vardisp Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Παιδια καλησπερα. Ειμαι νεος ιδιοκτητης ενος ΕΟΣ, μιας και σε λιγοτερο απο ενα μηνα υποτιθεται πως θα το εχω στα χερια μου... Γνωριζει κανεις αν η χρηση super αμολυβδης ειναι υποχρεωτικη??????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontiki Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Παιδια καλησπερα. Ειμαι νεος ιδιοκτητης ενος ΕΟΣ, μιας και σε λιγοτερο απο ενα μηνα υποτιθεται πως θα το εχω στα χερια μου... Γνωριζει κανεις αν η χρηση super αμολυβδης ειναι υποχρεωτικη??????? φιλε μου καλοριζικο και εγω εδω και 20 μερες εχω παρει το jetta και για την βενζινη ανοιγεις την ταπα του ρεζερβουαρ και βλεπεις τον τυπο βενζινης που ταιριαζει. Νομιζω οτι λεει 95 . Σε εμενα ετσι λεει και βαζω 95αρα χωρις ναεχω προβλημα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vardisp Posted September 16, 2008 Author Report Share Posted September 16, 2008 Σε ευχαριστω φιλε. Ας ελπισουμε πως δε θα υπαρχει προβλημα με 95αρα... Ελπιζω να το παραλαβω στον συμφωνημενο χρονο, διοτι διαβαζωντας στο forum βλεπω πως αλλα εχοθν καθυστερησει πολυ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svouras Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Σε ευχαριστω φιλε. Ας ελπισουμε πως δε θα υπαρχει προβλημα με 95αρα... Ελπιζω να το παραλαβω στον συμφωνημενο χρονο, διοτι διαβαζωντας στο forum βλεπω πως αλλα εχοθν καθυστερησει πολυ... Και εγω στο γκολφ και στο jetta και τα 2 tsi, βαζω 95 και δεν εχω κανενα προβλημα. Μια μονο φορα το μηνα , προσωπικα παντα, του βαζω 100αρα για να καθαριζει το τεποζιτο απο την <μουργα> που λενε και στο χωριο μου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vardisp Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 Μου ειπε ενασ φιλος πωλητης αυτοκινητων, πως αν παθει κατι η τρομπα της βενζινης και το δειγμα δειξει πως η βενζινη δεν ειναι super αμολυβδη , δε σε καλυπτει η εγγυηση... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...