Jump to content
elion

Kολαρα αλαγη....

Recommended Posts

Hello boys,της προτασης σασ παρακαλω,εχω βαλει στο προγραμμα να αλαξω τα κολλαρα της τουρμπινας και της εισαγωγης...,εαν εχει βαλει καποιος Samco ασ μου πεει ποια ακριβος κολλαρα θα πρεπει να αλλαξω?για να μην μπουμε σε ασκοπα εξωδα αλλαζοντας το ενα η το αλλο γιατη πεδεια οπος ξερεται οι εμποροι λευτα θελουνε ετσι...,το αμαξι εχει προγραμμα mtm 193ps,σκαστρα forge spltr,κλειστου-ανικτου,φιλτρο kn,μπουζι irididium της ngk,εξατμισι μετα το downpipe,διλαδι δεν εχει downpipe.εαν θα αλλαξο τα κολλαρα θα πρεπει να εχω καπια διαφορα στην αποδοση ι οχι?οπιος εχει κανει αυτη την αλλαγη στα κολλαρα ασ μου πεει παρακαλω πολυ.

Samco αξιζουν η καπια αλλη μαρκα?μου ζητανε και το τυπο το κινητηρα ειναι 1.8t toy 2003 μοντελο πιο τυπο φοραμε B5 η αλλο?Σας ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

δεν θα δείς και κάτι τπτ συμαντικό... καλήτερα επένδυσε σε DP η κάτι άλλο ποιο κερδοφόρο...

Link to comment
Share on other sites

Αν αλλαξεις αγελαδα φουσκωνει καλυτερα η τουρμπινα...Αλλα η διαφορα δεν θα ειναι τρομερη...Καλυτερα επενδυσε σε Downpipe να δεις διαφορα τεραστια!

Link to comment
Share on other sites

Την αγελαδα να την αλλαξεις γιατι λειτουργει καλυτερα με αγελαδα σιλικονης μιας και δεν την ''ρουφαει'' οπως το πλαστικο που εχει τωρα.

Τις αλλες σωληνωσεις,δεν χανεις τιποτα να τις αλλαξεις αλλα δεν θα δεις διαφορα.

Link to comment
Share on other sites

για εμένα το αυτοκήντο με ένα DP θα είναι τελείος διαφορετικό... τώρα εάν θέλει να βγάλει τα μέγιστα απο το αυτοκηνιτό του ένα Custom Made προγραμμα και ένα S3 i/c με ένα κίτ υσαγωγής πχ Κ&Ν και τελικό βάζει και τις αγελάδες που θέλει και το αυτοκίνητο θα αλάξει δραματικά! Αυτά...

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστω ολους πεδεια,με βοιθησατε αρχετα ετσι οστε να ξερω εαν καποια στιγμη να ξερω να αλλαξω πιο ασ το πουμε.Να'σται ολοι καλα και drive safe everyone!Kαλη σας μερα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.