Jump to content

antre2

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About antre2

  • Birthday 10/09/1981

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N

antre2's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδιά, ότι προβλέπεται από την VW για διαστάσεις ελαστικών βρίσκεται στο καπάκι της βενζίνης. Έψαχνα και εγώ τι διαστάσεις μπορεί να πάρει το polo μου και τελικά τις είχα μπροστά στα μάτια μου.
  2. Αδερφέ εγώ τα έχω βάλει σε 6Ν του '98 και μου πήγε 800 ευρώ με τα περαστικά. Τα ελατήρια βγαίνουν σε 3,5 πόντους χαμήλωμα. Εάν βάλεις 16άρα ζάντα όμως, μάλλον θα βρίσκεις στους θόλους.
  3. Καλησπέρα και πάλι, σήμερα παράγγειλα τα bilstein sprint με τα h&r ελατήρια. Να ναι καλά το σόι που χρηματοδότησε... Δεν πήρα τις mad maxx τελικά γιατί ναι μεν είχα διαβάσει καλά λόγια αλλά πουθενά δεν μιλούσαν για το αν έχουν αντοχή στο χρόνο. Όλοι τις είχαν φρεσκοφορεμένες. Οπότε δε θέλησα να το ρισκάρω μια που βρήκα και τα χρήματα. Ευχαριστώ όλους σας για τις προτάσεις και τις συμβουλές που μου δώσατε! Μέχρι να ολοκληρωθεί το project που έχω φτιάξει στο μυαλό μου για το αμάξι θα τα λέμε συχνά!
  4. Dark συμφωνώ μαζί σου για το ότι πληρώσεις παίρνεις, αλλά, σε όλες τις περιπτώσεις, σε όλων των ειδών τα προιόντα υπάρχει το θέμα τις μάρκας. Δηλαδή πολλά προιόντα τα πληρώνεις ακριβότερα μόνο και μόνο για τη μάρκα και το λογότυπο τους. Σαφώς και κάθε εταιρεία που έχει φτιάξει το όνομα της (και είναι ακριβή) το έχει φτιάξει γιατί έμειναν ικανοποιημένοι οι καταναλωτές της. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλες οι καινούργιες εταιρείες που δεν είναι γνώστες δεν είναι και καλές. Μπορεί βέβαια και να μην είναι.. Για αυτό και ρώτησα να μάθω πληροφορίες για τις mad maxx, αν γνωρίζει κανείς αν είναι καλές η όχι, μπας και γλυτώσω κανά φράγκο γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι! Πάντως, εκτός από τον phantom διάβασα και αλλού καλά λόγια για τις mad maxx. Phantom ο φίλος σου πόσο καιρό τις φοράει?
  5. Γεια σας και πάλι, μετά από επισκεψή μου στον μηχανικό, έμαθα ότι οι αναρτήσεις μου είναι τόσο χάλια που δεν περνάνε από το ΚΤΕΟ. Έτσι, μετά από αναζήτηση και εξεύρεση πόρων (γονείς), έκανα άλλη μία βόλτα από τα μαγαζιά με σκοπό να ψάξω αμορτισέρ bilstein sprint B8 και ελατήρια H&R (ύστερα από μελέτη στα προηγούμενα topics). Μαζί με τα περαστικά το σύνολο βγαίνει 850 ευρώ. Μου πρότειναν όμως, για ποιο οικονομικά, τις mad maxx (750 ευρώ το σύνολο) οι οποίες είναι ρυθμιζόμενες καθ'ύψος και έχουν 2 χρόνια εγγύηση. Θα ήθελα να μου πείτε αν τις γνωρίζει κανένας και γενικότερα πληροφορίες. Τις φοράει κανείς; Έψαξα στο google και δεν βρίσκω την σελίδα της εταιρείας.Το μόνο που βρήκα ήταν απαντήσεις σε topics από το club της citroen, οι οποίες έχουν σχετικά καλή άποψη για τις συγκεκριμένες αναρτήσεις. Θα περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας, ευχαριστώ
  6. Θα το ψάξω για το αν μπορώ να το περάσω με την ανάρτηση που έχω τώρα από το ΚΤΕΟ όπως μου είπε ο capamaru (γιατί αυτό με απασχολεί αυτή τη στιγμή), και αν μπορώ.. θα περιμένω να μαζέψω χρήματα και θα αγοράσω όλο το πακέτο την ανάρτηση κάποια στιγμή στο μέλλον. Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας.
  7. Παιδιά καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός polo 6Ν και μετά από 85.000 χιλ. πιστεύω πως ήρθε η ώρα για αλλαγή αναρτήσεων. Έψαξα λίγο σε μαγαζιά για τιμές και η χαμηλότερη ξεκινούσε απο 500 ευρά (για αναρτήσεις χαμηλώματος). Λόγω οικονομικής στένωσης το ποσό αυτό είναι απαγορευτικό αυτή τη στιγμή. Ένας από τους καταστηματάρχες μου πρότεινε, να κρατήσω τα παλιά αμορτισέρ και να βάλω ελατήρια χαμηλώματος, με την προοπτική όποτε μπορέσω στο μέλλον να βάλω και καινούργια αμορτισέρ. Το θέμα είναι ότι τον άλλο μήνα περνάω ΚΤΕΟ. Πιστεύετε ότι είναι καλή ιδέα; Το ότι θα επιβαρυνθούν τα παλιά μου αμορτισέρ το γνωρίζω, μήπως όμως επιβαρυνθούν και τα καινούργια ελατήρια με αυτόν τον συνδυασμό; Στο ΚΤΕΟ τι γνώμη λέτε να έχουν; ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.