Jump to content
KONI

ΚΙΤ ΧΕΝΟΝ

Recommended Posts

΄παιδια τα φωτα σας για τα φωτα απο το passat μου μοντελο του 99 δεν με ευχαριστουν τα φωτα απο το αυτοκινητο λεω να βαλω ενα κιτ ΧΕΝΟΝ ελπιζωντας να δω κατι καλυτερο μπας και κανει την νυχτα μερα, η αλλη εναλακτικη που σκεφτομαι ειναι ayngel eyes φαναρια για να δωσει αλλη αισθηση στο αυτοκινητο αλλα θα δω με αυτα διαφορα στην οδηγηση, ειναι lexus ,δεν ξερω τι να κανω και περιμενω βοηθεια παιδια.

στα ΧΕΝΟΝ τι τιμες παιζουν ακουω κατι στα170-200ε και αν γνωριζετε καποιον καλο να τα βαλει απο πατρα . και οι λαμπες π.χ 80005 ,6000κ βλεπω που το γραφουν αλλα δεν ξερω τι διαφορα, στην ισχυ υποθετω, τα φαναρια γυρω στα 250ε μου ειπαν.

Link to comment
Share on other sites

Γειά σου Παναγιώτη... Από Πάτρα κλπ δεν γνωρίζω για να σου συστήσω κάποιον. Απλά ήθελα να σου πω την γνώμη μου, για τι από τα δύο να κάνεις. Έχοντας εμπειρία από εγκαταστάσεις ΧΕΝΟΝ aftermarket σε αυτοκίνητα που δεν είχαν, θα είχα να σου προτείνω να το αφήσεις καλύτερα και να βάλεις τα angel eyes. Και θα επιχειρηματολογήσω πάνω σε αυτό:

* Τοποθέτηση κιτ ΧΕΝΟΝ:

1. Για τον καλό φωτισμό, δεν αρκούν μόνο οι λάμπες και τα καλά ballast (μετασχηματιστές) αλλά και η κατασκευή του φαναριού στα οποία τοποθετούνται. Δηλαδή, πολλές φορές οι καθρέφτες που έχουν μέσα τα μαμά φανάρια δεν είναι οι κατάλληλοι και για φώτα ΧΕΝΟΝ. Αποτέλεσμα? Να μην έχεις την απόδοση που περίμενες και καμιά φορά (πολύ πιο σπάνια) να είναι και χειρότερα.

2. Ίσως ακουστώ υπερβολικός, αλλά τουλάχιστον για μένα, τα φανάρια που θα τοποθετηθεί ένα τέτοιο κιτ, θα πρέπει να έχει διάφανο εξωτερικό κρύσταλλο, χωρίς γραμμές και κυρτά σημεία (βλέπε παλιότερα αυτοκίνητα).

3. Υπάρχουν περιπτώσεις, βράδυ, βροχή, χωρίς δημόσιο φωτισμό και με αυτοκίνητα από απέναντι, όπου τα κιτ ΧΕΝΟΝ είναι χειρότερα από τα απλά (ίσως να φταίνε και τα παραπάνω που προανέφερα). Πολλές φορές νιώθεις ότι δεν έχεις αναμένα φώτα.

* Τοποθέτηση Angel Eyes:

1. Θα κάνουν το αυτοκίνητό σου πιο ξεχωριστό.

2. Θα δείξει το αυτοκίνητό σου πιο καινούργιο και σύγχρονο.

3. Αν είναι καλός ο κατασκευαστής, μπορεί να δεις βελτίωση και στον φωτισμό.

** Γενικότερα έχω ακούσει και για angel eyes που έρχονται κομπλέ με κιτ ΧΕΝΟΝ. Χωρίς να έχω καμιά σχετική εμπειρία, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ότι από τη στιγμή που είναι κατασκευασμένα τα φανάρια για ΧΕΝΟΝ φώτα, θα έχουν και την σωστή γεωμετρία και τοποθέτηση οι καθρέφτες τους. Πιστεύω ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι η καλύτερη λύση!

Αυτά από εμένα. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα αλλά να βοήθησα... :o

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.