,vw,skoda,seat k.a) δεν έχουν γνωρίσει τον milltek??? βλέπετε κανέναν από αυτούς να ασχολείται με τον αντιπρόσωπο καθεαυτό? ΌΧΙ. αγοράζουν τα προϊόντα του και εγγυώνται για αυτά!!! και αφού εγγυώνται αυτές οι εταιρείες κολοσσοί για μένα, τον εμπιστεύομαι και εγώ. και δεν θα κάτσω να πειραχτώ επειδή μου φώναξε στο τηλέφωνο. με αυτά που είπα δεν σκοπεύω να ενοχλήσω και πόσο μάλλον να προσβάλλω κανέναν. απλά παρουσιάζω τα γεγονότα. τα προϊόντα του είναι όντως πρώτης ποιότητας, έχουν πολύ μεγάλη αν όχι life time εγγύηση, τα αναγνωρίζουν οι περισσότερες αντιπροσωπείες, δεν είναι χειροποίητα οπότε αποφεύγονται λάθη, και δεν ανήκουν σε αυτόν. ανήκουν σε μεγάλες αντιπροσωπείες και μάλιστα(καλύτερα κατά τι γνώμη μου) του εξωτερικού. ¶σε δε που είναι και φθηνότερα. ευχάριστο για την υπομονή σας και ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα. δεν παίρνω το μέρος κανενός απλά επειδή στην Ελλάδα έχει παραγίνει το κακό, εγώ βρήκα μια καλή σωστή αντιπροσωπεία και σας παραθέτω τι γνώμη μου για αυτήν. καιρός να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τα πρόσωπα και να ασχοληθούμε λίγο με αυτά που μπορούν να μας προσφέρουν. φιλικά drifterman
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.