Jump to content
nikkosnet

Παρακαλώ διαβάστε πρώτα εδώ πριν ποστάρετε.

Recommended Posts

Αγαπητα μελη και συνφορουμιτες,

Μεσα απο τις σελιδες του subforum 'Polo' θα μπορεσετε να βρειτε πληροφοριες, να εκφρασετε τις γνωμες σας αλλα και τις αποριες για το μεγαλο μας ποθο: το Polo.

Για την ομαλη λειτουργια του subforum να εχετε παντα υποψην σας τους Ορους Προσβασης και Χρησης, τους οποιους αποδεχτηκατε κατα την εγγραφη σας στο vwclub. Προσπαθειστε να γράφετε τους τιτλους των Νεων Θεματων αλλα και τα posts σας στα Ελληνικα και οχι στα greeklish. Επισης καλο ειναι να αποφευγονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ και να γραφουμε με μικρα. Με αυτο τον τροπο σεβομαστε τα μελη και τους επισκεπτες του Forum, αλλα κανουμε και την περιηγηση μας στα θεματα που μας ενδιαφερουν πιο ευκολη. Μην ξεχνατε οτι πολλοι χρηστες βαριουνται να διαβασουν μηνυματα γραμμενα στα greeklish τα οποια μπορει να περιεχουν σημαντικες για αυτους πληροφοριες.

Επισης ειμαστε ολοι φιλοι μεταξυ μας και δεν προσπαθουμε να επιβαλλουμε την γνωμη μας στον αλλο.
Εαν καποιος σας προσβαλλε, εαν ειδατε κατι λαθος, ακομα και αν απλα θελετε να εκφρασετε την γνωμη σας και τα παραπονα σας μην διστασετε να πατησετε το κουμπι report ή να επικοινησετε με την ομαδα διαχειρησης.

Σας ευχαριστουμε για τον χρονο σας και σας ευχομαστε καλη περιηγηση στο subforum του Polo. ^_^

Edited by nikkosnet
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.