Jump to content

martsulionis

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by martsulionis

  1. Γεια σε ολους, εχω ενα golf tsi 140gt ,χθες το πρωι κι ενω βαζω εμπρος να φυγω για δουλεια θυμαμαι οτι ξεχασα τον καφε σπιτι . γυριζω πισω βγαζω το κλειδι αλλα αφηνω το διακοπτη απο τα φωτα αναμενο και βαζω τα αλαρμ....περνω τον καφε κατεβενω βαζω εμπρος και αμεσως σβυνει ολο το ταμπλο (σκοταδι πισα λεμε) τα πορειας δουλευουν νορμαλ , αλλα ταυτοχρονα δουλευουν και τα δυο βεντιλατερ στο φουλ σαν τουρμπινες αεροπλανου!!!το μεσιμερι που μπηκα για να φυγω για το σπιτι ολλα δουλευαν ρολοι! Εχει παθει καπιος κατι παρομιο? Παρακαλω τα φωτα σας! Α ! το αμαξι το εχω 3 μηνες εχει 980χλμ..μονο...μιπως πεζει να λαλεισε απο τη χαμιλη θερμοκρασια? Απιστευτο για golf... :whistling:
  2. παιδια εχω καποιο προβλημα (???) και χρειαζομαι επειγοντος βοηθεια απο τα μελη που γνωριζουν κατι παραπανω.

    εδω και 2-3 μερες, ο κομπρεσορας δεν δουλευει καλα.

    για παραδειγμα καθως εχω τεταρτη,πεμπτη με 2.000 στροφες μεσα και πατωντας το γκαζι,αλλες φορες δουλευει μια χαρα και το αμαξι γκαζωνει ευκολα.

    αλλες φορες ομως ακουγετε το φυσιμα του κομπρεσορα στις 1900 στροφες περιπου αλλα στις 2100 ακουγετε ενα ξεφουσκωμα και κλεινει ο κομπρεσορας και το αμαξι δεν παει καθολου(νεκρο) μεχρι να πιασει τουρμπινα(3600 στρφες περιπου).

    με δευτερα παλι ,παω με 2000 στροφες και γκαζωνω.αλλοτε ανοιγει καλα και αλλοτε ανοιγει αλλα κανει 2-3 κομπιασματα μεχρι τις 3500 στροφες.

    πηγα σημερα στην αντιπροσωπια αλλα μου ειπαν οτι δεν βγαζει καποιο σφαλμα και δεν μπορουν να κανουν κατι.τους ειπα οτι υπαρχει προβλημα αλλα μου ειπαν οτι "αν δεν βγαλει σφαλμα δεν μπορουν να κανουν κατι".οποτε μου εκαναν τελικα το update μπας και στρωσει κατι αλλα οταν εφυγα,ενω για λιγη ωρα ολα ηταν οκ,μετα παλι τα ιδια.

    τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια???

    ΥΓ:μερικες φορες μου φαινεται οτι ο κομπρεσορας κανει ενα περιεργο φυσιμα(οχι το κανονικο)

    τι να κανω???που να παω να το ψαξω???αθηνα (αν ναι που) ή σαλονικα(ετεα)???

    πετα το και παρε AUDI
  3. ναι εχω.... στο δικο μου!εκανε τα ιδια και τελικα ηταν απο την πεταλουδα!καθαρισμα,βασικη ρυθμιση και τελος το τρεμουλο

    :whistling: κι εμενα το κανει το τρεμουλο αλλα το αμαξι το εχω 3 μηνες ...980χλμ...δε μπωρει να φταιει η πεταλουδα η ο πολαπλασιαστης!

  4. Γεια σε ολους, εχω ενα golf tsi 140gt ,χθες το πρωι κι ενω βαζω εμπρος να φυγω για δουλεια θυμαμαι οτι ξεχασα τον καφε σπιτι . γυριζω πισω βγαζω το κλειδι αλλα αφηνω το διακοπτη απο τα φωτα αναμενο και βαζω τα αλαρμ....περνω τον καφε κατεβενω βαζω εμπρος και αμεσως σβυνει ολο το ταμπλο (σκοταδι πισα λεμε) τα πορειας δουλευουν νορμαλ , αλλα ταυτοχρονα δουλευουν και τα δυο βεντιλατερ στο φουλ σαν τουρμπινες αεροπλανου!!!το μεσιμερι που μπηκα για να φυγω για το σπιτι ολλα δουλευαν ρολοι! Εχει παθει καπιος κατι παρομιο? Παρακαλω τα φωτα σας! Α ! το αμαξι το εχω 3 μηνες εχει 980χλμ..μονο...μιπως πεζει να λαλεισε απο τη χαμιλη θερμοκρασια? Απιστευτο για golf... :whistling:

  5. σημερα με περνει η μανα μου τηλεφωνο κ μου ειπε οτι μου ηρθε μια κλιση απο τον δημο γ........,οπου ηταν η παλια μου δουλεια,η οποια ειναι για παρανομη σταθμευση κ που το αποκομα δεν ηταν στο αμαξι.εχει προθεσμια μεχρι τις 9 να πληρωθει αλλα με την ορεξη θα μηνουν.σιγα μην παω να την πληρωσω.αμφιβαλω αν σου κανουν τιποτα.αυτοι πιστευω την στειλαν μπας κ ψαρωσω κ την πληρωσω.

    [/quote φιλε εμενα ο αδελφος μου ειχε φαει κλιση απο τη δημοτικη δεν πιγε να την πλιρωσει και μετα απο 9 μηνες του ειρθε χαρτη απο εφορια 800 ευρω ...να πας να πλειρωσεις!!!

  6. Εκτός του ότι ο επαγγελματίας κλέφτης παραβιάζει οποιοδήποτε σύστημα immobilizer - συναγερμού χωρίς το αμάξι να "αμηνθεί" δηλαδή να βαρέσει συναγερμός κλπ και τα δορυφορικά συστηματα κλπ δεν πιάνουν γιατι ....

    Είχα γνωρίσει παιδί που του έκλεψαν subaru impreza sti και είχε επάνω και το telematics που στέλνει σε δορυφόρο όμως το αμάξι σύντομα χάθηκε απο το log της εταιρείας. αυτό γιατί ? Βάζουν τα αμάξια σε μονωμένα φορτηγά και στη συνέχεια τα μεταφέρουν σε υπόγεια γκαράζ με σκοπό να αφαιρέσουν πλήρως όλα αυτά τα συστήματα.

    Μάλιστα ενας φίλος που ο πατέρας του μια ζωή τοποθετούσε συναγερμούς σε αμάξια και δούλευε κι αυτός εκεί τα καλοκαίρια μου είπε. Ο spyball είναι για εμένα ο καλύτερος απο όλους όσους έχω δουλκέψει αλλά φέρε μου όποιο αμάξι θες και με spyball ακόμη να στο κλέψω μέσα σε 60 δευτερόλεπτα !!!

    Συναγερμούς και πετραχίλια λοιπόν βάζουμε μόνο για να φοβήσουμε κάνα άσχετο αλβανό η πιτσηρικά που θέλει να κλέψει όχι τόσο το αμάξι αλλα κανα ηχοσύστημα ...

    Αν σε βάλουν στο μάτι το αμάξι σου το έχασες ... !!!

    οπωτε το συμπερασμα?? η βγαζεις καθε βραδυ τον εγκεφαλο η βρισκεις κλειστο γκαραζ και ησυχαζεις φιλε!!

  7. Και εγω εχωντας βαλει το προγραμμα της REVO ειμαι πολυ ευχαριστημενος πλην ομως εχω παρατηρισει κατι, πηγαινωντας ως το κοφτη αναβοσβηνει το check της μηχανης για λιγο και μετα σβηνει δε μου το κανει συνεχεια (2 φορες εως τωρα) το ειπα σε ενα μηχανικο της αντιπροσωποιας που το διαπιστωσε και ο ιδιος και μου ειπε οτι απλα μπερδευετε το προγραμμα...

    και τι ειναι το προγραμα που μπερδεβεται μαλι τη γριας?? απαραδεκτος ο μηχανικος σου

  8. και τι είναι το προγραμμα που μπερδεύεται μαλλί τις γριάς ρε φιλε απαράδεκτη απάντηση από μηχανικό!!!

    Θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις μικρους ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους ορους χρησης του forum.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.