Jump to content
Thanos_mc

Help! Τα φωτα σας ! Ηχεια ?

Recommended Posts

Posted

Καλησπερα φιλοι μου !!!

Βασικα θελω την βοηθεια σας!!!!

Εχω μια πηγη jvc mp3. Προσφατα αγορασα απο τον ξαδερφο μου σε τιμη πολυ καλη λογο συγγενειας ενα sub bazooka 250W και εναν ενισχυτη μικρον 20watts RMS X 4 (μικρος αλλα θα τον βαλω να παιζει τα ηχεια. Το woofer ειναι ενεργο).

Και τωρα σκεφτομαι να αγορασω ηχεια για να βαλω στο πολακι μου. Σκεφτομαι να αλλαξω 2 στην πορτα με μεγαλυτερα και να βαλω και 2 οβαλ εταζιερα. Τι λετε ?? Προτασεις ??? Δεν ενδιαφερομαι για door panel. Λετε να βαλω και πισω και να μην βαλω εταζιερα? (ειναι 2 πορτο και δεν εχει πανελ ουτε ηχεια πισω) Και ειμαι κοντα στις μαρκες ALPINE, JBL, Rockford, και παρα πολυ κοντα στην soundstream και ενας φιλος μου ανεφερε και την phase. Τι λετε ??? εχει βαλει κανεις κατι απο αυτα.

Θα εκτιμουσα παρα πολυ αμα λεγατε διαστασεις πχ στην πορτα γιατι δεν χαμπαριαζω και τι watt σε σχεση με την πηγη και τον ενισχυτη. Η πηγη ειναι η jvc 4Χ40 νομιζω mosfet. Με την ασημι προσοψη που γυρναει. Θα χρειαστω κατι επιπλεον πχ crossover???

Το αμαξι ειναι polo 6Ν2.

Δωστε μου τα φωτα σας !!!! Σας ευχαριστω πολυ ολους!!!

Με εκτιμηση, Θανος

Posted

20w x 4 = 1 κανάλι για τα μπροστά, 1 για τα πίσω και 2 γεφυρωμένα για τo sub το ταϊζεις πολύ λιγότερο από όσο μπορεί να πάει.

Μη πάρεις ακριβά ηχεία δεν αξίζει, πάντως και η JBL και η rockford έχουν ηχεία της τάξης των 70-100 ευρώ.

Posted
20w x 4 = 1 κανάλι για τα μπροστά, 1 για τα πίσω και 2 γεφυρωμένα για τo sub το ταϊζεις πολύ λιγότερο από όσο μπορεί να πάει.

Μη πάρεις ακριβά ηχεία δεν αξίζει, πάντως και η JBL και η rockford έχουν ηχεία της τάξης των 70-100 ευρώ.

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. Βασικα σκεφτομουν να φερω απο eshop του εξωτερικου τα soundstream PCS6.9N γιατι εξω εχουν καπου στα 80ευρω. Αλλα αν δεν κατσει μαλλον θα κανω την κινηση για κανα jbl οπως ειπες. Εσυ τι λες αξιζει να βαλω εταζιερα η καλυτερα θα ταν να αλλαζα της πορτας με μεγαλυτερα και να βαζα και το subακι ?

Θανος smurf2.jpg