Jump to content

Recommended Posts

Γεια σε όλους... διάβαζα τα θέματα στο forum και είδα ότι εδώ είναι το καταλληλότερο topic να προσθέσω και την δική μας παρουσίαση αναβαθμίσεων για τα VW / Skoda - RED HOT PEPPER - www.redhotpepper.gr

smalllogo.jpg

Οι αναβαθμίσεις RED HOT PEPPER γίνονται με πρόγραμμα στον εγκεφάλο του οχήματος, εγγυημένα και οικονομικά, σε συνεργασία με τους καλύτερους Ευρωπαϊκούς βελτιωτικούς οίκους.

Λίγα λόγια για τις αναβαθμίσεις μας:

Αναβάθμιση: Οι αναβαθμίσεις γίνονται στο πρόγραμμα του εγκεφάλου εξειδικευμένα για κάθε τύπο και για κάθε όχημα ξεχωριστά, στο χαμηλό και μεσαίο εύρος στροφών. Η επιλέον δύναμη του αυτοκινήτου που μοιράζεται στις χαμηλές και μεσαίες στροφές κάνει το όχημα πιο "νευρικό" και άμεσο στις αντιδράσεις. Ολες οι αναβαθμίσεις μας είναι πιστοποιημένες με TUV όπως επίσης έχει γίνει έλεγχος καυσαερίων. Η αναβάθμιση διαρκεί από 2 με 3 ώρες κατόπιν ραντεβού. Υπάρχει standard εγγύηση 5 ετών στο πρόγραμμα καθώς και έξτρα προαιρετική εγγύση μηχανικής κάλυψης ζημίας έως και 6000 euro.

Ποιότητα αναβάθμισης: Ολες οι αναβαθμίσεις μας είναι 100% ποιοτικά οι ανώτερες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά και προέρχονται από την απ'ευθείας συνεργασία με τους καλύτερους Γερμανικούς οίκους και βασικούς παγκόσμιους προμηθευτές π.χ. Diga Tec κα. Ο τρόπος εργασίας γίνεται με το διάβασμα του προγράμματος του εγκεφάλου του οχήματος, την αποστολή του ηλεκτρονικά στην Ευρωπαϊκή/Γερμανική εταιρεία αναβάθμισης, και την επανεγγραφή του καθώς και έλεγχο καλής λειτουργίας.

Ελεγχος αναβάθμισης: Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφερόμενος επιθυμεί δυναμόμετρηση, υπάρχει επιπλέον χρέωση για 2 δυναμομετρήσεις πριν και μετά. Σε περίπτωση που η αναβάθμιση κατόπιν δυναμομέτρησης έχει απόκλιση πάνω από 5% από αυτό που υποσχόμαστε, τότε επαναπρογραμματίζουμε το αρχικό πρόγραμμα και επιστρέφουμε την αξία της αναβάθμισης.

Σχετικά με τις αυξήσεις ιπποδύναμης επισκευθείτε τον δικτυακό μας τόπο στο http://www.redhotpepper.gr για να δείτε όλα τα μοντέλα που διαθέτουμε (ή στο http://www.redhotpepper.gr/rh_VW.asp για να δείτε τα VW και στο http://www.redhotpepper.gr/rh_Skoda.asp για να δείτε τα Skoda). Διαθέτουμε επίσης εμπειρία πολλών ετών στον χώρο αυτό και είμαστε οι βασικοί προμηθευτές σε πολλούς συνεργάτες μας Πανελλαδικά. Μέχρι σήμερα έχουμε αναβαθμίσει περισσότερα από 100 οχήματα της κατηγορίας αυτής, με άριστες επιδόσεις και άκρως ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές για όλους.

Για ραντεβού αναβάθμισης στο συνεργείο μας: Επικοινωνήστε με τον τεχνικό υπεύθυνο κ. Στέργιο στο 210 2712191 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 - 17.00 (Αθήνα - Νέα Ιωνία)

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email mail@redhotpepper.gr για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή για τους συνεργάτες μας στην Θεσ/νίκη, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Κρήτη (Χανιά) & Κέρκυρα.

φιλικά

Κωνσταντίνος

www.redhotpepper.gr

Edited by Top Tuning
Link to comment
Share on other sites

φιλε εδω ειναι χωρος για την παρουσιαση των αυτοκινητων των μελων μας!

δεν ειναι χωρος για διαφημιση...

θα σε παρακαλουσα να αποσυρεις τη διαφημιση σου,διαφορετικα θα το πραξει η ομαδα διαχειρησης

ευχαριστω

Edited by dubbeR_xronis
Link to comment
Share on other sites

Guest dubbeR_Stoilas

Ο Top Tuning έχει στείλει mail με πρόθεση για συνεργασία.

Το θέμα θα συζητηθεί με τον admin και αναλόγως θα πράξουμε.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.