Jump to content
David13

προβλημα με εγκατασταση Dvd Player

Recommended Posts

καλησπερα σας.....πριν απο λιγες μερες αγορασα μεσω internet ενα dvd αυτοκινητου κ σημερα που το πηγα στον ηλεκ/γο να το εγκαταστησει ειδα οτι δεν χωραγε στο μηκος του γιατι απο πισω περναγε ο αεραγωγος κ ετσι αναγκαστηκαμε να τον κοψουμε....λετε να υπαρξει καποιο προβλημα ητε στην λειτουργια του αυτοκινητου ειτε του dvd player????

(Υ.Γ. εχω ενα passat του ΄96)

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον εννοείς ότι δε χωράει στο βάθος. Στην πρόσοψη "έκατσε καλά" ? Το DVD είναι aftermarket? Πώς έκοψες τον αεραγωγό ? Εγκάρσια ? Μάλλον ο αέρας θα διαχέεται πίσω από τη μονπαδα υποθέτω.

Δικιο εχεις στο βαθος sorry....στην προσοψη εκατσε μια χαρα....ο αεραγωγος κοπηκε οντως εγκαρσια κ κατα πασα πιθανοτητα αν καταλαβα καλα ο αέρας θα διαχέεται πίσω από τη μονπαδα...λες να παιχτει βλακεια....ο μηχανικος μου ειπε οτι με το καλοριφερ μπορει να εχει καποιο προβλημα το dvd κ λιγο με το air codition

Link to comment
Share on other sites

Ενημερωτικά σου λέω ότι ο ηλεκτρολόγος σου "εγκλημάτισε" για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

Πέρα του γεγονότος ότι ΠΟΤΕ δεν "κόβουμε" αγωγούς και τους αφήνουμε ανοικτούς, θα ήθελα να δώ τι θα κάνεις άν υγροποιηθούν υδρατμοί και "τρέξουν" πάνω στο DVD που μόλις εγκατέστησες, ή ακόμα χειρότερα αν παρουσιάσει πρόβλημα διαρροής η εβαπορέττα.

Συμφωνώ απόλυτα με το DIS, προχώρα άμεσα στη λύση του προβλήματος γιατί "καταστρέψατε" το κύκλωμα ψύξης/θέρμανσης του αυτοκινήτου.

Και ίσως αυτή τη στιγμή η παρουσία του DVD να σε διασκεδάζει και να το παραβλέπεις αλλά φοβάμαι ότι σύντομα θα το μετανοιώσεις.

Φιλικά,

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.